Πρακτικά προβλήματα: το κρουσματόμετρο εκπυρσοκροτεί!

Δευτέρα 12 Ιούλη>> Στην ύφανση της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας το «πολιτικό» και το «υγιειονομικό» ρεπερτόριο μοιάζουν αξεδιάλυτα μεταξύ τους. Τα κέρδη και οι ζημιές όμως δεν μοιράζονται ομοιόμορφα μεταξύ των εταίρων αυτής της Σ.Δ.Ι.Τ. θανάτου. Πράγμα που είναι λογικό από ιστορική άποψη, αφού οι πολιτικές βιτρίνες δεν είναι τίποτα περισσότερο απ’ τους «αυτοφωράκηδες» των πραγματικών αφεντικών.

Η άρνηση μεγάλων τμημάτων των πρωτοκοσμικών κοινωνιών να πλατφορμιαστούν δημιουργεί προβλήματα, που είναι όμως διαφορετικού τύπου αν μιλάμε για τις φαρμακομαφίες ή για τις κυβερνήσεις. Παρά τις όποιες επιτυχίες τους οι πρώτες δεν μπορούν να αφήσουν «ήσυχη» τόσο εκτεταμένη απόρριψη, γιατί θα την βρουν μπροστά τους (και πιθανότατα ενισχυμένη) στον επόμενο γύρο. Οι κυβερνήσεις απ’ την μεριά τους, που έχουν τυπικά τον τελευταίο λόγο, άγονται και φέρονται απ’ τις δεσμεύσεις τους με τις φαρμακομαφίες αλλά και – κυρίως – απ’ το συνολικό πρόγραμμα της καπιταλιστικής αναδιάρθρωσης το οποίο υπηρετούν.

Το κρουσματόμετρο είναι η τραμπάλα αυτού του δίδυμου. Όταν οι μετρήσεις του ανεβαίνουν οι απειλές και οι εκβιασμοί κατά των ανυπάκουων εντείνονται – μόνο που τις συνέπειες των αντιδράσεων τις λούζονται οι πολιτικές βιτρίνες και όχι οι ceo. Όταν οι μετρήσεις πέφτουν οι πολιτικές βιτρίνες μπορούν να καμαρώνουν για την «επιτυχία των μέτρων τους», αλλά πώς θα πουληθούν οι πλατφόρμες αν χαθεί ο κίνδυνος; (Περισσεύουν, και για να μην πεταχτούν ανοικτά γίνονται «δωρεά» σε κάποιο άλλο κράτος, outsourcing της σεμνής υγιειονομικής ταφής τους…)

Ο κόμπος μοιάζει άλυτος. Ή σχεδόν. Η σιγκαπούρη αποφάσισε να τον κόψει: σταματάει να μετράει τα κρούσματα (θα μετράει μόνο τις εισαγωγές στα νοσοκομεία) καθώς όπως δήλωσαν οι υπουργοί υγείας Ong Ye Kung, οικονομικών Lawrence Wong και εμπορίου Gan Kim Yong: …Μπορούμε να μετατρέψουμε την πανδημία σε κάτι λιγότερο τρομακτικό, σαν την γρίπη… Σωστό, αλλά αυτό σημαίνει ότι η «λογική μηδέν μετάδοση» και ό,τι σέρνει μαζί της (την τρομοκρατία, τις απειλές, τους εξαναγκαστικούς πλατφορμιασμούς) έχει τελειώσει.

Δύσκολο να επαναληφθεί το ίδιο στα δυτικά καπιταλιστικά κράτη. Εδώ δοκιμάζονται διάφορες ταχυδακτυλουργίες. Έχουμε γράψει ήδη για τα αμερικανικά CDC (;;;;) που θέλουν να ρίξουν τους κύκλους των PCR στους 28 αλλά μόνο για τους πλατφορμιασμένους, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι μετρήσεις κρουσμάτων ανάμεσά τους. Είναι μια διαφορική κρουσματοποίηση που πέφτει όμως (ως προς την δημιουργία εντυπώσεων) πάνω στο ντουβάρι των θανάτων (από μεταλλάξεις…) των πλατφορμιασμένων.

Ο γερμανός αρχιαπατεώνας και «εφευρέτης» των συγκεκριμένων PCR Drosten έχει παρόμοιες ιδέες (ευχαριστούμε τον Σ. για το υλικό). Στην 76η κατά σειρά «εκπομπή» του (καθότι σαν αρχιερέας έχει δική του «θέση» στο κανάλι NDR) στις 16 Φλεβάρη 2021 είπε με το απεριόριστο θράσος που έχουν οι επαγγελματίες δολοφόνοι με τα «καθαρά χέρια»:

… Κι εδώ, επίσης, παρατηρούμε μια μετατόπιση τιμής Ct [: κύκλοι, φορές επανάληψης του αναδιπλασιασμού του ύποπτου βιολογικού υλικού στα PCR τεστ) από 25 σε 27, μπορεί 27, 28. Κι αυτό είναι μια τιμή όπου, σύμφωνα με την εκτίμησή μας η μολυσματικότητα έχει τελειώσει πραγματικά. Αν είχατε ένα τέτοιο δείγμα ασθενούς και ρωτούσατε, είναι ο ασθενής μολυσματικός; Θα έλεγα: Όχι….

Τι λέει το κάθαρμα τώρα; Λέει ότι πέραν των 25 έως 27 επαναλήψεων οποιαδήποτε «θετικότητα» στον τσαχπίνη είναι ψευδής και παραπλανητική… Λέει επίσης ότι εκατομμύρια πρωτοκοσμικών καταδικάστηκαν να νοιώθουν άρρωστοι και επικίνδυνοι, καταδικάστηκαν να απομονώνονται και να φρικάρουν (και συνεχίζουν), επειδή τους πέταγαν στα μούτρα το «θετικός» (δηλαδή: «μολυσματικός χωρίς συμπτώματα / ασυμπτωματικός»…) με 40, 45, ακόμα και 47 «κύκλους» / επαναλήψεις, που βγάζουν κτηνώδη (από μαθηματική άποψη) αποτελέσματα!!! Με άλλα λόγια το κάθαρμα Drosten, o απατεώνας που έβγαλε πολλά φράγκα πατεντάροντας και σπρώνοντας το συγκεκριμένο PCR (με την βοήθεια του κυκλώμτος φυσικά) χωρίς να έχει δει καν την γενετική αλληλουχία του τσαχπίνη, λέει τον περασμένο Φλεβάρη:

… Ξέρετε κάτι όλοι εσείς οι μαλάκες υποτελείς; Σας κοροϊδεύουμε, σας έχουμε κάτω απ’ το δάκτυλό μας, όποτε θέλουμε σας λιώνουμε κι όποτε θέλουμε το παίζουμε καλοί… Τώρα, επειδή οι πλατφορμιασμένοι πρέπει να φαίνονται «θωρακισμένοι», θα τους τσεκάρουμε και θα τους μετράμε στους 25 έως 27 κύκλους, για να μην ξαναγεμίσουμε «κρούσματα» από τέτοιους…

Καταλάβατε; Κι έχουμε απ’ την άλλη όλους αυτούς τους ηλίθιους έως λακέδες, που μπορεί να φέρουν απ’ τον πάπα μέχρι τον Λένιν κι απ’ τον Σουν Τζου μέχρι τον Jim Morisson, για να «επιχειρηματολογήσουν και να αποδείξουν» πως όλη η τρομοεκστρατεία είναι ο.κ., και ότι «τραβάτε να πλατφορμιαστείτε – τι σας ζητάμε ρε!»….

Μα και έτοιμος να ήταν κάποιος να πέσει σ’ ένα στρώμα με ενέσεις, σαν φακίρης, μόλις καταλάβει όχι μόνο την προστυχιά της εξαπάτησης αλλά κυρίως τα κίνητρά της, θα πει το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο: ρε δεν πάτε να γ….. ;

Comments are closed.