8 ποντικοί: το έγκλημα συνεχίζεται (2)

Δευτέρα 31 Οκτώβρη>> Τα πιο πάνω σχετίζονται με τις «δισθενείς» πλατφόρμες γενετικής μηχανικής, την εφεύρεση «διπλής μερίδας» χακαρίσματος του ανοσοποιητικού που ικανοποιεί τις φιλοδοξίες των γενετιστών και των αφεντικών τους: η προοπτική (τους) είναι να βομβαρδίζουν τα ανθρώπινα σώματα με κοκτέιλ.

Όμως η πολιτική οικονομία αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας (που το γενικό του όνομα είναι «ζήτω οι μεταλλάξεις» – ή, «ζήτω οι καινούργιες γενετικές τεχνικές») είναι σταθερή. Και επειδή είναι εύκολο η ασταμάτητη μηχανή να θεωρηθεί «ψεκασμένη» (τόσοι σπουδαίοι «φίλοι του ανθρώπου» άλλωστε μας έχουν βαφτίσει…) να τι γραφόταν στην διάσημη και ευϋπόληπτη British Medical Journal που, όπως και να το δει κάποιος, βλέπει το έγκλημα πολύ καθαρότερα από κάθε υπόδουλο. Το κείμενο είναι μια βδομάδα παλιό, αναρτήθηκε στις 25 Οκτώβρη του 2022.

Μεταφράζουμε τις 3 πρώτες παραγράφους (όλο το κείμενο έχει αναφορές σε μελέτες που έχουν δείξει την επικινδυνότητα των πλατφορμών γενετικής μηχανικής):

Τον Ιούλιο του 2021 ο αμερικανικός FDA σιωπηλά αποκάλυψε τα ευρήματα της πιθανής αύξησης 4 τύπων παρενεργειών σε ηλικιωμένους που είχαν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για την covid-19: οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, διάχυτες ενδοαγγειακές θρομβώσεις, ανοσοθρομβοπενία και πνευμονική εμβολή. Δόθηκαν ελάχιστες λεπτομέρειες όπως το μέγεθος το αυξημένου πιθανού κινδύνου, και δεν στάλθηκε κανένα ενημερωτικό δελτίο ή άλλη προειδοποίηση στους γιατρούς ή στο κοινό. Ο FDA υποσχέθηκε ότι θα «μοιραζόταν περαιτέρω ενημερώσεις και πληροφορίες με το κοινό μόλις τέτοιες θα υπήρχαν διαθέσιμες.


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.