Το παραλήρημα της εξουσίας 1

Δευτέρα 23 Αυγούστου>> … Οι Βρετανοί ερευνητές κατέληξαν στο ότι οι δύο δόσεις με το εμβόλιο της Pfizer ή της AstraZeneca μας προστατεύουν από τη «Δέλτα» κατά 75% και 61% αντιστοίχως τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού… Προκειμένου να καταληξουν σε σαφές συμπέρασμα για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, οι επιστήμονες ανέλυσαν περισσότερα από τρία εκατομμύρια δείγματα ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος… Μια άλλη σημαντική διαπίστωση των Βρετανών ερευνητών είναι ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι, που θα προσβληθούν από τη μετάλλαξη «Δέλτα», φέρουν παρόμοιο ιικό φορτίο με τους ανεμβολίαστους φορείς της…. Η έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης για τη σταδιακή εξάλειψη της ανοσίας που προσφέρουν τα εμβόλια απηχεί τις διαπιστώσεις των επιστημόνων του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης των ΗΠΑ (CDC), που δημοσιοποιήθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες….

Ωιμέ!!!! Το «ψέκασμα» κτυπάει τώρα τα «κέντρα επιχειρήσεων» του «πολέμου κατά του αόρατου εχθρού»!!! Είναι δυνατόν το πανεπιστήμιο της κοτζάμ Οξφόρδης (κατασκευαστή, ας μην το ξεχνάμε, της πλατφόρμας Oxford/Astrazeneca, που ήταν στα μέρη μας «το εμβόλιο της Οξφόρδης», μέχρι που άρχισαν τα ζόρια και η Οξφόρδη έφυγε απ’ την κουβέντα…), είναι δυνατόν λοιπόν αυτό το διάσημο ίδρυμα να λέει ουσιαστικά ότι 3 μόνο μήνες μετά το τσίμπημα το απαύγασμα της γενετικής μηχανικής είναι σχεδόν άχρηστο; Πράγμα που σημαίνει ότι μετά από 6 μήνες είναι εντελώς άχρηστο; Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα, «απηχώντας» (αλί και τρισαλί!) παρόμοια συμπεράσματα των αμερικανικών cdc;

Και ποιοί παλιάνθρωποι δημοσιεύουν τέτοια πράγματα στα ελληνικά; Μήπως «τα νέα του εωσφόρου»; Όχι! Η κοτζάμ καθεστωτική (και φίλη της microsoft και της pfizer…) «καθημερινή», την Παρασκευή 20 Αυγούστου – απ’ όπου τα αντιγράψαμε. Μα δεν είναι φανατικοί υπέρ της γενετικής μηχανικής εκεί στον όμιλο; Είναι και παραείναι· αλλά λίγο «ξεκάρφωμα» ίσως χρειάζεται.

Πού βρισκόμαστε λοιπόν; Εκεί που ξέρετε. Το μόνο εγγυημένο αποτέλεσμα των πλατφορμών γενετικής μηχανικής είναι οι παρενέργειές τους, συχνά φονικές, ακόμα πιο συχνότερα προκαλώντας μόνιμες αναπηρίες. Όλα τα υπόλοιπα ήταν θεωρήματα που καταρρέουν το ένα μετά το άλλο. «Μη μόλυνση»; «Μη μεταδοτικότητα»; «Μη αρρώστια»; «Μη θάνατος»; Σκουπίδια –σκουπίδια – σκουπίδια του συστήματος!!

Κι όμως!!! Ακριβώς μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες, όπου οι πέτρες θα έπρεπε να έχουν σηκωθεί προ πολλού και να κυνηγάνε όλους αυτούς τους «ειδικούς» ατζέντηδες της γενετικής, τις πολιτικές βιτρίνες και ολόκληρο το τσατσορουφιανό-σοι του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος, στο ελλαδιστάν και σε λίγα ακόμα ευρωπαϊκά κράτη, δοκιμάζουν ένα «surge», ένα «μεγάλο κύμα» – όπως η Ουάσιγκτον στο αφγανιστάν το 2011. Φορτώνουν νούμερα θανατοπολιτικής, φορτώνουν απειλές και εκβιασμούς, ετοιμάζουν απολύσεις – και ψάχνουν νεανική ή/και παιδική σάρκα. Πράγματι, βία και απελπισία έχουν κάνει ένα κράμα όξυνσης.

Είναι υγιειονομική αδεία αυτό το surge; Όχι!!! Ούτε μια στιγμή της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας στον δυτικό κόσμο, απ’ τον περασμένο Γενάρη του 2020 και μετά, ούτε μια στιγμή (το επαναλαμβάνουμε με πλήρη γνώση του τι λέμε) δεν είχε σχέση με την υγεία των υπηκόων! Ήταν, είναι (και τέτοια είναι τα αδιέξοδα που προσπαθεί να ξεπεράσει με το «ντου») πολιτική – σαν τεχνική της εξουσίας.

Το ξέρουμε ότι ενώ είναι απλό στη διατύπωσή του είναι δύσκολο στην κατανόησή του: τα αφεντικά του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος, τα πραγματικά αφεντικά, έζεψαν τις πολιτικές βιτρίνες για να κάνουν τη δουλειά τους. Και τώρα που μετράνε δισεκατομύρια σε κέρδη, οι πολιτικές βιτρίνες έχουν μπει σε μια δίνη αυτοκαταστροφής, ελπίζοντας ότι αν εξασφαλίσουν μερικά ακόμα δισεκατομύρια κερδών στα πραγματικά αφεντικά μέσω των άγριων καταναγκασμών, ακόμα μεγαλύτερη πελατεία για τις πλατφόρμες γενετικών τροποποιήσεων των κυττάρων, αυτά τα τελευταία (τα πραγματικά αφεντικά) θα φροντίσουν για την σωτηρία (των πολιτικών βιτρινών).

Αμ δε! Αναλώσιμοι είναι όλοι αυτοί…

Comments are closed.