Οι «επιτυχίες» των πλατφορμών γενετικής μηχανικής

Τρίτη 2 Νοέμβρη>> Τα κακά μαντάτα για το θεώρημα περί «ευθύνης των ανεμβολίαστων» και ένα απ’ τα βασικά στοιχεία της παράνοιας της πολιτικής εξουσίας (ή της ομολογίας της παράδοσής της στο σύμπλεγμα) έρχεται από ένα άλλο βασίλειο του ευρωπαϊκού βορρά. Εκείνο της μεγάλης βρετανίας. Εκεί οι πλατφορμιασμένοι είναι 68% – αλλά τα πιο αναλυτικά στοιχεία για την «αποτρεπτική ικανότητα» των πλατφορμών γενετικής μηχανικής είναι συντριπτικά σε βάρος τους!

Ο καρδιολόγος Κ. Αρβανίτης, σχολαστικός και με προσοχή στις λεπτομέρειες, έκανε στις 25 Οκτώβρη αναλυτική παρουσίαση και εξήγηση των στοιχείων απ’ την βρετανία στο καθεστωτικό site «ζούγκλα». Μπορείτε να τα δείτε εδώ. Θα μεταφέρουμε την προφορική μαρτυρία του, επειδή αποκαλύπτει τι κάνουν οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής – πέρα απ’ τις χιλιάδες δολοφονίες και τα ακόμα περισσότερα σακατέματα των «παρενεργειών» – και το γιατί το σοβαρό πρόβλημα υγείας είναι οι πλατφόρμες και τα αφεντικά που τις προωθούν, κι όχι οι «ανεμβολίαστοι», ακόμα και χωρίς άλλου είδους παρενέργειες! Ο τονισμός δικός μας:

… Τα νούμερα αυτά αφορούν στη μετάλλαξη Δ και τις συνέπειές της. Τη νοσηρότητα δηλαδή που εμφανίζουν τόσο οι ανεμβολίαστοι όσο και οι εμβολιασμένοι (τους οποίους χωρίζει σε 3 ομάδες…)

… Τα στοιχεία λοιπόν αυτά μας δείχνουν ότι σε γενικές γραμμές … στη μεν νοσηρότητα η μετάλλαξη Δ προτιμάει τους ανεμβολίαστους, δηλαδή οι ανεμβολίαστοι κολλάνε πιο συχνά. Αλλά σε ότι αφορά, μετά, την θνητότητα, η θνητότητα είναι μεγαλύτερη στους εμβολιασμένους με 2 δόσεις απ’ ότι στους ανεμβολίαστους. Δηλαδή, αν πάρουμε το σύνολο όλων αυτών οι οποίοι νόσησαν, οι ανεμβολίαστοι, και πόσοι απ’ αυτούς πέθαναν μέσα σε 28 ημέρες απ’ την έναρξη της νόσησης, κάνουμε το ίδιο και στους εμβολιασμένους, βλέπουμε ότι στους εμβολιασμένους η θνητότητα είναι περίπου 5 φορές μεγαλύτερη. Στους ανεμβολίαστους είναι 0,15% και στους εμβολιασμένους είναι 0,74%. Που σημαίνει 5 φορές πιο μεγάλη. Δίνουνε και την θνητότητα στις 60 ημέρες. Δεν έχει και πολύ μεγάλη αξία αυτός ο δείκτης, αλλά και εκειπέρα διατηρούνται οι ίδιες αναλογίες. Το 0,15% γίνεται 0,19%, και το 0,74% μεγαλώνει κι αυτό λιγάκι, φτάνει στο 0,93%, οπότε πάλι είναι 1:5 περίπου η αναλογία.

Άρα λοιπόν, σαν τελικό συμπέρασμα, βλέπουμε ότι οι ανεμβολίαστοι κολλάνε συχνότερα, νοσούν συχνότερα, αλλά οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν περισσότερο.

Τώρα: γιατί συμβαίνει αυτό; Τα δελτία αυτά λένε μερικές… δεν έχουν καταλήξει με λίγα λόγια οι άγγλοι τι ακριβώς φταίει και πως έχει προκύψει αυτό. Λένε μερικά πράγματα ενδεικτικά, ότι μπορεί να φταίνε πολλά πράγματα, μήπως το ένα μήπως το άλλο, αλλά είναι φανερό ότι δεν έχουν κάπου καταλήξει, να δώσουν μια εξήγηση.

Έχουμε μιλήσει παλιότερα για το φαινόμενο της ADE νόσησης. Η ADE νόσηση είναι η antibody dependent enhancement νόσηση. Δηλαδή ενισχυμένη νόσηση των εμβολιασμένων που οφείλεται στα αντισώματα που παρήγαγαν. Τι σημαίνει αυτό; Έχει βρεθεί ότι τα εμβόλια αυτά προκαλούν τον οργανισμό μας να παράγει 2 ειδών αντισώματα. Είναι τα λεγόμενα «εξουδετερωτικά αντισώματα», αυτά που ξέρει ο πολύς κόσμος όταν ακούει τη λέξη «αντισώματα». Δηλαδή αυτά τα οποία όταν υπάρξει κάποιος εισβολέας [μετά τον εμβολιασμό] πάνε αυτά τα αντισώματα και τον εξουδετερώνουν. Μπορούμε να τα πούμε τα «καλά» αντισώματα, τα «ωφέλιμα» αντισώματα. Εκτός απ’ αυτά όμως [ο οργανισμός] παράγει και μια δεύτερη κατηγορία αντισωμάτων. Αυτή η δεύτερη κατηγορία πηγαίνει και κτυπάει την ακίδα του κορωνοϊού όχι στο σημείο που προσδένεται στα κύτταρά μας αλλά σε άλλο σημείο. Εκεί όμως που πάει και κολλάει [η άλλη κατηγορία αντισωμάτων] την κάνει να γίνεται πιο διεισδυτική. Ουσιαστικά την διευκολύνει να μπει στα κύτταρά μας. Μ’ άλλα λόγια αυτή η δεύτερη κατηγορία αντισωμάτων βοηθάει τον εισβολέα εις βάρος μας.

Έχει βρεθεί λοιπόν εδώ, από μια μελέτη γαλλική που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο, ότι τα mRNA εμβόλια προκαλούν την γένεση και των δυο κατηγοριών αντισωμάτων. Και των ωφέλιμων και των βλαπτικών. Με ποια διαφορά όμως; Στα παλιότερα στελέχη, εκείνα για τα οποία φτιάχτηκαν τα εμβόλια, γιατί δεν φτιάχτηκαν για την Δ, φτιάχτηκαν για παλιότερα στελέχη, εκεί η ισορροπία ανάμεσα στα ωφέλιμα και τα βλαπτικά αντισώματα ήταν υπέρ των ωφέλιμων. Το ισοζύγιο έγερνε υπέρ των ωφέλιμων αντισωμάτων.

Τώρα, η μετάλλαξη Δ διαφέρει στην ακίδα απ’ την προηγούμενη ακίδα για την οποία είναι φτιαγμένα τα εμβόλια. Έτσι τώρα, σ’ αυτή τη μετάλλαξη, το ισοζύγιο γέρνει υπέρ των βλαπτικών αντισωμάτων. Για ποιο λόγο; Γιατί τα μεν ωφέλιμα δεν κουμπώνουν καλά στην ακίδα Δ, δεν είναι φτιαγμένα γι’ αυτήν και δεν έχουν τόσο μεγάλη ικανότητα να συνδέονται και να εξουδετερώνουν την ακίδα Δ, και απ’ την άλλη έχει φανεί ότι τα βλαπτικά έχουν πολύ ισχυρότερη χημική συγγένεια με την Δ απ’ ότι με παλιότερα στελέχη.

Άρα λοιπόν τώρα έχουμε δυο κακά. Και τα ωφέλιμα αντισώματα απέναντι στη Δ έχουν μικρότερη ικανότητα απ’ ότι παλιά, και τα βλαπτικά απέναντι στη Δ έχουν μεγαλύτερη ικανότητα απ’ ότι πιο παλιά. Τελικά το ισοζύγιο τώρα γέρνει υπέρ των βλαπτικών αντισωμάτων σύμφωνα με την γαλλική αυτή μελέτη του Αυγούστου. Αυτό λοιπόν δίνει μια εξήγηση ότι είναι δυνατόν πολλές φορές οι εμβολιασμένοι να νοσήσουν πολύ πιο έντονα, πολύ πιο σοβαρά, εξαιτίας κάποιων αντισωμάτων τα οποία έχουν παραχθεί απ’ τα εμβόλια και τα οποία είναι βλαπτικά.

Αυτό είναι μια εξήγηση, και πολλοί περιμένουν ότι τώρα, το φθινόπωρο και τον χειμώνα, όταν θα εξαπλωθεί το επόμενο κύμα, ίσως να νοσήσουν πολύ βαρύτερα οι έχοντες εμβολιαστεί απ’ τους μη έχοντες. Μένει να το δούμε στην πράξη, γιατί αυτό είναι ένα θεωρητικό μοντέλο…. Πάντως το αποτέλεσμα που δίνουν ως τώρα οι Άγγλοι είναι ότι έχουν μεγαλύτερη θνητότητα οι εμβολιασμένοι στο σύνολο…

Μπορεί να είναι δυσάρεστο για τους caradinieroi / pfizerοι, αλλά ΑΥΤΟ αξίζει να ονομαστεί επιστήμη∙ κι όχι τα παραμύθια τρόμου και κοινωνικού κανιβαλισμού στα οποία έχουν εθιστεί. Για ποιον λόγο οι «ανεμβολίαστοι» που έχουν απομείνει οπουδήποτε στον πλανήτη θα έπρεπε να δώσουν μπράτσο όταν πια είναι απόλυτα αποδεδειγμένο (και ομολογημένο ακόμα και από στελέχη της pfizer!*) ότι η φυσική, ανθρώπινη ανοσία είναι πολύ καλύτερη και αποτελεσματικότερη απ’ την τεχνητή μέσω χακαρίσματος του ανοσοποιητικού; Για ποιον λόγο να κινδυνέψουν 5 φορές παραπάνω άνθρωποι που είναι υγιείς; Για ποιον λόγο να εμπιστευτούν την έφοδο της γενετικής όταν οι τεχνικοί και τα αφεντικά της λένε ψέμματα και μόνο ψέμματα στα πάντα; (Και τι άλλο εκτός από ψέμματα θα έλεγαν οι μαθητευόμενοι θεοί;)

Για να εκτοξευτούν ακόμα περισσότερο τα κέρδη των φαρμακομαφιών; Για να απολαύσουν την «κοινωνική ευθύνη» τους οι πολιτικές βιτρίνες; Ή για να επιτευχθεί το απόλυτο ψηφιακό φακέλωμα των πάντων;

(* ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το επαναλαμβάνουμε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι αμερικάνοι δεξιοί που κάνουν την δουλειά που σε άλλες εποχές ήταν καθήκον της λεγόμενης «αριστεράς», δηλαδή η αποκάλυψη της εγκληματικότητας των καπιταλιστικών φαρμακομαφιών. Συνεπώς δείτε τις ομολογίες στελεχών της pfizer εδώ…).

(φωτογραφία: Πίνακας με την κατανομή των θανάτων στην αγγλία που χρεώνονται στη μετάλλαξη Δ., στοιχεία του NHS.

Ζήτω η γενετική μηχανική!!! Ζήτω το engineering of everything!!!)

Comments are closed.