Έρχεται με delivery μετά από ηλεκτρονική παραγγελία;

Δευτέρα 29 Νοέμβρη>> Καταλαβαίνουμε το δυσάρεστο: οι βραχυκυκλωμένοι δεν μπορούν (επειδή δεν θέλουν) να καταλάβουν ότι τα παραπάνω δεν είναι αυθαίρετες προβλέψεις… Συμβαίνουν ήδη. Θα θυμίσουμε κάτι απλό, που όλοι το βλέπουν αλλά δεν το καταλαβαίνουν, μπας και βοηθήσουμε (μάταιο ίσως, αλλά ξέρετε: η ασταμάτητη μηχανή είναι πεισματάρα).

«Ανοσία». Τι είναι η ανοσία; Σύμφωνα με τον καινούργιο ορισμό που προσπαθούν τ’ αφεντικά να καθιερώσουν έχοντας κερδίσει ήδη αρκετό έδαφος, η ανοσία (των πλατφορμών γενετικής μηχανικής) είναι το να κολλάς, το να αρρωσταίνεις, το να αρρωσταίνεις με σοβαρά συμπτώματα, αλλά το πιθανότερο να μην περνάς την πόρτα των εντατικών… Αυτό είναι newspeak!!

Κάντε τώρα την προσπάθεια να θυμηθείτε, όσες και όσοι το αντέχετε. Τι ήταν η ανοσία; Ήταν μια κατάσταση του ανθρώπινου σώματος «κτισμένη» γύρω απ’ το ανοσοποιητικό του. Η ανοσία ήταν είτε φυσική, είτε ενισχυμένη με τεχνικά μέσα (εμβόλια), όμως πάντα γύρω από και για λογαριασμό του φυσικού ανοσοποιητικού συστήματος. Προσπαθείστε να θυμηθείτε: εμβόλια κατά της πολυομελίτιδας, της διφθερίτιδας ή το τετάνου. Τι σήμαιναν αυτά; Ότι θα κολλήσεις, θα αρρωστήσεις, θα αρρωστήσεις σοβαρά αλλά, βρε αδερφέ, στατιστικά μιλώντας δεν θα πεθάνεις; Όχι βέβαια!!! Όχι δα!!! Κανείς δεν θα έκανε τέτοια εμβόλια, και κανείς δεν ζούσε περιμένοντας το “κορώνα – γράμματα” τέλος του! Εμβόλιο κατά της πολυομελίτιδας, εμβόλιο κατά της διφθερίτιδας, εμβόλιο κατά του τετάνου (κι ακόμα: εμβόλιο κατά του κίτρινου πυρετού) σήμαινε ότι ΔΕΝ θα κολλήσεις / αρρωστήσεις!!! Σήμαινε ότι ενισχύεται / εκπαιδεύεται το φυσικό ανοσοποιητικό για να είναι ετοιμοπόλεμο και αποτελεσματικό in case of…

Τι σημαίνει λοιπόν ο νέος ορισμός της «ανοσίας» που επιβάλει η γενετική μηχανική και έχει υιοθετηθεί ήδη απ’ τον π(αγκόσμιο) ο(ργανισμό) ν(οσηρότητας); Σημαίνει ότι ο φυσικό ανοσοποιητικό είναι ανίκανο, ανάπηρο, σακατεμένο. Και ότι είσαι καταναγκασμένος να υιοθετήσεις πρακτικά τη «νέα τεχνολογία», που σημαίνει ότι «δεν θα την γλυτώσεις φιλαράκο» ΑΛΛΑ τουλάχιστον «μάλλον θα ζήσεις»!!… Σε απλά ελληνικά: “κοίτα φιλαράκο, δεν υπάρχει θέμα να μην αρρωστήσεις, δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει… Αυτό που σου πουλάμε και είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις είναι το ‘φτηνά την γλύτωσα’. Κατάλαβες; ‘Φτηνά’!!! Η ζωή σου είναι φτηνή, το πιάνεις;” Αυτό σαν αυτόνομοι εργάτες το ονομάζουμε (καθόλου αυθαίρετα) μη θανατηφόρα οργανωμένη νοσηρότητα (εκτός, φυσικά, απ’ τις φονικές / σακατευτικές παρενέργειες, για τις οποίες οι pfizerοι λένε ήδη, σαν παπαγάλοι, no problem…).

Αυτό το δίπολο που απλόχερα προσφέρει η γενετική και οι βιοτεχνολογίες, το δίπολο «και διαρκώς άρρωστος ή πιθανά άρρωστος και ζωντανός/λειτουργικός», δεν είναι άγνωστο, και φυσικά δεν είναι δική μας εφεύρεση! Πρέπει όμως όποιος ενδιαφέρεται για την πραγματικότητα να κάνει τον κόπο να ψάξει την σύγχρονη ορολογία των βιολογικών όπλων… Για να εντοπίσει εκεί (μα δεν είναι ο καπιταλισμός ένας διαρκής ταξικός πόλεμος, σίγουρα απ’ την μεριά των αφεντικών; ε;) την διαφορά ανάμεσα στα lethal (φονικά) βιολογικά όπλα και στα incapacitating (αχρηστευτικά) βιολογικά όπλα. Αυτά τα δεύτερα αποτελούν ανοικτό πεδίο πολλών χρηματοδοτήσεων και ερευνών (gain-of-function…). Ας έρθουν λοιπόν όλα τα κοθώνια της βαριάς θεωρίας να μας πουν γιατί αυτό το incapacitating των βιολογικών / βιοτεχνολογικών μεθόδων δεν θα το χρησιμοποιούσαν τα αφεντικά στο πεδίο του ταξικού ανταγωνισμού, αιχμαλωτίζοντας τα κύτταρα ώστε να υπερφαλαγγίσουν τις συνειδήσεις; Ένα λόγο να μας πουν διάολε!!! (Δύσκολο ε;)

Τι είναι τα incapacitating βιολογικά όπλα στη στρατιωτική χρήση τους; Ιοί, μικρόβια, που (γενικά…) δεν σκοτώνουν, αλλά κάνουν τον (αντίπαλο) στρατό ανίκανο να πολεμήσει… επειδή τον αρρωσταίνουν… Οι στρατιωτικές και οι μη στρατιωτικές χρήσεις διάφορων όπλων / τεχνολογιών είναι συχνά “μεσοτοιχία”: για παράδειγμα τα χημικά αέρια του Α παγκόσμιου έγιναν δακρυγόνα και ασφυξιογόνα κατά διαδηλώσεων – ποιός το ξεχνάει; Η πολιτική εξέλιξη των incapacitating βιολογικών μέσων, η «ειρηνική» εξέλιξη τους, με όρους γενετικού, βιολογικού, βιοτεχνολογικού ελέγχου του κοινωνικού εργοστάσιου, άρα ταξικού πολέμου (απ’ την μεριά των αφεντικών) και, κατά συνέπεια, συντήρησης της παραγωγικής / καταναλωτικής δυνατότητας υπό τους όρους της συσσώρευσης 4.0 (συμπεριλαμβανόμενης της συσσώρευσης και της επεξεργασίας data), είναι – δεν το καταλάβατε ήδη; – η κατάσταση της «νέας ανοσίας» (ή μήπως meta-ανοσίας;) που είναι, απλά και μόνο, η ελεγχόμενη νοσηρότητα. Νοσηρότητα που (στατιστικά) δεν σκοτώνει – εκτός, βέβαια, απ’ τις παρενέργειες της γενετικής και των βιοτεχνολογιών, αλλά who cares? – και εξασφαλίζει την διαρκή κεντρική διαχείριση των «Εαυτών Κεφάλαια» με όρους επαρκούς υγείας / προσαρμοσμένης απόδοσης.

Αυτή η «αλλαγή παραδείγματος» συμβαίνει ήδη! Αίφνης είναι «νόμιμο» το «διαβατήριο υγείας»! Τι σκατά σημαίνει αυτό αν όχι ότι μια «ανώτερη αρχή» τακτοποιεί τους υποτελείς, οργανώνει τις ζωές τους στο σύνολό τους όχι μ’ ένα απαρτχάιντ on/off τρόπο αλλά με δυναμικά, εξελισσόμενα, τροποποιούμενα κριτήρια που μοστράρονται σαν «υγείας» για να είναι κάπως ανεκτά αλλά, στην πραγματικότητα, διαμορφώνονται με όρους και συμφέροντα βιομηχανίας και ελέγχου πάνω στη ζωή;

Χτες είχες πασαπόρτι ανοσίας, σήμερα δεν έχεις, και για να μην λέμε πολλά: «Θα έχεις ανοσία όταν και όποτε ΕΜΕΙΣ σου λέμε ότι έχεις, σύμφωνα με τους δικούς μας ορισμούς – κι όχι όποτε κρίνει το ανοσοποιητικό σου σύστημα, του οποίου την συνείδηση έχεις χάσει έτσι κι αλλιώς… Κατάλαβες; Πες ‘ναι!!’»

Η χρονική διάσταση, δηλαδή οι διάρκειες, η κινητικότητα, η ευελιξία και οι τροπισμοί, είναι στρατηγικής σημασίας για τον καπιταλισμό της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, πολύ περισσότερο και πολύ πιο καθολικά απ’ ότι ως τώρα. Και ο διαρκής έλεγχος δεν είναι, δεν θα είναι, στατικός, μια κι έξω. Θα είναι δυναμικός, “ευέλικτος”, οππορτουνιστικός, ώστε να εξασφαλίζει την διαρκή ρευστοποίηση της ταξικής σύνθεσης, εμποδίζοντας με διαρκείς ελιγμούς την εργατική συνειδησιακή και οργανωτική ανασύνθεση.

Θέλετε κι άλλα; Υπάρχουν….

(φωτογραφία: Για όσους έχουν καδράρει το lower που πήραν στην εφηβεία τους, ο τίτλος του πονήματος είναι: Πανδημία: εξελιγκτική μηχανική της συνείδησης και της υγείας. Λέτε νάναι κανάς “ψέκα” αυτός ο Pavel Sidorov; Μπα…. Γενετιστής είναι, νεαρός αναπληρωτής καθηγητής σε κανά δυο πανεπιστήμια…)

Comments are closed.