Κilling genetics 2

Πέμπτη 16 Μάη>> ΗΞΕΡΑΝ για τις αναμενόμενες φονικές / σακατευτικές παρενέργειες…. Ήξεραν και κάτι παραπάνω; Φυσικά! ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ που θα προέκυπταν φονικές / σακατευτικές παρενέργειες: επειδή όλα τα «εμβόλια» ήταν κατασκευές γενετικής μηχανικής!! Οι μεν mRNA πλατφόρμες ήταν / είναι μεταλλαξιογόνες και νοσογόνες, σε βάρος των ανθρώπινων κυττάρων και οργάνων∙ οι δε vector παλτφόρμες ήταν / είναι  GMOγενετικά μεταλλαγμένοι οργανισμοί, που εισβάλουν στα ανθρώπινα σώματα …. «για καλό σκοπό» σύμφωνα με τους φαρμακομαφιόζους. Οι πλατφόρμες των pfizer και moderna ανήκουν στην πρώτη κατηγορία∙ η πλατφόρμα των oxford/astrazeneca (και της J&J) στην δεύτερη.

Η μαζική χρήση γενετικής μηχανικής είτε του ενός είτε του άλλου είδους σε βάρος οποιουδήποτε ζωντανού οργανισμού ήταν γνωστό και αναμενόμενο ότι θα προκαλέσει φονικές / σακατευτικές παρενέργειες! Όλα τα σχετικά πειράματα που είχαν γίνει επί δεκαετίες ως το 2019 σε πειραματόζωα το αποδείκνυαν. Το μόνο που ήταν άγνωστο το 2020 και το 2021 ήταν η έκταση αυτών των φονικών / σακατευτικών παρενεργειών στο ανθρώπινο είδος! Ή όπως λέει η επιχειρηματική αργκώ (που διοχετεύτηκε ιδεολογικά ΚΑΙ στους αιχμαλώτους, να την υιοθετήσουν και να την έχουν για «δική τους»…) άγνωστο ήταν το κλάσμα, η σχέση ζημιάς / οφέλους∙ ζημιάς για τους αιχμάλωτους, οφέλους για τις φαρμακομαφίες. (Θα επανέλθουμε).

Στα τέλη του 2020 η φαρμακομαφία astrazeneca κατέθεσε στην αρμόδια υπηρεσία του αυστραλέζικου υπ.υγείας αίτηση έγκρισης ηθελημένης απελευθέρωσης ενός GMO στο περιβάλλον – άδεια για το εμβόλιό της δηλαδή! Η έγκριση δόθηκε στις 8 Φλεβάρη του 2021:

Αξίζει μια καλύτερη ματιά σ’ αυτήν την έγκριση επειδή αποδεικνύει πόσο καλά ΗΞΕΡΑΝ (φαρμακομαφιόζοι, ειδικοί και κρατικά όργανα), όχι μόνο στην αυστραλία αλλά σε όλη τη δύση, τι ήταν ακριβώς εκείνα τα «ασφαλή και αποτελεσματικά»:

Περιγραφή του GMO (εμβολίου)

Το γενετικά τροποποιημένο εμβόλιο περιέχει έναν τύπο αδενοϊού χιμπατζή του πανεπιστημίου της Οξφόρδης (ChAdOx1) που είναι ο φορέας του εμβολίου και προέρχεται από τροποποιημένο απομονωμένο τμήμα του αδενοϊού του χιμπατζή Υ25 (ChAd Y25). Ο φορέας του εμβολίου ChAdOx1 παράχθηκε με την διαγραφή των γονιδίων Ε1 και Ε3 απ’ το γονιδίωμα του ChAd Y25 και την αντικατάσταση … των γονιδίων (Orf)4, Orf6 και Orf6/7 με ισοδύναμα γονίδια απ’ τον ανθρώπινο αδενοϊό 5 (HAdV-5) στην ίδια θέση… Επιπρόσθετα έχει εισαχθεί στη θέση Ε1 μια δομή που περιλαμβάνει μια αλληλουχία DNA ανθρώπινου κυτομεγαλοϊού (: promoter) με δεσμούς τετρακυκλίνης, μαζί με μια πλήρη τρινουκλεοτιδική αλληλουχία RNA της SarsCoV-2 spike (: codonoptimised) που έχει ενσωματωθεί σε μια αλληλουχία ανθρώπινου ενεργοποιητή πλασμινογόνου (tPA) και την σύνδεση πολυαδενυλυλίου με mRNA από αυξητική ορμόνη βοδιού. Αυτή η δομή έχει εισαχθεί στη θέση Ε1 του φορέα του εμβολίου για να ενισχύει την πρόκληση της ανοσολογικής αντίδρασης.

Πολύ τεχνο-επιστημονικά αυτά, και ας μας συγχωρεθούν τα όποια λάθη στην ορολογία!! Ωστόσο αυτό ήταν η GMO πλατφόρμα της astrazeneca!… Και τι θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος αν μάθαινε ότι πρόκειται να μπουν στο κορμί του εκατομμύρια τέτοιοι «φορείς» και τέτοιες «δομές»;

Να τι απαντάει κάποιος απ’ την εντελώς απέναντι μεριά, την μεριά των φαρμακομαφιόζων. Είναι ο κύριος Stefan Oelrich, ceo της φαρμακομαφίας Bayer, στην «παγκόσμια σύνοδο υγείας» στις 24 Οκτώβρη του 2021, ενώπιον κοινού 6.000 ειδικών:

Όχι το 95% αλλά το 195% θα έλεγε «ρε δεν πάτε να …. ;» Κι όλοι / όλες θα είχαν απόλυτο δίκιο, δηλαδή πλήρες δικαίωμα να πουν ένα ξερό «όχι»! Οπότε τα εκατομμύρια των αιχμαλώτων απλά έπρεπε να εξαπατηθούν…

ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.:

Διαβάστε εδώ πόσο καλά ΗΞΕΡΑΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. με τα ματάκια σας, αν δεν το έχετε κάνει ήδη…

Να και ένα (ακόμα) video που εξηγεί… Και, κατά την γνώμη μας, στοιχειοθετεί το γεγονός ότι ήταν εξ’ αρχής δεδομένο ότι η γενετική μηχανική εναντίον υγιών ανθρώπων θα έχει φονικά / καταστροφικά αποτελέσματα.

 

Comments are closed.