Η απίστευτη μαλακία! («αποτελεσματικά και ασφαλή»…)

Δευτέρα 9 Γενάρη>> Τον Christian Velot θα πρέπει να το θυμάστε. Σχεδόν 4.500 άτομα είδαν το υποτιτλισμένο video που βάλαμε εδώ (Τα κλειδιά του εφιάλτη, Δευτέρα 19 Απρίλη 2021), όπου με μεγάλη ηρεμία και απλό τρόπο εξηγούσε τι είναι και πως δουλεύουν τα εμβόλια, τι ΔΕΝ είναι εμβόλια (οι mRNA πλατφόρμες…) και γιατί οι δεύτερες ούτε χρειάζονταν ούτε έπρεπε να βγουν-στην-πιάτσα (σε εκατοντάδες εκατομμύρια μπράτσα), με δεδομένο μάλιστα πως όπου είχαν δοκιμαστεί στο παρελθόν είχαν αποδειχθεί (το λιγότερο) επικίνδυνες.

Γράφαμε τότε:

…Για όσους φοβούνται (ή παρασταίνουν ότι φοβούνται…) μην κυλήσουν στον βούρκο της τερατολογίας αν κατανοήσουν τι είναι ο βιοτεχνολογικός βραχίονας της τρέχουσας υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας, ας το επαναλάβουμε. Ο Christian Velot (ο ομιλητής) δεν είναι χριστιανός φονταμενταλιστής, οπαδός του ψόφιου κουναβιού ή του Bolsonaro, περσόνα των αντιsocial media που κυνηγάει likes. Είναι πανεπιστημιακός, μοριακός βιολόγος, οικολόγος, με δράση στη γαλλία εναντίον της απελευθέρωσης γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στο περιβάλλον, με συνέπειες απ’ αυτήν την δράση του. Πολιτικά δηλαδή ανήκει στην παράδοση του ανταγωνιστικού κινήματος απ’ τα ‘80ς και μετά. Και ξέρει για ποιο πράγμα μιλάει περιγράφοντάς το όσο επιστημονικά (εντός ή εκτός εισαγωγικών) γίνεται. Όσο για το κύρος του; Έχει όλα τα «δεδομένα» που τόσοι θαυμάζουν: είναι καθηγητής πανεπιστημίου· ε;…

Εδώ είναι πάλι∙ το ίδιο επεξηγηματικός – αλλά αυτή τη φορά θυμωμένος. Δεν προχωράει στα πολιτικά συμπεράσματα (για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι είναι ικανός, όμως αν έχεις ήδη ένα δικαστήριο στην πλάτη σου για δράση κατά των μεταλλαγμένων είσαι προσεκτικός…). Απλά εκθέτει συνοπτικά την αναποτελεσματικότητα και, κυρίως, την επικινδυνότητα των mRNA πλατφορμών. Όχι σ’ όλο το φάσμα αυτής της τελευταίας. Μόνο σε ένα σετ «παρενεργειών».

Καθώς τα κόκκινα μαντήλια έχουν ξεκινήσει την εκστρατεία για την αναγνώριση των καταστροφικών παρενεργειών των mRNA πλατφορμών («εμβόλια COVID 19») – ζήτημα στο οποίο θα επανερχόμαστε ξανά και ξανά – οι υποκειμενικές εμπειρίες όσων τις έχουν υποστεί (και οι θάνατοι / δολοφονίες!) πρέπει να βγουν μια για πάντα απ’ το σκοτάδι της αυτο-ενοχοποίησης ή/και των πλαστών «εξηγήσεων» που σπρώχνουν οι κάθε είδους εγκάθετοι ή άσχετοι.

Είναι δύσκολο, το καταλαβαίνουμε. Είναι δύσκολο ύστερα από τέτοιας έντασης και έκτασης τρομοεκστρατεία. Αλλά δεν είναι αδύνατο∙ και είναι απαραίτητο για όλους τους λόγους του κόσμου!

Ακριβώς γι’ αυτό οι διαπιστώσεις και οι αποδείξεις απ’ την μεριά των έντιμων ειδικών (χωρίς εισαγωγικά)∙ πιο σωστά οι διαπιστώσεις και οι αποδείξεις απ’ την μεριά όλων εκείνων που δεν έχουν πουληθεί στις φαρμακομαφίες και στα κράτη∙ έρευνες, διαπιστώσεις και αποδείξεις που αυξάνουν εδώ και μήνες εκθετικά σ’ όλο τον κόσμο, είναι σημαντικό στήριγμα.

Και μην πει κανείς την γνωστή βλακεία «ο Velot δεν είναι γιατρός»! Πράγματι. Οι ειδικευμένοι που καταλάβαιναν και καταλαβαίνουν την απειλή των γενετικών τροποποιήσεων των κυττάρων (: μεταλλάξεων, όπως κι αν αποκαλούνται πλέον!…) ΔΕΝ είναι γιατροί! Δεν είναι παθολόγοι, ορθοπεδικοί ή … πλαστικοί και ψυχίατροι! Δεν μπορεί να είναι τέτοιοι: οι γιατροί δεν έχουν ασχοληθεί με την μοριακή βιολογία, την εξελιγκτική βιολογία, κλπ…

Δείτε το υποτιτλισμένο video με τον Velot ομιλητή σε εκδήλωση, διάρκειας σχεδόν 10 λεπτών. (Ευχαριστούμε τους Α. και Σ. για όλη την δουλειά που έκαναν σε μετάφραση και υποτιτλισμό. Και τον Β. για την τεχνική υποστήριξη).

Comments are closed.