8 ποντίκια (1)

Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη>> Μπορεί να το ξέρετε ήδη, μπορεί όχι: η «ασφάλεια και αποτελεσματικότητα» των αναβαθμισμένων πλατφορμών γενετικής μηχανικής για τις Β.4 και Β.5 παραλλαγές του τσαχπίνη δοκιμάστηκε και επιβεβαιώθηκε απ’ την φαρμακομαφία pfizer σε 8 ποντίκια. Σωστά διαβάζετε: δοκιμές σε 8 (ολογράφως οκτώ) ποντίκια απέδειξαν (λένε οι τεχνικοί της φαρμακομαφίας) ότι το καινούργιο μοντέλο πλατφόρμας είναι καλύτερο απ’ το προηγούμενο μοντέλο – της ίδιας εταιρείας…. Ακριβώς το ίδιο αποδεικνύει και η άλλη φαρμακομαφία, η moderna, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες για το αν τις χρειάστηκαν 8, 10 ή 6 ποντίκια / πειραματόζωα. Τώρα απλά συναγωνίζονται με τους εαυτούς τους – και μεταξύ τους.

Μπορούμε λοιπόν να αρχίσουμε να χωνεύουμε σα «νέα κανονικότητα» το ότι βγήκαμε απ’ την «εποχή του αόρατου εχθρού» και μπαίνουμε στην εποχή των «οκτώ ποντικών». Κι αν αυτά σας φαίνονται γελοιοδέστερα των γελοίων ή πιο τρομοκρατικά, θα χρειαστεί να ακονίσετε ακόμα περισσότερο την προσοχή, την ψυχραιμία και την επιμονή σας: η εποχή των «οκτώ ποντικών» πατάει πάνω στην προηγούμενη, αξιοποιώντας τα καλύτερα επιτεύγματά της. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα.

Τώρα θα πούμε μερικά πράγματα τόσο δύσκολα όσο είναι στ’ αλήθεια. Αυτές οι δύο εικόνες από κάτω δείχνουν ειδήσεις εντελώς άσχετες μεταξύ τους από πρώτη ματιά: αριστερά η είδηση ότι η moderna κάνει μήνυση στο δίδυμο pfizer/biotech διεκδικώντας την αποκλειστικότητα κάποιας απ’ τις πατέντες των mRNA πλατφορμών (φαρμακομαφιόζοι εναντίον φαρμακομαφιόζων…)∙ δεξιά τα αποτελέσματα (μη ελεγμένης ως την στιγμή της δημοσίευσης) έρευνας για το τι κάνουν οι mRNA στο DNA – ποντικών – με χρήση mRNA πλατφόρμας κατά της γρίπης. (Κι αυτό το «κατά της γρίπης» κρατείστε το, θα επανέλθουμε σύντομα).

Η έρευνα (δεξιά) δείχνει ότι οι mRNA πλατφόρμες σακατεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα τροποποιώντας το DNA… Συγκεκριμένα: οι ερευνητές εξέθεσαν τα ποντίκια / πειραματόζωά τους, πλατφορμιασμένα «κατά της γρίπης» και μη (placebo group), σε άλλους διαφορετικούς συνηθισμένους ιούς. Και διαπίστωσαν ότι τα μη πλατφορμιασμένα αντιμετώπιζαν πολύ καλύτερα αυτές τις μολύνσεις. (Τα λέει ο Bossche εδώ και πόσο καιρό;)

Θα πει κάποιος: ναι, αλλά αυτή η έρευνα δεν έχει ελεγχθεί. Σωστά. Ξέρουμε όμως από μια σουηδική έρευνα πριν μήνες (καρατσεκαρισμένη αυτή…) ότι πράγματι τα τεχνητά mRNA των πλατφορμών φτάνουν ως το DNA των κυττάρων, καταστρέφοντας συγκεκριμένo γονίδιo που είναι υπεύθυνο για την αυτο-διόρθωσή του. (Η μέθοδος ‘μόλυνσης’ του DNA από mRNA είναι γνωστή και λέγεται ‘αντίστροφη μεταγραφή’ – reverse transcription. Η σουηδική έρευνα δημοσιοποιήθηκε στις 25 Φλεβάρη του 2022, έγινε από το πανεπιστήμιο του Lund, και για να μην ξαναγράφουμε τα ίδια, μπορείτε να αναζητήσετε δυο τρία πράγματα γι’ αυτήν στην ασταμάτητη μηχανή, στο σχόλιο το δόγμα των μεταλλάξεων, με ημερομηνία 14 Απρίλη 2022):

Τι σχέση μπορεί να έχει, όμως, η επιστημονικά αποδεδειγμένη επι-γενετική τροποποίηση (έως σπαράλιασμα) του ανθρώπινου DNA απ’ τις mRNA πλατφόρμες (caradinieroi / pfizeroi βαστάτε τ’ άρματα! είστε έτσι κι αλλιώς εκτός πραγματικότητας! ) με την ενδομαφιόζικη κόντρα για το πατενταρισμά τους;

Σα να μην ήταν ήδη άγρια η έφοδος του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος, γίνεται ακόμα πιο άγρια.

Comments are closed.