Genetic engineering

Πέμπτη 3 Μάρτη>> Ο 4ος παγκόσμιος πόλεμος με κέντρο την ουκρανία έχει πετάξει στα υπόγεια της καθεστωτικής δημοσιότητας, και όχι μόνο στο ελλαδιστάν, τον άλλο πόλεμο, που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια. Αυτό είναι λογικό ως ένα σημείο. Θα είναι όμως καταστροφικό αν μας οδηγήσει στο κουκούλωμα, στη λήθη, στην αδιαφορία, στον εφησυχασμό (ναι, μπαίνει η άνοιξη, τα λουλούδια ανθίζουν – και τα αφεντικά εξοπλίζονται!)

Σας διαβεβαιώνουμε πως το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα (οι εταιρείες και τα αφεντικά τους, οι πολιτικοί τους λακέδες και όλοι οι δημαγωγικοί και πειθαρχικοί μηχανισμοί) ανασυντάσσεται. Ο υγιεινιστικός πόλεμος, επειδή είναι δομικό τμήμα της γενικής αναδιάρθρωσης (άρα ένας «ειδικός πόλεμος» μέσα στους πολέμους, ένας ειδικός «ιμπεριαλισμός» μέσα στους δυτικούς ιμπεριαλισμούς εδώ και 30 χρόνια) δεν θα τελειώσει.

Θα το ξαναβρούμε μπροστά μας σύντομα το σύμπλεγμα, όχι κατ’ ανάγκη σαν κάποια «υγιειονομική κρίση» (αν και τέτοιες «κρίσεις» έχουν μπει οριστικά στο μενού του ελέγχου) αλλά σίγουρα μέσα στην ομίχλη άλλων κρίσεων, σαν τμήμα της «νέας τάξης», σαν τμήμα της «κανονικότητας» αυτής της «νέας τάξης». (Εκτός αν τους πολεμήσουμε / εμποδίσουμε έγκαιρα και αποφασιστικά).

Στις 23 Νοέμβρη του 2021 είχαμε προβάλει (ήταν η πιο πρόσφατη προβολή) το πιο κάτω το video clip. Ίσως το θυμάστε, αλλά ένα φρεσκάρισμα της μνήμης είναι απαραίτητο.

Η σύντομη διάρκεια είναι αντίστροφα ανάλογη της σημασίας του. Ο πρόεδρος της γιγάντιας ευρωπαϊκής (γερμανικής) φαρμακομαφίας bayer, στις 24 Οκτώβρη του 2021, μιλώντας στο “world health summit” ενώπιον 6.000 «ενδιαφερόμενων» για την υγείας μας, ξεκαθάρισε θριαμβευτικά, πανηγυρικά, ωμά, ότι:

Α) Τα δήθεν «εμβόλια» κατά της covid 19 είναι «κυτταρική / γονιδιακή θεραπεία»∙

Β) Οι υποτελείς εξαπατήθηκαν∙ κρατημένοι σε πλήρη άγνοια και μέσα σε συνθήκες εντατικής τρομοκρατίας και εκβιασμών αποδέχθηκαν την «κυτταρική / γονιδιακή θεραπεία» νομίζοντας ότι είναι «εμβόλιο»∙

Γ) Η εταιρεία bayer, βλέποντας ότι έχει ανοίξει φαρδιά λεωφόρος επιβολής αυτών των «θεραπειών» («άνοιξαν τα μάτια της»…) θα πέσει με τα μούτρα σ’ αυτές τις τεχνολογίες. (Να θυμίσουμε ότι η bayer έχει εξαγοράσει την αμερικανική χημική / βιοτεχνολογική monsanto, που είναι ήδη γνωστός εγκληματίας επιβολής μεταλλαγμένων καλλιεργειών…)

Ο Stefan Oelrich, σαν πρόεδρος της bayer, μέσα σε μια φράση είπε στα τέλη Οκτώβρη του 2021 (πρέπει να θυμόμαστε πάντα τις χρονικές στιγμές) δύο πράγματα που σας / μας αφορούν άμεσα. Το πρώτο είχε σχέση με το παρελθόν: σας κοροϊδέψαμε και φάγατε τις «κυτταρικές / γονιδιακές τεχνολογίες» σαν χάνοι, νομίζοντας ότι κάνετε εμβόλια. Το δεύτερο είχε σχέση με το μέλλον: τώρα θα γενικεύσουμε αυτές τις τεχνολογίες, it’s a really very big business!

Την ασήμαντη ιστορική στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, αρχές Μάρτη του 2022, αυτό είναι το μέλλον που σας/μας περιμένει σύμφωνα με τ’ αφεντικά του συμπλέγματος: γενίκευση των genetics σε βάρος μας!

Κι αυτό θα γίνει επίσης με εξαπάτηση!! Όπως οι δημαγωγοί και οι διάφοροι λακέδες και ηλίθιοι διέδιδαν επί 1,5 χρόνο (και συνεχίζουν να διαδίδουν) το «έλα μωρέ, εμβόλια είναι, πώς κάνετε έτσι;» έτσι και στον επόμενο γύρο θα πέσουν στην αγορά «αλήθειες» του είδους «α, άλλο είναι η γενετική θεραπεία και άλλο η γενετική μηχανική∙ σιγά μωρέ μη νοιάζονται για τα κυτταρά σου∙ όχι, καμία σχέση με μεταλλάξεις, όποιος τα λέει αυτά είναι ψεκασμένος»… Είναι «αποτελεσματικά», είναι «ακίνδυνα»… Ποια; Τα «νέα εμβόλια», τα «νέα φάρμακα», οι «νέες θεραπείες»…. Οι νέες προσοδοφόρες, νοσηρές εξατομικεύσεις…

Είναι έτσι; Απ’ το ερχόμενο φθινόπωρο θα ξαναπιαστούν οι μάζες αδιάβαστες, ignorants, εύπιστες, πειθαρχημένες; Όσοι / όσες αποφεύγουν να αγγίξουν (δηλαδή να ερευνήσουν και να μάθουν) τι είναι και σε τι στοχεύει η γενετική μηχανική, απλά σκάβουν τον λάκο τους. Τον δικό τους λάκο και τον λάκο των γύρω τους.

Ας κάνουμε μια ακόμα προσπάθεια (δεν λυπόμαστε κόπο και χρόνο!) κριτικής αντιπληροφόρησης / αυτομόρφωσης. Ιδού:


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.