Ιοί

Τετάρτη 19 Γενάρη>> Το ελληνικό σύστημα υγείας είναι πασίγνωστο σ’ όλη την ευρώπη γι’ αυτό: παραγωγός υπερμικροβίων που προσπερνούν τα αντιβιοτικά… Το θανατόμετρο και η «κοινή δεξαμενή» είναι επίσης πασίγνωστα, κι όχι μόνο ελληνικά.

Γιατί, άραγε, το ελλαδιστάν είναι πρωταθλητής θανάτων που αποδίδονται στον τσαχπίνη; Είναι σαν οικογενειακό μυστικό: όλοι το ξέρουν αλλά «δεν πρέπει να μιλάμε γι’ αυτό». Κι αν δεν μιλάμε γι’ αυτό δεν υπάρχει… Όπως δεν υπάρχει (πουθενά) η “κοινή δεξαμενή”. (Ή… ίσως πρόκειται να αποκαλυφθεί σύντομα…)

Μαζί με το μαζικό έγκλημα της επιβολής της γενετικής μηχανικής μέσα απ’ τον τρόμο των εντατικών και των θανατομέτρων, έγινε κι ένα ακόμα: η απαγόρευση των φτηνών, προσιτών, αποτελεσματικών θεραπειών για όσους / όσες είχαν ανάγκη. Πόσοι άραγε φώναξαν και φωνάζουν «περισσότερες μεθ, εντατικές για όλο το λαό!» ενώ θα έπρεπε να φωνάξουν και να φροντίσουν για το ακριβώς αντίθετο, για το όσο λιγότεροι φτάνουν στα νοσοκομεία τόσο καλύτερα για την υγεία και την αυτοπεποίθηση του κόσμου;

Πόσοι;

NON STOP

Comments are closed.