8 ποντικοί (κι ένας κτηνίατρος)

Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη>> Μην ξεχνιόμαστε: στον «πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού» δεν έχει κηρυχθεί επίσημα κάποια εκεχειρία. Ούτε, φυσικά, οι εγκληματίες αυτού του πολέμου δικάζονται με την προοπτική να σπάνε πέτρες ως την δέκατη ζωή τους.

Ένας απ’ τους αρχιστράτηγους αυτής της τρομοεκστρατείας αποδεικνύεται τζούφιος. Έκανε (λέει…) τέσσερεις ολόκληρες δόσεις απ’ τις πλατφόρμες του μαγαζιού του, και το αποτέλεσμα είναι πως αρρωσταίνει κάθε τρεις και λίγο (δεν μας κοροϊδεύει ακόμα και αν είναι “ασυμπτωματικός”. Ήταν και παραμένει δημόσιος κίνδυνος!!!). Άρπαξε ένα σετ τσαχπίνη τον Αύγουστο, άλλο ένα τώρα, τον Σεπτέμβρη, και βλέπουμε. Ζωντανή διαφήμιση της πραμάτειας του και της αποτελεσματικότητάς της είναι ο μπαγάσας:

Ένας παλιός κανόνας των πρεζεμπόρων ήταν το «δεν πίνουμε αυτό που πουλάμε». Πέρασαν όμως τα χρόνια, και οι σοφές συμβουλές τέτοιου είδους είναι ξεπερασμένες – αν βέβαια ο κτηνίατρος ceo λέει την αλήθεια για τα μπράτσα του…

Αλλά (είστε παλιοχαρακτήρες, το ξέρουμε!) μην χαίρεστε για τα δεινά του ανδρός. Δέκα μέρες πριν το πιο πάνω τιτίβισμα είχε κελαηδήσει κάτι άλλο, για τα δικά σας δεινά:

Ένα παλιό cult b movie θρίλερ λεγόταν «ο μανιακός δολοφόνος με το αλυσοπρίονο». Πέρασαν όμως τα χρόνια, και οι εταιρείες των μανιακών σωτήρων της ανθρωπότητας κυκλοφορούν με αλυσοmRNA πλατφόρμες. Σιγά μην κρατήσουν τα χέρια τους σταυρωμένα – και μακριά απ’ τα χέρια των αιχμάλωτων υπηκόων.

Κακώς εχόντων των πραγμάτων μπορεί να περιμένουν στη γωνία – για τη γρίπη τώρα. Άμα είναι και ο δημόσιος φωτισμός πεσμένος (για τους γνωστούς λόγους οικονομίας), καλύτερα να φοράτε μεταλλικές επωμίδες, που να κατεβαίνουν χαμηλά, ως τον αγκώνα…

Και τοίχο – τοίχο.

Comments are closed.