Ας ανακεφαλαιώσουμε αυτά τα λίγα…

Πέμπτη 14 Απρίλη>> 1) Η υγιεινιστική τρομοεκστρατεία ήταν επιλογή των αφεντικών του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος και καθόλου κάτι αναγκαστικό που επέβαλε, δήθεν, η φονικότητα του τσαχπίνη. (Το αντίθετο έγινε: κατασκευάστηκε ένα φάντασμα φονικότητας στα μέτρα και για τις ανάγκες των πραξικοπημάτων). Σκοπό είχαν (τ’ αφεντικά) να επιβάλουν δια της βίας και να εξοικειώσουν τους αιχμάλωτους υποτελείς με την σύγχρονη καπιταλιστική συνθήκη ότι όλα τα «προβλήματα» και οι «λύσεις» είναι gene, επιταχύνοντας και εξαγριώνοντας / εξαχρειώνοντας μια διαδικασία που διαφορετικά, με όρους «ελεύθερης επιλογής», θα γινόταν πολύ αργά και με σοβαρά πισωγυρίσματα.

2) Από ‘δω και στο εξής όλα τα κάποτε εμβόλια (χωρίς εισαγωγικά) θα είναι μεταλλαξιογόνες (άλλοτε στα τυφλά και άλλοτε βάσει προσχεδιασμού) mRNA πλατφόρμες. Ετοιμάζονται ήδη οι σχετικές για την γρίπη. Το μεγαλύτερο πραγματικό «αντιεμβολιαστικό κίνημα» ήταν αυτό: η υγιεινιστική τρομοεκστρατεία!

3) Στην καρδιά, στο παρόν και στο μέλλον της εκστρατείας είναι το genetic engineering of everything, και όχι μόνο του είδους μας, αλλά κάθε έμβιου είδους: απ’ τους ιούς και τα μικρόβια ως τα ανώτερα θηλαστικά. Κάποιοι θα θεωρήσουν σαν κίνητρο την (καπιταλιστική) κερδοφορία. Πράγματι υπάρχει αυτή, υπήρχε όμως και πριν σε τρελά μεγέθη. Εκείνα που κάνουν τώρα την στρατηγική διαφορά είναι αφενός η ισόβια νοσηρότητα (άρα η ισόβια γενετική εξάρτηση απ’ τις μαφίες), και αφετέρου ο διαρκής έλεγχος. Ατομικός και συλλογικός: αυτή είναι η επιδίωξη. Data – data – data… Φακέλωμα…

4) Στην καρδιά και στο μέλλον του «όλα είναι gene» (όπως και των νευροτεχνικών) βρίσκεται επίσης εκείνο που τα αφεντικά ονομάζουν επαύξηση. Ενίσχυση. Human augmentation. Αφορά την αποκατάσταση της μέγιστης κατά το δυνατόν παραγωγικής / καταναλωτικής διασύνδεσης μεταξύ του augmented human και των «έξυπνων» μηχανών (στις δεύτερες περιλαμβάνονται και οι χρήσεις της «τεχνητής νοημοσύνης»).

Παρά την ανθρώπινη ανάγκη για μια οριστική «παύση των εχθροπραξιών» ο πόλεμος κατά του «αόρατου εχθρού» δεν τέλειωσε καθόλου! Δεύτερη φορά «αιφνιδιασμός»; Αυτό πια (θα) είναι ο ορισμός της ηθικής και διανοητικής αυτοκτονίας…

(Είναι υπερβολική η ασταμάτητη μηχανή; Φαντασιόπληκτη; Αν θεωρείται ότι «ναι», απαντήστε τουλάχιστον με ικανοποιητικό τρόπο στο γιατί απαγορεύτηκαν οι φτηνές, αποτελεσματικές, απλές και ασφαλείς θεραπείες….  – Ο «παλιός κόσμος»…)

Comments are closed.