Κένταυροι

Ο καθεστωτικός forbes φαντάστηκε τον BA.2.75. σαν “μαύρο άλογο”. Του “μαύρου άρχοντα” το ιππικό ίσως, αλλά όχι ακόμα “κένταυρο”….

Δευτέρα 18 Ιούλη>> Τα ονόματα Β.4 και Β.5 ήταν εύκολα (με διαφημιστικά κριτήρια) για να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Το ΒΑ.2.75 είναι σαφώς δυσκολότερο. Καθώς λοιπόν η «ταυτοποίηση» των μεταλλάξεων immune escape του τσαχπίνη μοιάζει όλο και περισσότερο με εργοστασιακή ονοματοδοσία μοντέλων αυτοκινήτων, έπεσε στην πιάτσα το επόμενο κόλπο. «Βαφτίζουν» τις μεταλλάξεις (όπως τα καιρικά φαινόμενα…) για να είναι ευκολότερη η «μετάδοση του μηνύματος». Ο BΑ.2.75 (μαζί, πιθανότατα, με τους ΒΑ.2.74 και ΒΑ.2.76) έγινε «κένταυρος».

Τι σχέση έχουν αυτά τα μυθικά υβρίδια (οι κένταυροι) με την εξελιγκτική βιολογία των ιών μόνο στα βάθη των σκέψεων των νονών θα το βρει κάποιος. Το αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι (στο εσωτερικό του ιερατείου της τρομοεκστρατείας) μιλούν πλέον για «new generation» τσαχπίνη! Κάτι που επιβεβαιώνει την θέση μας πριν 2 βδομάδες (Δευτέρα 4 Ιούλη) ότι πρόκειται, πια, για έναν καινούργιο ιό, έναν ιό κατασκευασμένο, όχι σε κάποιο «σατανικό» βιολογικό-πολεμικό εργαστήριο αλλά στον απέραντο πειραματικό πάγκο των εκατομυρίων πλατφορμιασμένων, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των γενετιστών να ξεχαρβαλώσουν, να εξουδετερώσουν το φυσικό, ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.

O «αιρετικός» Geert Vander Bossche δυστυχώς επιβεβαιώνεται ως τώρα – και πια δεν είναι ο μόνος. Έντιμοι βιολόγοι, ανοσολόγοι και άλλοι ειδικοί που είναι σχετικοί με την «οικολογία των ιώσεων», δηλαδή την διαλεκτική σχέση των ιών με το ανθρώπινο ανοσοποιητικό (και όχι οι άσχετοι και καλοπληρωμένοι ειδικευμένοι ηλίθιοι των ιερατείων και της δημαγωγίας) παρατηρούν λιγότερο ή περισσότερο ανήσυχοι το πως αυτός ο ιός «ενσωματώνει» τα άχρηστα εναντίον του τεχνητά αντισώματα που αναγκάζονται να δημιουργούν τα χακαρισμένα ανθρώπινα ανοσοποιητικά, και εξελίσσεται χάρη σ’ αυτά σηκώνοντας το μεσαίο του δάκτυλο στους γενετιστές-θεούς.

Ήδη αυτός ο καινούργιος ιός, είτε Β.4 λέγεται, είτε Β.5, είτε κένταυρος, είτε Ιούλιος Καίσαρας, έχει κατακτήσει την κατάσταση ADEI την οποία δείχνει να βελτιώνει σταθερά από κυρίαρχη μετάλλαξη σε κυρίαρχη μετάλλαξη. Έχει κατακτήσει δηλαδή την ενισχυμένη μολυσματικότητα (antibody dependent enhancement of infectiousness) εξαιτίας των τεχνητών αντισωμάτων που έχουν στην ουσία αχρηστέψει την φυσιολογική και πολύ πιο αποτελεσματική δράση του φυσικού ανοσοποιητικού. Υπερπηδάει με άνεση τα εποχιακά και τα ηλικιακά όρια / εμπόδια, και (κατά τον Bossche) βρίσκεται ένα βήμα πριν κατακτήσει, με κάποια καινούργια όχι ιδιαίτερα σύνθετη μετάλλαξη, και την κατάσταση ADEV. Την ενισχυμένη τοξικότητα (antibody dependent enhancement of virulence).

Δείτε παραδειγματικά τι έχει συμβεί σε μερικά απ’ τα πλέον πλατφορμιασμένα κράτη, σε κοινωνίες δηλαδή όπου οι με το φυσικό ανοσοποιητικό τους σύστημα (οι καταραμένοι «ανεμβολίαστοι»…) είναι αναλογικά λίγοι για να εμποδίσουν / εξουδετερώσουν την διασπορά / κυκλοφορία των όποιων μεταλλάξεων διασώζοντας έτσι τους πλατφορμιασμένους από επαναμολύνσεις (στην παρένθεση τα ποσοστά του πληθυσμού που έχουν πλατφορμιαστεί με 1, 2, 3 δόσεις σύμφωνα με τις επίσημες κρατικές ανακοινώσεις):

Νότια κορέα (87%, 86,2%, 73,4%)

Καναδάς (86,3%, 82,8%, 58,5%)

Νέα Ζηλανδία (84,5%, 81%, 56,6%)

Αυστραλία (87,1%, 84,5%, 54,4%)

Δανία (82,8%, 82,2%, 62,6%)

Ισραήλ (73,9%, 71,2%, 57,9% – πολύ κοντά στα ελληνικά ποσοστά)

Πρόκειται, βέβαια, για «κοινές δεξαμενές»!… Είναι αρκετή όμως η σύγκριση διαφορετικών περιόδων για να φανεί ότι οι ήπιες παραλλαγές B.4 και Β.5 βρίσκοντας μαζικά πλατφοριασμένα / ξεχαρβαλωμένα ανοσοποιητικά, απ’ το τέλος του χειμώνα (στη νότια κορέα και στον καναδά) και απ’ την αρχή του φθινοπώρου (στη νέα ζηλανδία και στην  αυστραλία) πυροδότησαν πολύ εντονότερη νοσηρότητα- συγκρίσιμη ή και πολύ χειρότερη απ’ την εποχή που δεν είχαν επιβληθεί οι πλατφόρμες. Μπορείτε επίσης να προσέξετε τις διαφορές από καλοκαίρι σε καλοκαίρι στο βόρειο ημισφαίριο. (Αναφερόμαστε, πάντα, στους θανάτους που χρεώνονται στον Sars-CoV-2, όχι στις δολοφονίες των πλατφόρμων…)

Δεν τελειώνει καν εδώ αυτός ο εφιάλτης του μαζικού, δολοφονικού «πειράματος» των γενετιστών και του συμπλέγματος σύμφωνα με τον Bossche. Τα σε μεγάλη έκταση ξεχαρβαλωμένα ανοσοποιητικά απ’ την μια μεριά εκδηλώνονται με εκρήξεις αυτο-άνοσων (: παρενέργειες.…). Και απ’ την άλλη είναι αρκετά πιθανό ότι αυτά τα ίδια σε μεγάλη έκταση ξεχαρβαλωμένα ανοσοποιητικά θα αφήσουν σημαντικό περιθώριο για την επανεμφάνιση ασθενειών είτε ιικής είτε μικροβιακής προέλευσης, απέναντι στις οποίες είχε επιτευχθεί εδώ και δεκαετίες ανοσία πληθυσμών χάρη στα παραδοσιακά εμβόλια τα οποία εκπαίδευαν και δεν κατέστρεφαν το φυσικό ανοσοποιητικό…

Μια πρόσφατη (9 Ιούλη) ανακοίνωση του φονικού Ινστιτούτου Koch στη γερμανία, που έπαιξε τον δικό του ελεεινό ρόλο στην υγιεινιστική τρομοκρατία: το 82% των νοσηλευόμενων με covid στις εντατικές είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Δεν δείχνουν να φοβούνται όταν παραδέχονται όχι απλά την αποτυχία του «πειράματος» αλλά ουσιαστικά την δική τους εγκληματικότητα! Γιατί δεν φοβούνται; Ένα (άγνωστο αλλά ικανό) ποσοστό των positive που καταλήγουν στις εντατικές είτε στη γερμανία είτε οπουδήποτε αλλού, είναι πολύ πιθανό ότι νοσηλεύονται όχι λόγω τσαχπίνη αλλά επειδή το σμπαραλιασμένο απ’ τις πλατφόρμες ανοσοποιητικό τους δεν τους προστάτεψε έναντι άλλων απειλών, μολύνσεων κλπ. Συνεπώς η παραδοχή της αποτυχίας είναι έτσι συσκευασμένη ώστε να μην φαίνεται το βάθος και οι μεσομακροπρόθεσμες συνέπειές της: «καλύτερα να παραδεχτούμε ότι το 82% των positive στις εντατικές είναι πλήρως εμβολιασμένοι παρά το ότι ένα μεγάλο ποσοστό καταλήγει στις εντατικές επειδή εμβολιάστηκε!»…

 Απέναντι σ’ όλα αυτά, είτε εκείνα που συμβαίνουν ήδη και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, είτε εκείνα τα χειρότερα που ίσως συμβούν, τι απαντάνε οι κάθε είδους και συνομοταξίας υπεύθυνοι; Με μια απ’ τα ίδια! «Κάντε 4η δόση» ή/και περιμένετε «τα καινούργια»! Όμως κάθε επιπλέον πλατφορμιασμός με ΟΠΟΙOΔΗΠΟΤΕ «εμβόλιο» γενετικής τροποποίησης των κυττάρων, είτε αφορά τον τσαχπίνη, είτε την γρίπη, είτε οτιδήποτε άλλο, το μόνο που θα πετυχαίνει είναι η ακόμα χειρότερη καταστροφή – του ανοσοποιητικού και, κατά συνέπεια, της ζωής των ανθρώπων. Όμως και η επιστροφή στις κατασταλτικές συνταγές του 2020 και του 2021, του είδους «κοινωνική αποξένωση» και γενικευμένη μασκοφορία, θα αποτύχει, όπως απέτυχε και τότε… Η νεοζηλανδική, η αυστραλέζικη και η κινέζικη βίαιη τακτική της “μηδενικής ανοχής”, γεμάτες απαγορεύσεις, αποκλεισμούς, λοκντάουν και γενικευμένη μασκοφορία αποδεικνύουν μέσα απ’ την αποτυχία τους εκείνο που οι κολασμένοι και οι αιρετικοί έλεγαν απ’ την αρχή: δεν σταματάει έτσι η μετάδοση ενός αερομεταφερόμενου ιού…

Σαν έξοδο απ’ αυτό τον εφιάλτη ο Bossche προτείνει την γενική και υπό την αιγίδα των δημόσιων συστημάτων υγείας χορήγηση των φαρμάκων που αποδείχθηκαν πετυχημένα ήδη απ’ το 2020 παρότι ήταν ουσιαστικά απαγορευμένα απ’ τα τσιράκια του συμπλέγματος.

Και η αισιοδοξία του είναι ότι η αφρική θα νικήσει! Ακριβώς επειδή οι πληθυσμοί της κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται ενστικτώδικα και μέσα απ’ τις ζόρικες εμπειρίες τους σαν πειραματόζωα των δυτικών φαρμακομαφιών – και είπαν «όχι!»

Comments are closed.