Βιοτεχνολογική τρομοκρατία 1

Τρίτη 26 Οκτώβρη>> Η άποψη της ασταμάτητης μηχανής είναι κατατεθειμένη εδώ και καιρό: άσχετα με το αν ο τσαχπίνης (κατά κόσμον Sars-CoV-2…) είναι φυσικός ή ανθρώπινα κατασκευασμένος, σημασία έχουν α) η τρομοκρατική, αντι-ιατρική και αντι-ανθρώπινη διαχείρισή του έτσι ώστε να «νομιμοποιηθεί» β) η μαζική επιβολή / χρήση γενετικής μηχανικής (πλατφορμών γενετικής τροποποίησης των κυττάρων) με δολοφονικές συνέπειες πάνω σε εκατομμύρια αδαών υπηκόων. Ειδικά το δεύτερο, τα λεγόμενα «εμβόλια», τα θεωρήσαμε απ’ την αρχή σαν το ζητούμενο της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας.

«Άσχετα με το αν…». Για την ακρίβεια όχι εντελώς άσχετα. Στη διάρκεια των τελευταίων 21 μηνών σποραδικά εδώ ή εκεί αναφερθήκαμε στο ενδεχόμενο «ασκήσεων βιολογικού πολέμου», πέρα απ’ το προφανές, πέρα δηλαδή απ’ τα κέρδη της μαζικής πειθάρχησης και αλλοτρίωσης των πληθυσμών.

Αν, ωστόσο, ο τσαχπίνης είναι βιοτεχνολογικό έργο, αν είναι κατασκεύασμα γενετιστών, τότε «αιτία» (η εμφάνιση ενός μεταδοτικού κορωνοϊού) και «αποτέλεσμα» (υγιεινιστική τρομοεκστρατεία / μαζικός βίαιος, εκβιαστικός πλατφορμιασμός) κλείνουν έναν κύκλο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το inside job της 11ης Σεπτέμβρη 2001 και ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» που ακολούθησε αποτελούν ένα συνεκτικό σύνολο ιμπεριαλιστικών τακτικών.

Με το ζήτημα της προέλευσης του τσαχπίνη δεν ασχοληθήκαμε ως τις αρχές του περασμένου φθινοπώρου. Τότε άρχισαν να εμφανίζονται διεθνώς σοβαρά στοιχεία, σοβαρά τεκμήρια, που υποδείκνυαν ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να πρόκειται για κατασκευασμένο ιό… Ορισμένα απ’ αυτά τα σοβαρά (και διαστραυρωμένα) στοιχεία παρουσιάζουμε στο τρέχον τεύχος του cyborg (νο 22), σε μια αναφορά με τίτλο Ιοί, ιδιοκτησίες, πόλεμοι. Εκεί, ανάμεσα στα υπόλοιπα, μπορεί κάποιος να διαβάσει κι αυτά:

Η αγγλική καθεστωτική The Telegraph, μόλις στις 5 Οκτώβρη του 2021, μ’ ένα δημοσίευμα δυσνόητο (έως «κρυπτογραφημένο») αν δεν έχει κάποιος υπόψη του όσα γράψαμε πιο πάνω (και ακόμα περισσότερα), κάτω απ’ τον τίτλο Αποκάλυψη: Επιστήμονες απ’ την Wuhan και τις ΗΠΑ σχεδίαζαν να δημιουργήσουν νέους κορωνοϊούς έγραφε τα εξής (ο τονισμός δικός μας)΄

Επιστήμονες απ’ την Wuhan και τις ΗΠΑ σχεδίαζαν να δημιουργήσουν νέους κορωνοϊούς που δεν υπάρχουν στη φύση μέσω της σύνθεσης των γενετικών κωδίκων άλλων ιών, σύμφωνα με πρόταση που έκαναν.

Ντοκουμέντα απ’ την αίτηση για χρηματοδότηση που έκαναν στην αμερικανική DARPA που διέρρευσαν τον περασμένο μήνα, αποκαλύπτουν ότι η διεθνής ομάδα των επιστημόνων σχεδίαζαν να ανακατέψουν data από συγγενικές παραλλαγές και να αναπτύξουν εντελώς καινούργιους ιούς.

Ένας ειδικός της γενετικής που δουλεύει με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας (WHO), ο άνθρωπος που αποκάλυψε το σχέδιο αφού πρώτα μελέτησε λεπτομερώς τις προτάσεις, είπε ότι αν ο Sars-CoV-2 παράχτηκε μ’ αυτόν τον τρόπο, αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει το γιατί δεν έχει βρεθεί κάτι στενά συγγενικό του στη φύση.

… Η αίτηση για χρηματοδότηση έγινε το 2018… Οι προτάσεις στη DARPA, που διέρρευσαν προς την ομάδα Drastic που αναζητεί την προέλευση της πανδημίας, δείχνουν ότι η ομάδα σκόπευε να πάρει αλληλουχίες από φυσικούς κορωνοϊούς και να τις χρησιμοποιήσει για να φτιάξει μια εντελώς καινούργια αλληλουχία που να είναι κάτι σαν ο μέσος όρος όλων των στελεχών.

… Αν και η αίτηση χρηματοδότησης απορρίφθηκε το 2018, η βάση δεδομένων της Wuhan με τα στελέχη ιών διαγράφτηκε απ’ το internet ενάμισυ χρόνο αργότερα, κι αυτό σημαίνει πως είναι αδύνατο να εντοπιστεί με ποια στελέχη δούλευε η ομάδα ή τι είχε δημιουργήσει…

Η πρόταση κατατέθηκε απ’ τον βρετανό ζωολόγο Peter Daszak, για λογαριασμό μιας κοινοπραξίας που περιελάμβανε την EcoHealth Alliance που έχει επικεφαλής τον Daszak, το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, το πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα και την ιατρική σχολή Duke-NUS της Σιγκαπούρης.

Οι συγκεκριμένες προτάσεις ήταν επιπλέον άλλων προτάσεων που περιλαμβάνονται στα στοιχεία της DARPA που διέρρευσαν, συμπεριλαμβανόμενης της εισαγωγής ενός τμήματος [γενετικής αλληλουχίας κορωνοϊού] σε υπάρχοντες ιούς για να γίνουν πιο μολυσματικοί στους ανθρώπους, αλλά και του εμβολιασμού άγριων νυχτερίδων με γενετικά τροποποιημένες πρωτεϊνες ακίδας ιών…

Πρώτο συμπέρασμα: Ήδη το 2018 ομάδα (μία; περισσότερες;) καθόλου «τρελών (όπως θα δούμε στη συνέχεια) επιστημόνων» σχεδίαζε (και με βάση τα όσα στοιχεία έχουμε συγκεντρώσει μπορούσε) να κατασκευάσει τεχνητούς κορωνοϊούς αναβαθμίζοντας τις μολυσματικές δυνατότητες των κοινών τέτοιων… Επρόκειτο για πολυεθνικό εγχείρημα… Και το ινστιτούτο της Wuhan ήταν (το μοναδικό; πιθανότατα όχι) «κέντρο» αυτής της γενετικής εκστρατείας…

Επιπλέον η μεν DARPA δεν ενέκρινε την χρηματοδότηση (κρίνοντας ότι το σχέδιο είναι επικίνδυνο για την δημόσια υγεία…), όμως σχολιάζαμε στο cyborg 22 ότι υπάρχουν κι άλλοι χρηματοδότες.

Αυτά ξέραμε στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη. Συν κάτι ακόμα, ιδιαίτερα σημαντικό: αυτή η δήθεν φίλη-της-φύσης «μκο» με το όνομα EcoHealth Alliance είναι πολύ στενός συνεργάτης (αν όχι κατευθείαν δημιούργημα) του πολύ γνωστού Anthony Fauci…

Comments are closed.