… και η αναγγελία του

Δευτέρα 20 Δεκέμβρη>> Ιδού λοιπόν πιο κάτω, στο σύντομο video απόσπασμα, «ο λόγος των αφεντικών»…. Και ιδού η αναγγελία της ριζικής αναδιάρθρωσης, αναγγελία πενταετίας ήδη το λιγότερο, δημόσια μεν αλλά και πίσω απ’ τις πλάτες σας/μας.

Βέβαια, αυτό το «πίσω από…» δεν είναι ακριβές 100%. Εφόσον η καθεστωτική «καθημερινή» είχε παρουσιάσει, διθυραμβικά (όπως απαιτεί ο ρόλος των καθεστωτικών διασπορέων «ψευδών ειδήσεων») την πρόοδο της «επιστήμης» απ’ τις 14 Δεκέμβρη του 2019, δεν υπάρχει μυστικότητα, ούτε καν στο ελληνικό χωριό. Και, για λόγους εντιμότητας, ας δώσουμε ένα 10% δίκιο στους τερατολόγους του hard core χριστιανισμού: κάποιοι ανάμεσά τους είναι ενήμεροι, δεν έχουν δει «οράματα» – απλά προσαρμόζουν τις όποιες γνώσεις τους στην μεταφυσική του “κόμματος” και των υπηρετών του big boss.

Αλλά η πίστη και η θεολογία είναι χειραγωγικό «πλαίσιο ερμηνείας»… Χειραγωγικό, επιλεκτικό, ιδεολογικά ιδιοτελές, αδιέξοδο. Δείτε στη συνέχεια το ενάμισυ λεπτό γεμάτο εξοχότητες. Είναι απ’ τις 15 Γενάρη του 2018, σε grand ημερίδα του «παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ», με θέμα Μετασχηματίζοντας την Υγεία στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Θα αναγνωρίσετε βέβαια τον αγαπημένο (και εκστασιασμένο!) κτηνίατρο ceo. Ο άλλος που θα δείτε / ακούσετε να μιλάει (φροντίζοντας για την υγεία σας πάντα!!) λέγεται Rajeev Suri, και ήταν τότε πρόεδρος και ceo της nokia… Ναι, της nokia!!! Το πάνελ των αγαθών «γιατρών» (τότε…) συμπλήρωναν ο Satya Nadella (ceo της microsoft…) και ο Michael Neidorff (πρόεδρος και ceo της αμερικανικής centene corp., μιας απ’ τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές στις ηπα…). Όλοι με πάθος για το καλό της ανθρωπότητας…

Ωωωω! Εκλεκτοί εκπρόσωποι του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος σε μια εποχή που οι (μετέπειτα) caradinieroi/pfizerοι ροχάλιζαν! Ακριβώς. Και αυτό συνεχίζουν να κάνουν. Προσέξτε λοιπόν τι λεγόταν πριν 5 χρόνια… Τεντώστε τις κεραίες σας!

Και, επιτρέψτε μας, την ερχόμενη Τετάρτη, μ’ αυτό το video σαν αφετηρία, θα δούμε τι έλεγαν και, κυρίως, τι εννοούσαν τότε, «προ covid», τα αφεντικά του συμπλέγματος∙ θα δούμε γιατί «εκκένωση των νοσοκομείων», «θάνατος των κλινικών», αύξηση θανάτων και διάφορων σοβαρών ασθενειών, είναι η πραγματικότητα της πραγματικότητας (κι ας λένε τις εγκληματικές βλακείες τους τα ποικιλόμορφα μέλη της «συμμαχίας των προθύμων»…)∙ θα δούμε, τέλος, το γιατί τα ωραία λόγια κρύβουν ένα οδυνηρό μέλλον και γιατί πρέπει να πολεμήσουμε σ’ έναν από πολλές απόψεις (αν και όχι αποκλειστικά) εργατικό πόλεμο του είδους που δεν έχουμε μάθει: έναν πόλεμο μεγάλης, πολύ μεγάλης διάρκειας…

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει συντονιστείτε στην ψηφιακή συχνότητα της ασταμάτητης μηχανής την ερχόμενη Τετάρτη. Εν τω μεταξύ… να ένα μέρος απ’ το σχέδιο του συλλογικού κεφάλαιου (ευχαριστούμε τον Σ. για τον αρχικό εντοπισμό και τον Β. για τον υποτιτλισμό του video):

 

Comments are closed.