Οι τρύπιες δόσεις…

Τρίτη 9 Νοέμβρη>> Πριν ακόμα εμφανιστούν στην πιάτσα οι πλατφόρμες είχε κατασκευαστεί ο μύθος γι’ αυτές: η «νέα τεχνολογία» (την οποία αγνοούσαν σχεδόν όλοι οι χειροκροτητές της…), χάρη στα «πολλά λεφτά που έπεσαν», είχε καταφέρει ένα θαύμα!! Μέσα σε ελάχιστο χρόνο είχε φτιάξει αποτελεσματικά και ασφαλή προληπτικά μέτρα / «εμβόλια»! Η εκστρατεία πλατφορμιασμού στα μέρη μας ονομάστηκε «ελευθερία»∙ όμως κι εκεί που είχε άλλα ονόματα η υπόσχεση (αφεντικών και πολιτικών βιτρινών) ήταν επική: «εμβολιαστείτε και καθαρίζετε». Μπείτε “ελεύθεροι” στη “νέα κανονικότητα”!!!

Ψέματα πάνω σε ψέματα! Η «νέα τεχνολογία» δοκιμαζόταν επί χρόνια και είχε αποτύχει εντελώς σ’ όλες τις δοκιμές κατά ιών (γενικά) και κατά κορωνοϊών (ειδικά). Σαν αποτυχημένη και επικίνδυνη ήταν έτοιμη ήδη απ’ το 2019 και τα αφεντικά της είχαν αποδεδειγμένα το δάκτυλο στη σκανδάλη: ονειρεύονταν (και προετοιμάζονταν για) εκείνη την στιγμή που θα κηρυχτεί μια «φονική πανδημία» και θα καταλάβουν εξ εφόδου τις κοινωνίες. Ούτε αποτελεσματικά, ούτε ασφαλή, ούτε «εμβόλια»: οι γενετιστές παριστάνουν τους «κοσμικούς θεούς», τους «κατόχους των μυστικών της ζωής», κι αυτό τους κάνει απόλυτα επικίνδυνους!… Με την κατάλληλη υποστήριξη / χρηματοδότηση και την κατάλληλη κρατική υποστήριξη όρμηξαν, αφού πρώτα είχαν εξαπατήσει (ή τα αφεντικά τους δωροδοκήσει) κάθε ελεγκτικό μηχανισμό που θα έπρεπε να τους εμποδίσει: μερικές απ’ τις απάτες της pfizer έχουν γίνει ήδη γνωστές, όπως και της άλλης «πρωταγωνίστριας», της moderna…

Γρήγορα, μέσα σε 4-5 μήνες, άρχισε να αποδεικνύεται ότι ακόμα και η εικονική «προστασία» των πλατφορμών εξατμίζεται γρήγορα. Η «ασφάλεια» είχε αρχίσει να γεμίζει «αόρατους» δολοφονημένους και σακαταμένους, την ώρα που η «αποτελεσματικότητα» αποδεικνυόταν φάρσα. Αυτά ΔΕΝ είχαν ειπωθεί σ’ όσους / όσες έτρεξαν, αφελώς, να «απελευθερωθούν» δίνοντας μπράτσο!

Και τότε ήρθε η ώρα της «αναμνηστικής» δόσης, του booster… Οι απατεώνες δεν έχασαν πολύ χρόνο για να βρουν την δικαιολογία. «Έλα μωρέ, δεν κάνουμε αναμνηστικές δόσεις και σε άλλα εμβόλια; Ε, αυτό…» Σε κανένα κανονικό εμβόλιο δεν προκαλείται (εικονική!) ανοσία μόλις 5 μηνών! Για έναν πολύ απλό λόγο: τα κανονικά εμβόλια κινητοποιούν την δράση του φυσικού ανοσοποιητικού συστήματος∙ ενώ οι πλατφόρμες το χακάρουν, περιορίζοντας και αλλοτριώνοντας την δράση του! Έτσι, για παράδειγμα, ενώ το φυσικό ανοσοποιητικό αναγνωρίζει και αντιμετωπίζει πολύπλευρα ιούς (και κορωνοϊούς) κι είναι έτσι σε θέση να απαντάει και στις μεταλλάξεις τους, το χακαρισμένο ανοσοποιητικό δρα (όταν και αν προλάβει να δράσει) εντελώς «στενά» – και συχνά αυτό-καταστροφικά… (Τα αυτό-άνοσα έχουν αρχίσει να θερίζουν!)

Υπάρχει επιπλέον μια παράπλευρη φονική εξέλιξη. Τα «αποτελεσματικά και ασφαλή» παρέκαμψαν την υποχρεωτική πολυετή περίοδο των δοκιμών, την συντόμεψαν σε ένα εξάμηνο το πολύ, καταργώντας (με τις ευλογίες των ελεγκτικών μηχανισμών τύπου fda και ema) κάθε επιστημονική πρόνοια και μέριμνα υπέρ της ασφάλειας και της υγείας των υπηκόων. Η «τρίτη δόση» μηδενίζει αυτόν τον απαραίτητο χρόνο!!! Για την «τρίτη δόση» (μας λένε) ΔΕΝ χρειάζεται καμμία δοκιμή, καμμία έρευνα πριν την μαζική εφαρμογή της. Είχαν μάλιστα το απερίοριστο θράσος να παρουσιάσουν σαν «θετική δοκιμή» τον πλατφορμιασμό (με τρίτη δόση) της πρώτης δεκάδας ισραηλινών υπηκόων… Μ’ άλλα λόγια: οι δοκιμές γίνονται κατευθείαν στο ψαχνό, ανοικτά και καθαρά!

Το δολοφονικό θράσος τους είναι πια αχαλίνωτο! Έχοντας βεβαιωθεί ότι οι υποτελείς γίνονται εύκολα πειραματόζωα (εν αγνοία τους) και ότι έχουν παραιτηθεί από κάθε απαίτηση ασφάλειας και έντιμου και αυστηρού ελέγχου, λανσάρουν τώρα το θεώρημα ότι «έλα μωρέ, μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα τα εμβόλια για την γρίπη και τον κορωνοϊό, στο ένα μπράτσο η μία βελόνα, στο άλλο η άλλη!» Πότε «δοκιμάστηκε», πότε ελέγχθηκε ο συνδυασμός των άμεσων παρενεργειών ανάμεσα σ’ ένα εμβόλιο για την γρίπη (αν παραμένει εμβόλιο και δεν έχει μετατραπεί κρυφά σε mRNA πλατφόρμα…) και σε μια πλατφόρμα γενετικής μηχανικής; ΠΟΤΕ!! «Έλα μωρέ!!! Για να μην πηγαινοερχόσαστε!!!» Σωστά…

Προσέξτε: η απορρύθμιση ήταν απ’ την αρχή ένας απ’ τους βασικούς στόχους του συμπλέγματος!! Η απορρύθμιση των θεσμικών ελέγχων σε ζητήματα υγείας ήταν εξ αρχής ένας απ’ τους βασικούς πυλώνες της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας: υπό το κράτος της «κατάστασης έκτακτης ανάγκης» τα πάντα επιτρέπονται∙ δηλαδή τ’ αφεντικά δρουν χωρίς κανένα εμπόδιο… Η δημόσια υγεία ήταν ίσως ο τελευταίος τομέας του πάλαι ποτέ κράτους πρόνοιας όπου ίσχυαν αυστηροί κανονισμοί και έλεγχοι σε φάρμακα, θεραπείες, εμβόλια… Η «αγορά των υπηρεσιών φροντίδας υγείας» παρέμενε ρυθμισμένη – και τα αφεντικά της βιομηχανίας της υγείας 4.0 ασφυκτιούσαν…

Κανονικά όλοι οι αυτο-αποκαλούμενοι «επαναστάτες», «ανατροπείς», «φίλοι του λαού», «προστάτες της δημόσιας υγείας» θα έπρεπε να ξέρουν τι σημαίνει «απορρύθμιση», και θα έπρεπε να έχουν γίνει έξαλλοι απ’ την στιγμή μηδέν βλέποντάς την να ξεδιπλώνεται μπροστά τους! «Απορρύθμιση» είναι βασικός όρος «δημιουργικής καταστροφής» των όποιων θεσμών εμποδίζουν την κερδοφορία του κεφάλαιου, ένας όρος γνωστός ήδη απ’ την δεκαετία του 1980. «Απορρύθμιση» είναι εδώ και δεκαετίες το βασικό ζητούμενο του νεοφιλελευθερισμού! Κι όμως: κανείς τους δεν είδε, δεν κατάλαβε, δεν ξέρει τίποτα. (Μόνο τα εικονίσματα ξέρουν να λιβανίζουν…)

Η «τρίτη δόση» λοιπόν είναι το «καπάκι» στην κατεδάφιση οποιουδήποτε σοβαρού και ανεξάρτητου ελέγχου στις φαρμακομαφίες! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Η «τέταρτη δόση» και η «πέμπτη δόση», ο συνδυασμός γενετικών πλατφορμών για διαφορετικούς ιούς (ετοιμάζει η moderna…), θα είναι το έξαλλο πανηγύρι των βρυκολάκων.

Ροντέο: ελάχιστοι θα απομείνουν να θυμούνται τι συνέβαινε «παλιά»…

Comments are closed.