Παλαιστίνη

Δευτέρα 8 Απρίλη>> Το ντου διαδηλωτών στο κοινοβούλιο του θεοναζί, απαρτχάιντ καθεστώτος στην Ιερουσαλήμ στις 3 Απρίλη δεν είχε την τιμή να γίνει «παγκόσμιο σκάνδαλο μεγάλης διάρκειας» όπως το ντου των οπαδών του ψόφιου κουναβιού στις 6 Γενάρη του 2021: για την δυτική δημαγωγία το θεοναζί καθεστώς είναι ακόμα «πολύτιμο», οπότε το προστατεύουν απ’ την ανάδειξη της όλο και πιο έντονης εσωτερικής πόλωσης σε καιρό «υπαρξιακού» πολέμου! Που και που, φυσικά, κάποια γεγονότα προβάλλονται – για λίγο. Χωρίς ιδιαίτερο ζήλο:

Το γεγονός είναι ότι ο πόλεμος κατά της παλαιστινιακής αντίστασης αποτυγχάνει όλο και πιο καθαρά, σε τέτοιο σημείο που τέτοιες αντικυβερνητικές (ουσιαστικά) διαδηλώσεις να κλονίζουν εσωτερικά την θεοναζί «επιχειρηματολογία» – χωρίς, πάντως, να την αμφισβητούν ουσιαστικά και καθαρά. Ο ακτιβισμός προηγείται – και η συνειδητοποίηση είναι ακόμα πολύ πίσω…

Το καθεστώς απ’ την δική του μεριά δοκιμάζει τα όρια μιας «φυγής προς τα εμπρός», για την οποία γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα:


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.