Πως να κάνεις ένα σχεδόν τέλειο (μαζικό) έγκλημα

Δευτέρα 2 Αυγούστου>> Μια ακόμα έρευνα για λογαριασμό των αμερικανικών cdc ρίχνει κλωτσιές στα genitals τόσο των τρομοκρατών όσο και των οπαδών τους – αλλά, ευτυχώς, όλα αυτά είναι «ψέκα» και δεν υπάρχουν.

Η έρευνα που δημοσιοποιήθηκε πριν ένα μήνα (φωτό επάνω) αφορούσε τις υποκείμενες ιατρικές συνθήκες και τις σοβαρές ασθένειες μεταξύ 540.667 ενηλικών που νοσηλεύτηκαν με covid-19 μεταξύ Μάρτη του 2020 και Μάρτη του 2021. Σκοπός της ήταν να βρεθούν (στατιστικά) οι παθολογικοί παράγοντες που συμβάλουν στην σοβαρότητα των συμπτωμάτων απ’ τον τσαχπίνη…

Και τι βρήκαν αυτοί οι 20 ερευνητές / ερευνήτριες; Η υπέρταση και οι διαταραχές στον μεταβολισμό των λιπιδίων ήταν η πιο συχνή υποκείμενη ιατρική κατάσταση ανάμεσα σ’ αυτό το μισό εκατομύριο ανθρώπων, ενώ η παχυσαρκία, οι επιπλοκές του διαβήτη και οι αγχώδεις διαταραχές ήταν οι ισχυρότεροι παράγοντες κινδύνου για την πρόκληση σοβαρής ασθένειας απ’ τον covid-19.

Τι κάνεις λοιπόν σαν «κράτος / κεφάλαιο» αν θέλεις να σκοτώσεις μαζικά με τέτοιο τρόπο ώστε να είσαι «αθώος» και να εμφανιστείς ύστερα σαν υπερεξοπλισμένος σωτήρας; Εξαπολύεις μια τρομοεκστρατεία τέτοιας έντασης και έκτασης ώστε να μην υπάρχει ιστορικό προηγούμενο· εξαπολύεις μια υπερεκστρατεία βομβαρδισμών ψυχολογικού πολέμου βγαλμένη απ’ τα καλύτερα εγχειρίδια της κατοχής του αφγανιστάν και του ιράκ· κι έτσι μετατρέπεις μεγάλο μέρος των πληθυσμών που ελέγχεις σε «ιδανικά θύματα» της λογιστικής θανάτου, της βιοπολιτικής σου! Τους σπας τον τσαμπουκά, πώς το λένε; Κι έτσι ελπίζεις εύλογα ότι πολλοί θα αρρωστήσουν σοβαρά.

Θα υπάρχουν βέβαια πάντα οι ανόητοι που υποστηρίζουν «αυτά δεν γίνονται»… Ναι: αν η φυλάκιση στο σπίτι, οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας, το δελτίο θανάτου των 18.00, τα μαθήματα θανάτου (: ένα φιλί εδώ θα σκοτώσει μια γιαγιά εκεί…) και η κοινωνική αποξένωση είναι το απαύγασμα της υγείας, τότε δεν χρειάζονται ούτε γιατροί ούτε νοσοκομεία. Φυλακές και δεσμοφύλακες είναι η τέλεια υγιεινιστική απάντηση…

Ε;

Comments are closed.