Χέστηκαν! Δεν σας μυρίζει;

Παρασκευή 28 Ιούλη. Παράπονο δεν θα πρέπει να έχετε απ’ την ασταμάτητη μηχανή και απ’ το Sarajevo. Σας έχουμε ενημερώσει ότι η Άγκυρα έχει αποκτήσει μεγάλα περιθώρια κινήσεων και σταθεροποίησης ενός «πολιτικού / ηθικού πλεονεκτήματος» σε ότι αφορά την κατάσταση στην κύπρο – κι αυτό χάρη στην ελληνική εθνικιστική / φιλοαγγλική γραμμή. Ξέρετε, υποθέτουμε, την εκτίμησή μας, ότι είναι σε θέση να αρχίσει την αποχώρηση μέρους του στρατού της απ’ τον βορρά· κι ας κάθονται έλληνες και ελληνοκύπριοι να βρίζουν τον οηε και να απειλούν.

Ε, λοιπόν, φαίνεται ότι ένα πρώτο διακριτικό βήμα αποσύρσης του τουρκικού στρατού ξεκίνησε! Οι τούρκοι στρατιώτες αποχωρούν από τρία μαρωνίτικα (χριστιανικά) χωριά και, σε συνεννόηση με την μαρωνίτικη κοινότητα, οι παλιοί κάτοικοι θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αφρούς βγάζει το ελληνοκυπριακό καθεστώς. «Είναι σατανικό σχέδιο» λέει, «για να διαιωνιστεί το απαράδεκτο καθεστώς της κατοχής». Α, μπα; Αλήθεια; Δηλαδή η «περήφανη διαπραγμάτευση» του ελληνικού και ελληνοκυπριακού εθνοφασισμού τι διαιωνίζει εδώ και δεκαετίες; Το νόμο της επιτάχυνσης της βαρύτητας;

Εκεί που πραγματικά όμως έχουν φάει τις γραβάτες και τα παπούτσια τους οι έλληνες και ελληνοκύπριοι φασίστες, ξεκινώντας απ’ το σύνολο της ελληνικής πολιτικής σκηνής (και τους φαιορόζ) και φτάνοντας μέχρι τους πιο τελειωμένους ελληνοκύπριους παπάδες και το κοπάδι τους, είναι οι φήμες, που δείχνουν αρκετά πιθανές, ότι η Άγκυρα και οι τουρκοκύπριοι θα ανοίξουν την Αμμόχωστο, επιτρέποτας στους ελληνοκύπριους να γυρίσουν στην πόλη!

Αν συμβεί αυτό, υποθέτουμε καταλαβαίνετε, οι ελληνοφασιστικοί αφροί θα σκεπάσουν όλη την ανατολική Μεσόγειο – κι ούτε τρυπάνια θα μπορούν να δουλέψουν, ούτε τράτες! Ήδη, χεσμένοι μέχρι τις ρίζες των μαλλιών τους με μια τέτοια πιθανή εξέλιξη, οι ελληνοφασίστες ψάχνουν τρόπο να κάνουν το άσπρο μαύρο. Ο ελληνοκύπριος υπ.εξ. Κασουλίδης (είναι άραγε καλύτερος απ’ τον Nick the greek;) δήλωσε κιόλας ότι η κυβέρνηση του ψάχνει νομικά τερτίπια για να υποστηρίξει ότι αν η Άγκυρα επιστρέψει την Αμμόχωστο και την γύρω περιοχή στους ελληνοκύπριους κατοίκους της, αυτό θα σημαίνει επέκταση της κατοχής! Προφανώς αυτό που θα επιχειρήσουν οι ελληνοφασίστες θα είναι ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ τους παλιούς κατοίκους της Αμμοχώστου να γυρίσουν στα σπίτια τους, κατηγορώντας τους ότι έτσι θα «νομιμοποιήσουν» τους τουρκοκύπριους και την Άγκυρα!

Λαμπρά! Μόνο που αυτά, εκτός απ’ το ότι μυρίζουν σκατίλα, είναι καταγέλαστα διεθνώς!!!

Σε κάθε περίπτωση έπεται συνέχεια.

Comments are closed.