Οι πλατφόρμες 1

Δευτέρα 16 Αυγούστου>> Είτε θέλουν να το παραδεχτούν οι pfizeroi είτε όχι, είναι γεγονός. Το μόνο σίγουρο αποτέλεσμα των πλατφορμών γενετικής μηχανικής (τις οποίες οι δημαγωγοί εξακολουθούν να ονομάζουν «εμβόλια») είναι οι παρενέργειες, συχνά σοβαρές και κάποτε φονικές. Το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας συνεχίζεται στον δυτικό καπιταλισμό με την επιστράτευτη όλο και μεγαλύτερης βίας, ψυχολογικής και φυσικής – όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε κατοχή. Τα καθεστώτα, σαν μανιακοί, παραληρηματικοί dealer, προσπαθούν να επιβάλουν τις πλατφόρμες, έχοντας ξεμείνει ακόμα και απ’ τα ψευτοεπιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν πριν μερικούς μήνες. Τώρα μόνο οι απειλές και οι τιμωρίες είναι στο οπλοστάσιό τους. Κι αυτό ενόσω:

– οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής, αποδεδειγμένα, δεν προσφέρουν καμμία πρόστασία (στους πλατφορμιασμένους) απέναντι στη μόλυνση·

– δεν μειώνουν καθόλου την μεταδοτικότητα (έτσι όπως εξακολουθεί να μετριέται με τα ανυπόληπτα γι’ αυτή τη δουλειά test)·

– δεν προσφέρουν προστασία απέναντι στην αρρώστια με συμπτώματα…

Οι πλασιέ προσπαθούν να τα επιβάλλουν τραυλίζοντας ότι «τουλάχιστον μειώνουν τις πιθανότητες σοβαρών έως επικίνδυνων συμπτωμάτων». Πρόκειται για μια στατιστική εκτίμηση, που είναι άχρηστη στον καθένα και την καθεμιά χωριστά. Όμως, επιπλέον, αυτός ο ισχυρισμός ξεγυμνώνει για άλλη μια φορά την προπαγανδιστική φάρσα. Υποτίθεται ότι ο καταναγκαστικός πλατφορμιασμός γίνεται για – να – περιοριστεί – η – μετάδοση… κι όχι επειδή «τουλάχιστον – δεν – θα αρρωστήσεις – σοβαρά»!!! Το πρώτο δεν ισχύει αποδεδειγμένα: οι πλατφορμιασμένοι είναι «υγιειονομικές βόμβες» το ίδιο όσο οι μη… Οπότε; Οπότε όχι μόνο γυμνή αλλά και καθαρά παρανοϊκή κρατική βία.

Ισχύει, έστω, αυτό το θεώρημα περί «σοβαρής ασθένειας»; Στο ελλαδιστάν ναι, επειδή εδώ εκτός απ’ τον εξυπνότερο και ομορφότερο λαό κατοικεί και το υπόδειγμα της «δημιουργικής» και της «ομιχλώδους» στατιστικής. Μόνο στο ελλαδιστάν απ’ όλο τον αναπτυγμένο καπιταλιστικό κόσμο υπάρχουν (αναγνωρισμένοι) μόνο 2 δολοφονημένοι απ’ τις πλατφόρμες· και καμμία μα καμμία παρενέργεια… Μόνο στο ελλαδιστάν οι νοσηλευόμενοι είναι «στη συντριπτική πλειοψηφία τους (που ανάλογα με τον δημαγωγό ή τον ειδικό μπορεί να είναι 99% ή 85% – ό,τι γουστάρει ο καθένας!) ανεμβολίαστοι».

Την περασμένη Παρασκευή 13 Αυγούστου ένας καθηγητής του πολυτεχνείου Κρήτης, εξειδικευμένος στην «ανάλυση δεδομένων και στις προβλέψεις» (οι τεχνο-χαρτορίχτρες που λέγαμε τις προάλλες) προσπάθησε να πείσει μέσω της καθεστωτικής «καθημερινής» ότι «η προστασία των εμβολιασμένων στις σοβαρές νοσηλείες» είναι 4πλάσια. Χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του ισραήλ. Στο παρακάτω σχεδιάγραμμα οι «κόκκινοι» (οι χωρίς το τσίμπημα) φαίνονται «εκτός ελέγχου» σε σχέση με τους «μπλε» (πλατφορμιασμένοι), που πάντως είναι υπαρκτοί αν είναι 60+. Τα στοιχεία του έλληνα καθηγητή αφορούν 3 εβδομάδες του Ιουλίου…

Δυο μέρες νωρίτερα όμως, στις 11 Αυγούστου, στο ημερήσιο δελτίο του ισραηλινού υπ. υγείας έλεγε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Στις 405 σοβαρές περιπτώσεις ασθένειας που είχαν μετρηθεί εκείνη την ημέρα, περίπου οι 250 (λίγο πάνω απ’ το 60%) ήταν fully vaccinated. Παράδοξο ή όχι η αναλογία εκείνης της ημέρας (11 Αυγούστου) ήταν η ίδια με την αναλογία των πλατφορμιασμένων στο ρατσιστικό ισραήλ: το 60% είναι «πλήρως», και απ’ τις σοβαρές περιπτώσεις αρρώστιας το 60% ήταν επίσης «πλήρως».

Πού βρήκε τα στοιχεία του ο έλληνας προφέσορας;

Βορειότερα, στην εξίσου καλοπλατφορμιασμένη επικράτεια της αυτού μεγαλειότητας, το 40% όσων νοσηλεύονται είναι επίσης πλατφορμιασμένοι. Το δήθεν «επιχείρημα» περί μη σοβαρής αρρώστιας είναι το ίδιο κομπογιαννίτικο όπως όλα όσα χρησιμοποιηθεί ως τώρα σερβιρισμένα σαν «επιστήμη»: όσοι έχουν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και είναι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν (απ’ τον τσαχπίνη) είτε είναι πλατφορμιασμένοι είτε όχι περίπου το ίδιο, «στα όρια του στατιστικού λάθους». Οι πρώτοι όμως κινδυνεύουν επιπλέον και απ’ τις άμεσες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες της γενετικής μηχανικής… (Εκτός ελλαδιστάν, το είπαμε. Εδώ δεν καταγράφεται τίποτα άρα δεν υπάρχει τίποτα… Εεε;)

Πού βρήκε τα στοιχεία του ο έλληνας προφέσορας; Απ’ το γενικό «ελληνικό πνεύμα» οργανικής σχέσης με τις φαρμακομαφίες;

Ας το επαναλάβουμε: το μόνο σίγουρο με τις πλατφόρμες γενετικής μηχανικής είναι η εγκληματικότητα εκείνων που τις σχεδιάζουν, εκείνων που τις πουλάνε και εκείνων που τις επιβάλλουν!

Και τώρα, επειδή τα τεχνοεπιστημονικά κτήνη της 4ης βιομηχανικής επανάστασης δεν χορταίνουν με τίποτα, έχουν αρχίσει να τους “γυαλίζουν” τα παιδιά.

(video: ‘Ενα μικρό γαλατικό χωριό στη Βρετάνη αντιστέκεται στους εκβιασμούς του βασιλιά γαλλίας και πάσης ευρώπης Macron και του “πιστοποιητικού”. Τα 3 καφέ μπαρ έκλεισαν καθώς οι ιδιοκτήτες του αρνούνται να διαχωρίζουν τον κόσμο σε “υγιείς” και “μολυσματικούς”… Στο Mellionnec, 400 κατοίκων, γίνεται κάθε χρόνο φεστιβάλ ντοκυμαντέρ, και εκτός απ’ το γούστο και την ηθική τους δεν έχουν άλλο μαγικό φίλτρο…

Μερικοί γαλάτες είναι τρελοί!…)

Comments are closed.