Ζητήματα ζωής και θανάτου («αποτελεσματικά και ασφαλή») 2

Δευτέρα 6 Φλεβάρη>>

…Ένα απ’ αυτά που ψάχνουμε είναι στο στυλ γιατί να μην μεταλλάξουμε εμείς οι ίδιοι τον ιό έτσι ώστε να μπορούμε να φτιάξουμε, να αναπτύξουμε προληπτικά  νέα εμβόλια, ε; Οπότε κάνουμε αυτό. Αν το πάμε έτσι, υπάρχει ένας κίνδυνος, μπορείς να το φανταστείς – κανείς δεν θέλει να έχει μια φαρμακοβιομηχανία που μεταλλάσσει γαμημένους ιούς… Ένα πράγμα που κάνουν [οι βιοτεχνολόγοι της φαρμακομαφίας] είναι, κατά κάποιον τρόπο, να βρουν πως δημιουργούνται όλες αυτές οι νέες παραλλαγές και εκδοχές που σκάνε. Δηλαδή είναι σα να προσπαθείς να τις πιάσεις πριν εμφανιστούν και να μπορούμε να φτιάξουμε ένα εμβόλιο προληπτικά για τις νέες μεταλλάξεις. Αυτό είναι χοντρικά, και γίνεται στο εργαστήριο, και λένε ότι αυτός είναι καινούργιος επίτοπος [: αντιγονικός προσδιοριστής, το μόριο ενός αντιγόνου που αναγνωρίζεται απ’ το ανοσοποιητικό], οπότε αν εμφανιστεί αργότερα δημόσια εμείς θα έχουμε κιόλας ένα αποτελεσματικό εμβόλιο… Είναι η κότα με τα χρυσά αυγά…

Jordon Trishton Walker, διευθυντής ερευνών και ανάπτυξης της pfizer, διευθυντής στρατηγικών επιχειρήσεων για τα mRNA εμβόλια, σε κρυφή κάμερα – 25 Γενάρη 2023.

Δυο μέρες αργότερα, το πρωί της 27ης Γενάρη 2023, ένα βανάκι με μια μεγάλη φωτογραφία του Walker (απ’ το video της ‘συνέντευξής’ του) σταμάτησε μπροστά στα κεντρικά γραφεία της pfizer στη Ν. Υόρκη (φωτογραφία επάνω): το νόημα της ενέργειας ήταν «δεν έχετε τίποτα να πείτε για όλα αυτά;». Μερικές ώρες αργότερα, στις 8 νωρίς το βράδυ της ίδιας ημέρας, η φαρμακομαφία θα εκδώσει επίσημη ανακοίνωση με τίτλο Η Pfizer απαντά στους ισχυρισμούς περί ερευνών. Η ανακοίνωση ξεκινούσε έτσι:

Πρόσφατα διατυπώθηκαν ισχυρισμοί σε σχέση με έρευνες gain of function και directed evolution από την pfizer και η εταιρεία θα ήθελε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. (Ποιος διατύπωσε τέτοιους ισχυρισμούς; Καμία αναφορά ή μνεία…)

Και συνέχιζε (αποσπάσματα, ο τονισμός δικός μας):

… Στην σε εξέλιξη ανάπτυξη του εμβολίου για την covid-19 απ’ τις pfizerbiontech, η pfizer δεν έχει κάνει έρευνες gain of function και directed evolution… Σε έναν περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων όταν ένας πλήρης ιός δεν περιλαμβάνει κάποιες γνωστές gain of function μεταλλάξεις, ένας τέτοιος ιός μπορεί να γίνει αντικείμενο επεξεργασίας για να γίνει εκτίμηση της αντι-ιικής δραστηριότητας στα κύτταρα. Επιπλέον, εργαστηριακά πειράματα γίνονται σε κύτταρα στα οποία έχει εισαχθεί SarsCoV-2 και νιρματρελβίρη [η μία απ’ τις δύο δραστικές ουσίες του συζητήσιμου χαπιού paxlovid, της pfizer φυσικά…] στο ασφαλές εργαστήριό μας επιπέδου βιοασφάλειας 3 για να γίνει εκτίμηση του κατά πόσο η κύρια πρωτεάση [ένζυμο που σχετίζεται με την αναπαραγωγή του τσαχπίνη] μπορεί να μεταλλαχτεί προκαλώντας την δημιουργία ανθεκτικών στελεχών του ιού…

Οι δυο τελευταίες φράσεις, απ’ το «Σε έναν περιορισμένο…» και μετά, μέσα στην τεχνική αργκώ τους, είναι ακριβώς εκείνο που ομολόγησε ο Walker: Ένα πράγμα που κάνουν … είναι, κατά κάποιον τρόπο, να βρουν πως δημιουργούνται όλες αυτές οι νέες παραλλαγές και εκδοχές που σκάνε. Εκείνο που δεν λέει η φαρμακομαφία είναι ο λόγος που γίνονται αυτές οι έρευνες. Για την ακρίβεια υπονοεί ότι «ο ιός γίνεται αντικείμενο επεξεργασίας» (!!!) για να μελετηθεί η αποτελεσματικότητα των mRNA πλατφορμών (και του χαπιού). Οι εύπιστοι ή οι άσχετοι θα το φάνε, χειροκροτώντας την βιοτεχνολογική καλωσύνη των γενετιστών… Μόνο που σ’ αυτήν την εταιρική «δικαιολογία / εξήγηση» υπάρχει ένα τεράστιο λογικό χάσμα!!! Το δολοφονικό ψέμα, η εγκληματική εξαπάτηση βρίσκονται ακριβώς εκεί!!!

Να γιατί.


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.