Βόμβες στο ψαχνό (follow the dates)…

Απειλές κι απ’ την μεριά του θεοναζί, απαρτχάιντ καθεστώτος: ο Amir Weitmann, στέλεχος του κυβερνώντος likud… Μα να μην έχει εγκάρδιες και παραγωγικές σχέσεις με τον isis, με τον «τιμωρό» isis; Έχει! Ποιος άκουσε ποτέ ότι οι λεγόμενοι «φανατικοί ισλαμιστές», οι σκληροπυρηνικοί ουαχαβίτες του κατά παραγγελίαν χαλιφάτου, πείραξαν έστω και μια τρίχα ισραηλινών συμφερόντων; Κανείς, ποτέ…

Δευτέρα 25 Μάρτη>> Που μπορεί να μην είναι βόμβες, μπορεί να είναι πολυβόλα. Ναι, δράστης και στο Crocus City Hall της Μόσχας, είναι αυτός ο γνωστός… Ο isis… Ο οποίος τι είναι; Το «εμπορικό σήμα», το trademark, (ή το εργολάβος) των υπηρεσιών της δύσης και των συμμάχων της. (Αυτός δεν ήταν που έβαλε «βόμβα στο ψαχνό» στις αρχές του περασμένου Γενάρη στην ιρανική Kerman, στη διάρκεια μνημόσυνου για την δολοφονία του Soleimani, σκοτώνοντας 84 ανθρώπους; Βέβαια! Σιγά μην (δεν) ήταν αυτός!!!)

Κάτι ξέρουμε, κάτι καταλαβαίνουμε, σε πείσμα της γενικευμένης, όλο και πιο επικίνδυνης βλακείας που παριστάνει την «ειδίκευση στη γεωπολιτική». Για παράδειγμα πριν ενάμισυ μήνα, στις 5 Φλέβαρη, όσοι παρακολουθούν αυτήν εδώ την περιθωριακή γωνία του κυβερνοχώρου, ίσως θυμούνται (;) ότι διάβασαν μεταξύ άλλων κι αυτό:

Επίσης μπορεί να θυμούνται (;) ότι διάβασαν κι αυτό:

Που σημαίνει: οι φονικές προβοκάτσιες είναι τόσο πολύ ενταγμένες στην ιμπεριαλιστική τακτική και ιστορία «ευυπόληπτων δυτικών δυνάμεων» ώστε το μόνο που εκκρεμεί σαν απάντηση συνήθως δεν είναι το «αν» αλλά μόνο το «πότε».

Δεν θέλαμε να σας κουράσουμε έκτοτε με επαναλήψεις του αναμενόμενου, αλλά η κυρία «fuck-eu» Nuland επανήλθε, επί αμερικανικού εδάφους, στις 22 Φλεβάρη, στο θέμα των «nasty surprises» που θα αντιμετωπίσει ο Putin, όπου το «nasty» μεταφράζεται ως «σιχαμένος, άθλιος, ελεεινός»… προσθέτοντας όμως (κι αυτό αξίζει προσοχής) κάτι που δεν είχε πει μέσα στη μαύρη νύχτα στην πλατεία Maidan: ότι αυτές οι «nasty» εκπλήξεις θα είναι προϊόν και αποτέλεσμα του «ασύμμετρου πολέμου» (τον οποίο χρηματοδοτεί η Ουάσιγκτον).

…Με αυτά τα λεφτά η Ουκρανία θα μπορέσει να αντεπιτεθεί στα ανατολικά, επίσης όμως θα μπορέσει να επιταχύνει τον ασύμμετρο πόλεμο που είναι πιο αποτελεσματικός στο πεδίο μάχης. Και όπως είπα στο Κίεβο πριν 3 βδομάδες αυτή η επιπλέον χρηματοδότηση θα εξασφαλίσει ότι ο Putin θα βρεθεί ενώπιον μερικών ελεεινών εκπλήξεων στο πεδίο μάχης…

Έχουμε κατά συνέπεια το εξής ενδιαφέρον φαινόμενο. Το αμερικανικό καθεστώς ανακοινώνει εκ των προτέρων (αναλαμβάνει την «πολιτική ευθύνη» θα λέγαμε με την παλιά, καλή ορολογία για) επερχόμενες «nasty» ενέργειες∙ προβοκάτσιες δηλαδή. Και ύστερα όλος ο καλός δυτικός κόσμος, δημαγωγοί, «ειδικοί», πολιτικές βιτρίνες, ακόμα και ηλίθιοι που παριστάνουν τους φιλαλήθεις, ψάχνουν να βρουν ποιος έκανε τί – χαώνονται και χαώνουν, είτε σκόπιμα είτε αναπόφευκτα.

Τέτοια ακριβώς δεν ήταν και η περίπτωση της ανατίναξης των nord stream; Από κάτι … ψαροντουφεκάδες;

Έγκαιρα καταθέσαμε και βιβλιογραφία για τον ρόλο και την αξία των «τρομοκρατικών ενεργειών», βγαλμένη όχι απ’ τις μυστικές οδηγίες του isis (!!!!) αλλά κατευθείαν απ’ το αμερικανικό μιλιταριστικό σύμπλεγμα, και μάλιστα βγαλμένη έγκαιρα, το 1989 (επαναλαμβάνουμε: 1989) – κι όποιος πει «δεν το ήξερα!» ας φρόντιζε να το μάθει!!


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.