Ο πάγκος του χασάπη

Δευτέρα 3 Μάη>> Απο-σωματοποίηση και εκ νέου εν-σωμάτωση των καπιταλιστικών (και κρατικών) προσταγών. Αφού επί χρόνια προσπάθησαν να επιβάλλουν τις βιοτεχνολογικές μεταλλάξεις σα “νέα κανονικότητα” της διατροφής / κεφάλαιο όχι με την επιτυχία που ήθελαν μιας και συνάντησαν ισχυρές αντιστάσεις, τα αφεντικά του συμπλέγματος αποφάσισαν (εδώ και χρόνια) να σταματήσουν τις κυκλωτικές κινήσεις και να επιτεθούν αστραπιαία κατευθείαν στο κέντρο: στο ανθρώπινο σώμα, στο ζωϊκό, κυτταρικό, υλικό σώμα πίσω απ’ τους μαγικούς καθρέφτες και τα πέπλα του νεοφιλελεύθερου Ναρκισσισμού / Εγωϊσμού. Εισάγοντας σ’ αυτό το σώμα γενετικά μεταλλαγμένους ιούς (astrazeneca, sputnikV…) ή μεταλλάσσοντας κατευθείαν τα ανθρώπινα κύτταρα (pfizer/biontech, moderna, κ.α.) επιβάλλουν μαζικά εκείνο που η Ντόνα Χαραγουέι είχε αναγγείλει (διθυραμβικά…) ήδη απ’ την δεκαετία του 1990: [την] βιοπολιτική των μεταμοντέρνων σωμάτων, εκδοχές συγκρότησης του εαυτού στο λόγο για το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η πειρατεία πάνω στο ανοσοποιητικό σύστημα γίνεται ταυτόχρονα (και υποχρεωτικά) με την ανακατάληψη (απ’ τα αφεντικά) των εγκεφαλικών κυττάρων: «σώμα» και «πνεύμα» παραμένουν ενωμένα μεν, αλλά μέσα στις διεστραμμένες δομές της κυριαρχίας της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Δεν είναι άραγε, μέσα και μετά απ’ όλα αυτά, μνημειωδώς γελοίο και μαζί τελετουργικά αυτοκτονικό το ότι απ’ όλη αυτή την εκστρατεία ολοκληρωτικής, total spectrum υπαγωγής της ζωής και των κοινωνιών σχέσεων στο κεφάλαιο το μόνο που θέλουν (και επιτρέπεται) να ιδιοποιηθούν οι υποτελείς είναι ένα φαντασιακό «ΑΖ» ή «Pf» ή «Μ» ή «Sv» στο μπράτσο τους; Αυτό είναι η ελάχιστη επιτρεπόμενη «σκέψη» τους: η ψευδής συνείδηση στα καλύτερά της!!

Τα αιχμάλωτα κύτταρα θα πρέπει από ‘δω και στο εξής να «παράγουν», σαν μικροσκοπικοί είλωτες, σύμφωνα με τις προσταγές / οδηγίες του συμπλέγματος και χωρίς δυνατότητα αρνήσεων παρά μόνο με τίμημα την καταστροφή / θάνατό τους. Αυτό (θα) λέγεται «η παραγωγή και η εκμετάλλευση της φύσης» τους· μιας «φύσης» δεύτερης και τρίτης, μιας «φύσης» 2.0, 3.0, 3.2, 4.1…· μιας «φύσης» τροποποιημένης, τροποποιούμενης διαρκώς, υπό την ιδιοκτησία των αφεντικών του Βιο-πληροφορικού Παραδείγματος.

Επ’ αυτού τα «νέα» είναι τόσο ακριβή όσο δεν γίνεται: μερικοί γενετικοί είλωτες πεθαίνουν· ας είναι ευχαριστημένοι όσοι (και όσο) γλυτώνουν… Το πρόσφατο (30 Απρίλη) ρεπορτάζ (απ’ τον νοτιοκυπριακό “πολίτη”) δεν αφήνει πολλά περιθώρια· αν και οι κάθε είδους πιστοί (το έχει αποδείξει δυστυχώς η ιστορία του είδους μας) είναι ικανοί για οποιαδήποτε παραίσθηση / αυθυποβολή.

Για κάθε ενδιαφερόμενο/η το μεταφέρουμε ολόκληρο. Και το σχολιάζουμε (ο τονισμός δικός μας).

Οι νεαρότεροι ενήλικες επηρεάζονται συγκριτικά περισσότερο από τα σπάνια περιστατικά θρόμβωσης από εμβολιασμό με το σκεύασμα της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η αρμόδια αρχή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα νεώτερα στοιχεία από τη Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Υγιειονομικών Προϊόντων (MHRA) αναφέρουν πως έχουν καταγραφεί 209 περιστατικά θρόμβωσης με χαμηλή καταμέτρηση αιμοπεταλίων στη χώρα σε πολίτες που είχαν κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca. Εξ’ αυτών οι 41 πέθαναν. Τα στοιχεία αφορούν έως και την 21η Απριλίου και συνιστούν αύξηση 41 περιστατικών και εννέα θανάτων σε μία βδομάδα.

Για πρώτη φορά η MHRA έδωσε και λεπτομέρειες για τις ηλικίες των εμβολιασθέντων που παρουσίασαν θρόμβωση. Οι 23 ήταν ηλικίας 18 έως 29 ετών, οι 27 από 30 έως 39 ετών, οι 30 ηλικίας 40 έως 49, οι 59 ηλικίας 50 έως 59 και οι 57 άνω των 60 ετών. Για κάποιες περιπτώσεις δεν έχουν προσδιοριστεί οι ηλικίες.

Όπως τονίστηκε, αναλογικά με τον αριθμό των εμβολιασμένων ανά ηλικιακή κατηγορία, οι νέοι φαίνονται να επηρεάζονται περισσότερο.

Η διευθύντρια της MHRA δρ. Τζουν Ρέιν δήλωσε ότι κανένα φάρμακο δεν χορηγείται χωρίς ρίσκο, τονίζοντας για μια ακόμα φορά όμως ότι οι θρομβώσεις είναι «εξαιρετικά σπάνιες».

Επανέλαβε ότι τα οφέλη από τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού συνεχίζουν να υπερτερούν των κινδύνων για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.

Πάρτε μια ανάσα: η ωμότητα και ο κυνισμός της εξουσίας συναγωνίζονται την παραπλάνηση και την πλύση εγκεφάλου εκ μέρους της!

Πρώτον, οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής / μεταλλάξεων που πλασσάρονται σαν «εμβόλια» ΔΕΝ ανήκουν στην κατηγορία «φάρμακα»! Τα φάρμακα χορηγούνται σε ασθενείς – ενώ οι πλατφόρμες επιβάλλονται σε υγιείς!!! Όλοι όσοι δολοφονούνται ή αρρωσταίνουν απ’ τις πλατφόρμες σαν άμεση συνέπεια του πλατφορμιασμού (γιατί υπάρχουν, δυστυχώς, οι ακόμα πιο σοβαρές μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες) ήταν / είναι υγιείς· και (εφόσον η ηλικία είναι δείκτης) αν κολούσαν τον τσαχπίνη θα τον περνούσαν σχεδόν βέβαια στο πόδι! Πρόκειται για καθαρό, pure, προγραμματισμένο έγκλημα και όχι για αθέλητη «αστοχία» στη διάσωση κάποιου που βρισκόταν σε πραγματικό κίνδυνο!

Δεύτερον, η συνεχιζόμενη διαφήμιση «σανεμβολίων» που σκοτώνουν μεν υγιείς αλλά «λιγότερους απ’ την ασθένεια» είναι μια ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ που μέχρι πριν ελάχιστα χρόνια ούτε στα καλύτερα όνειρά τους δεν θα μπορούσαν να φανταστούν (πολύ λιγότερο να εφαρμόσουν) τα αφεντικά του δυτικού καπιταλισμού!

Τώρα όμως έχουν εξαγριωθεί τόσο και είναι τόσο αρπακτικά ώστε αυτό που προωθούν (και οι υπνωτισμένες, υπνοβατούσες μάζες αποδέχονται) είναι εκείνο που λέγεται ρωσική ρουλέτα με εξάσφαιρο περίστροφο! Στους έξι θα σκοτωθεί «μόνο» ένας, αλλά αυτό το «σκορ» είναι σαφώς μικρότερο απ’ τον βομβαρδισμό ενός γάμου στο αφγανιστάν ή στο μάλι – έτσι δεν είναι; Υιοθετείστε, εσωτερικεύστε λοιπόν, τη ρώσικη ρουλέτα σαν το «νέο υγιειονομικό δόγμα» της βιομηχανίας μας (λένε τα αφεντικά του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος), σαν την επιβεβαίωση της ηγεμονίας μας πάνω σας, γιατί για τους Άλλους διαθέτουμε και βομβαρδιστικά… Σας τα δείξαμε και σας τα ξαναδείξαμε και είπατε ανακουφιστικά «α, ευτυχώς, δεν είναι για ‘μας»… Πράγματι, για σας έχουμε άλλα όπλα…

Αυτό ένα μόνο όνομα έχει και είναι κυριολεκτικό: ΘΑΝΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ του αναδιαρθρούμενου (δυτικού) καπιταλισμού! ΘΑΝΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ εκτός και εντός συνόρων…

Τρίτον, τα «νούμερα» των θανάτων που έχουν αποδοθεί στον τσαχπίνη είναι σε τόσο ακραίο βαθμό φαλκιδευμένα, πλαστά, ώστε αφού πρώτα μαγειρεύτηκαν, μαστορεύτηκαν για να σπείρουν τον τρόμο τώρα χρησιμοποιούνται για να σπείρουν την υπνωτική απάθεια… «Έλα μωρέ!!»…

Αν, όμως, μεσοπρόθεσμα είμαστε όλοι νεκροί όπως είχε πει κάποιος παρατηρητικός, έχουμε ολόκληρο και αναπαλλοτρίωτο το δικαίωμα να αποφασίσουμε ότι ΔΕΝ θα πεθάνουμε για να αυξήσει τα κέρδη του και τα bonus του ο κάθε γ…ος αφέντης, ceo, και οποιοσδήποτε άλλος κοκάκιας με εξουσία!

Σωστά; Σωστά και άγια…

Comments are closed.