Το κεφάλαιο δεν ξεχνάει! (1)

Δευτέρα 17 Ιούλη>> Ο τέταρτος χρόνος του πολέμου που κάνει το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα δείχνει ως τώρα «ήρεμος». Σα να υπάρχει κάποια ανακωχή… Εικονική πραγματικότητα! Χωρίς την γενικευμένη βία των 3 πρώτων χρόνων, τα αφεντικά του συμπλέγματος έχουν «κάνει ταμείο» και προχωρούν. Η εικονική «ηρεμία» τους είναι χρήσιμη. Οδηγεί τις μάζες των αιχμάλωτων υπηκόων σ’ αυτό που πρέπει να κάνουν. Να ξεχάσουν, να ξανακοιμηθούν… Ή να γλύψουν τις πληγές τους και να χωνέψουν ακόμα πιο βαθιά τους φόβους που παράγει το σύστημα.

Στις 22 Ιούνη (του 2023) δημοσιεύτηκε στην Διεθνή Επιθεώρηση Μοριακών Επιστημών (International Journal of Molecular Sciences) ένα άρθρο / έκκληση να σταματήσουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί (FDA, EMA και όλο το υπόλοιπο σκυλολόι) να θεωρούν τις mRNA πλατφόρμες «εμβόλια» και να τις αντιμετωπίζουν σαν αυτό που είναι, με όλους τους απαιτούμενους ελέγχους: GTP. Δηλαδή «προϊόντα γενετικής θεραπείας» (genetic therapy products).

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και πάλι ότι η λέξη «θεραπεία» για προληπτικές ιατρικές πράξεις (όπως, π.χ., ο εμβολιασμός όπως τον γνωρίσαμε τον 20ο αιώνα…) είναι εντελώς παραπλανητική! Η «θεραπεία» προϋποθέτει την ύπαρξη «αρρώστιας»∙ όχι την αόριστη (και συνήθως αυθαίρετη ως τρομοκρατική…) «πιθανότητα» (προφητεία… έμπνευση… ονειρομαντεία…) όσο «επιστημονική» κι αν εμφανίζεται αυτή! Υπάρχουν άλλοι όροι για τέτοιες περιπτώσεις. Π.χ. «πρόληψη». Το γεγονός ότι οι mRNA πλατφόρμες (και κάθε παρόμοια γενικευμένη γενετική έφοδος) σκοτώνουν και σακατεύουν μαζικά και τοις μετρητοίς δεν είναι η δυσάρεστη διαπίστωση «παράπλευρων απωλειών» μιας κατά τα άλλα πετυχημένης «θεραπευτικής μεθόδου»!! Είναι γενετικός θάνατος στο ψαχνό – ιδιαίτερα κερδοφόρος κι όχι μόνο από οικονομική άποψη.

Δυστυχώς όμως αυτός ο ορισμός (genetic therapy product) είναι ο μόνος «επιστημονικά κατοχυρωμένος» για τις επεμβάσεις στα κύτταρα. Αυτό οφείλεται στην εποχή που οι γενετιστές και τα αφεντικά τους (οι φαρμακομαφιόζοι) ορκίζονταν ότι θα θεραπεύσουν τις διάφορες μορφές καρκίνου – πράγμα που απέτυχαν να κάνουν. Η διατήρηση του όρου (και η ταυτόχρονη «παράκαμψή» του στην περίπτωση των anti-covid πλατφορμών) βόλεψε και βολεύει τ’ αφεντικά. Ωστόσο ο σωστός (και από τεχνοκρατική άποψη) όρος είναι γενετική επέμβαση σε ζωντανό οργανισμότελεία και παύλα. Το αν αυτή η γενετική επέμβαση νομιμοποιείται («ιατρικά» και εμπορικά) ως «θεραπεία», ως «προστασία», ως «επαύξηση», ως «διόρθωση» ή ό,τι άλλο έχει μεν μια κάποια σημασία, αλλά είναι δεύτερη ή τρίτη στη σειρά.

Ο συντάκτης της έκκλησης σημειώνει αναλυτικά ποιες μελέτες / έρευνες θα έπρεπε να έχουν γίνει ΠΡΙΝ επιτραπεί στους φαρμακομαφιόζουν να σπείρουν γενετικά τον θάνατο και την καταστροφή, εφόσον οι ελεγκτικοί μηχανισμοί (FDA, EMA κλπ) ήξεραν έγκαιρα ότι δεν πρόκειται για «εμβόλια» αλλά για γενετική μηχανική.

Ήξεραν πολύ καλά:

O FDA δηλώνει ότι η γενετική θεραπεία επιδιώκει «να τροποποιήσει ή να χειραγωγήσει την έκφραση ενός γονιδίου ή να αλλάξει τα βιολογικά χαρακτηριστικά των ζωντανών κυττάρων για θεραπευτική χρήση». Στα στοιχεία που κατέθεσε η Moderna το 2ο τρίμηνο του 2020 στην επιτροπή του χρηματιστηρίου αναγνωρίζει ότι οι mRNA πλατφόρμες «θεωρούνται γενετική θεραπεία απ’ τον FDA». Επιπλέον ο ιδρυτής της BioNTech Ugur Sahin, σ’ ένα άρθρο του το 2014, δήλωσε «Θα πρέπει να περιμένουμε ότι ένα mRNA προϊόν θα ταξινομηθεί ως βιολογική, γενετική θεραπεία, ή σωματική κυτταρική θεραπεία».

Ποιοι έλεγχοι λοιπόν ΔΕΝ έγιναν σχετικά με τις mRNA πλατφόρμες έτσι ώστε οι πληθυσμοί να πεταχτούν δεμένοι πισώπλατα στους λάκκους με τα λιοντάρια;

– Γενετική τοξικότητα (genotoxicity)

– Ενσωμάτωση στο γονιδίωμα / dna (genome integration)

– Κληρονομικότητα μέσω ωραρίων / σπερματοζωαρίων (germ-line transmission)

– Έξωθεν επιβαλλόμενες μεταλλάξεις (insertional mutagenesis)

– Καρκινογέννεση (tumorigenicity)

– Εμβρυική και περιγεννετική τοξικότητα (embryo/fetal and perinatal toxicity)

– Μακρόχρονη έκφραση / συνέπειες (long term expression)

– Επαναλαμβανόμενη τοξικότητα (repeated toxicity)

– Διάχυση στο περιβάλλον μέσω σωματικών υγρών (excretion in the environment)

Κανένας caradinieroi/pfizeroi δεν θα βγάλει κιχ… Κανένας λούμπεν οπαδός της «επιστήμης» και της «προόδου» δεν θα τολμήσει να υποστηρίξει ότι οι πιο πάνω μελέτες / έρευνες έγιναν και απέδειξαν την «ασφάλεια» της γενετικής μηχανικής… Όμως και κανένας απ’ όλον αυτόν τον λούμπεν συφερτό που έκανε, επ’ αμοιβή ή δωρεάν, την δουλειά του κλακαδόρου στο βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα, δεν τολμάει να μετανοιώσει ανοικτά που βοήθησε στο πνίξιμο όλων εκείνων των επιστημονικότατων στοιχείων που έδειχναν, ακόμα και χρόνια πριν την επιβολή των mRNA πλατφορμών (και πολύ περισσότερο μετά το πραξικόπημα) ότι πρόκειται για εξαιρετικά επικίνδυνη τεχνολογία «διόρθωσης» του ανθρώπινου σώματος….

Βρισκόμαστε λοιπόν σ’ αυτήν την απάνθρωπη κατάσταση: δεκάδες χιλιάδες υγιείς υπήκοοι έχουν δολοφονηθεί ή/και σακατευτεί σε κοινωνίες που μετατράπηκαν, με αόρατο τρόπο, σε στρατόπεδα πειραματισμού και εξόντωσης∙ ενώ κάθε μέρα, βδομάδα ή μήνα που περνάει προστίθενται καινούργια θύματα. Και η σιωπή τα σκεπάζει όλα…

Se questo e un Uomo

Comments are closed.