Κοκτέιλ

Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη>> Φοβούνται οι «ειδικοί» τα κοκτέιλ; Σκιάζονται ωρέ τα παληκάρια; Όχι!!! Αν μάλιστα (λέμε «αν») αυτοί οι «ειδικοί» είναι οπαδοί της θανατοπολιτικής, του θανατόμετρου και της κοινής δεξαμενής, αν είναι «επιστημονικά νεκρόφιλοι» σα να λέμε, τότε αυτό που λένε ότι φοβούνται (για τους άλλους…) είναι πιθανότατα εκείνο που επιθυμούν…

Θα έχει ξεχαστεί. Όμως στην ως τώρα παρέλαση της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας ο τσαχπίνης δεν ήταν πάντα μόνος του. Ανάλογα με τα γούστα και τις εμπνεύσεις της θανατοπολιτικής, είχε παρέα: την γρίπη. Αυτό το «κοκτέιλ» διπλασίαζε την τρομοκρατία, απόδειξη (αν χρειαζόταν κάποια) ότι οι νεκρόφιλοι είναι συχνά και σαδιστές. («Επιστημονικά» πάντα).

Στερούνται όμως φαντασία οι τρομοκράτες. Να μια μικρή γενεαλογία των “κοκτέιλ”:

17 Αυγούστου 2020

17 Οκτώβρη 2021

27 Οκτώβρη 2021

18 Μάρτη 2022

22 Μάρτη 2022

4 Σεπτέμβρη 2022

Μάταιες απειλές; Το γεγονός είναι ότι η γρίπη εξαφανίστηκε απ’ τον δυτικό κόσμο για πάνω από 1,5 χρόνο, κι ο λόγος της εξαφάνισης ήταν απλός: μιας και έχει παρόμοια συμπτώματα με τον τσαχπίνη, συν-ψηφιζόταν, τα κρούσματά της βαφτίζονταν «κρούσματα covid» (χάρη στην μεγα-απάτη των pcr τεστ), κι όλα καλά. Τα διαγράμματα, οι καμπύλες, κυμάτιζαν όπως βόλευε.

Όμως αυτό ήταν όλο κι όλο η γρίπη απ’ το 2020 και μετά; Ένα απλό συμπλήρωμα, ένα πρόχειρο δεκανίκι της υγιεινιστικής τρομοκρατίας; Ή μήπως ήταν και παραμένει η καλή εφεδρεία της «νέας γενετικής κανονικότητας», δηλαδή εκείνο το είδος του ιού που ερχόμενο και επανερχόμενο κάθε χρόνο επ’ άπειρο, σε αντίθεση με τον τσαχπίνη, ταιριάζει να γίνει ο ιμάντας συνεχιζόμενων, επαναλαμβανόμενων, εφ’ όρου ζωής, πλατφορμιασμών; Μήπως η γρίπη ερχόταν στο μυαλό των τρομοκρατών σα στοιχείο των «κοκτέιλ» τους επειδή πολύ απλά είναι (στους σχεδιασμούς του συμπλέγματος) η εύκολα διαθέσιμη βάση για οποιοδήποτε «κοκτέιλ»;

Ας θυμίσουμε λοιπόν τι ήταν η γρίπη ΠΡΙΝ την εμφάνιση του τσαχπίνη, τον Οκτώβρη του 2019, για τους παπάδες και τους δημαγωγούς του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος τα αφεντικά του οποίου τότε, το 2019, «συγκέντρωναν δύναμη πυρός»… Μιλάει ο γνωστός Fauci, σε συνέδριο για το universal flu vaccine, δηλαδή για το «καθολικό εμβόλιο για την γρίπη», δηλαδή για το «εμβόλιο που θα κάνει για όλες τις παραλλαγές» του ιού (και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο), δηλαδή – χωρίς να την κατανομάσει – για τη «νέα τεχνολογία» (πλατφόρμες mRNA ή οτιδήποτε παρόμοιο…), που θα πρέπει να «τινάξει τα πάντα από μέσα»:

Comments are closed.