Ο νέος ολοκληρωτισμός σαν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

Δευτέρα 5 Απρίλη>> Στις 28 του περασμένου Φλεβάρη 12 επώνυμοι αιρετικοί ειδικοί διεθνώς αναγνωρισμένοι είχαν απευθυνθεί στον ΕΜΑ με κρίσιμες ερωτήσεις σχετικά με το πως «δουλεύουν» οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής και τις άμεσες «παράπλευρες απώλειες» που θα προκαλέσουν, συμπεριλαμβανόμενων των θρομβώσεων και των εμβολών που συμβαίνουν όχι μόνο εξαιτίας της πλατφόρμας της astrazeneca αλλά και των υπόλοιπων, των mRNA. O EMA απάντησε μετά από σχεδόν ένα μήνα, στις 23 Μάρτη, «άλαλα μπάλαλα»! Οι 12 επανήλθαν με καινούργια ανοικτή επιστολή, στις 1 Απρίλη· αυτή τη φορά έχοντας και όλες τις αποδείξεις ότι ο EMA λειτουργεί σαν ατζέντης των δυτικών φαρμακοβιομηχανιών προσπαθώντας να κρύψει τις ευθύνες τους, για νομικούς, οικονομικούς και πολιτικούς λόγους.

Από αυτό το εκτενές τελευταίο κείμενο, που σε κάποια σημεία του είναι αρκετά τεχνικό, απομονώσαμε μερικές παραγράφους – που θα χρειαστούν σε όσους και όσες έχουν αποφασίσει να αντισταθούν στην βία, στις απειλές, στις προβοκάτσιες και στον καταναγκασμό των αφεντικών. (Ευχαριστούμε τον Σ. για την αποστολή). Η ορθογραφία είναι του πρωτότυπου:

… Στην καλύτερη των περιπτώσεων θεωρούμε την εφησυχαστική στάση του ΕΜΑ για τους κινδύνους των εμβολίων σαν συμπτωματική με το γεγονός ότι, κάτω απ’ την πίεση της κυρίαρχης πολιτικο-ιατρικής απάντησης στον covid-19, η ιατρική δεοντολογία έφυγε απ’ την παροχή θεραπευτικών μέσων και πήγε στη γεωπολιτική σκηνή. Έχοντας να αντιμετωπίσει ένα ιατρικό πρόβλημα, η μαζική ιατρική εμπλοκή βρίσκεται στο σημείο όπου η ιατρική αφαιρείται απ’ τους γιατρούς. Σ’ αυτό το πολιτικοποιημένο πλαίσιο, επιχειρηματικοί και πολιτικοί παράγοντες ίσως θεωρούν εαυτούς ελευθερωμένους από ηθικά εμπόδια, και δρουν αδέσμευτοι απ’ τον ιατρικό ηθικό κώδικα, όχι σαν γιατροί. Όλοι όμως υπόκεινται στις δεσμεύσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης απαγορεύει τα πειράματα σε ανθρώπους, ακριβώς το είδος των πειραμάτων που εγκρίνονται και προστατεύονται απ’ τον ΕΜΑ. Ακόμα και υπό τους όρους της δικής τους, μέσω FDA, έγκρισης τα εμβόλια covid-19 χαρακτηρίζονται σαν «ερευνητικά» και όσοι τα λαμβάνουν ονομάζονται «ανθρώπινα υποκείμενα» που, εξ ορισμού, πρέπει να δίνουν την καλά πληροφορημένη συναίνεσή τους. https://www.fda.gov/regulatory-information/search-fda-guidance-documents/emergency-use-investigational-drug-or-biologic#:~:text=Emergency%20use%20is%20defined%20as,21%20CFR%2056.102(d)%5D.

Το να παραπλανώνται οι πληθυσμοί για να δεχτούν ερευνητικά προϊόντα όπως είναι τα “εμβόλια” γενετικής μηχανικής για τον covid-19 ή να εξαναγκάζονται μέσω «διαβατηρίων εμβολιασμού» συνιστούν καθαρές και εξωφρενικές παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης. Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης επιβάλλει την ενημερωμένη συγκατάθεση «χωρίς την εμπλοκή οποιουδήποτε στοιχείου εξουσίας, εξαπάτησης, δόλου [ή] απειλής βίας». https://history.nih.gov/display/history/Nuremberg+Code

Με άλλα λόγια οι πολίτες έχουν το δικαίωμα σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και άλλες σχετικές προστατευτικές νομοθεσίες να μην γίνουν παρά την θέλησή τους υποκείμενα ιατρικών πειραμάτων. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτά τα πειραματικά προϊόντα θα πρέπει να ΑΝΤΕΔΕΙΚΝΥΝΤΑΙ για άτομα που δεν έχουν υψηλό κίνδυνο για σοβαρή ασθένεια και θάνατο αν μολυνθούν με τον sars-cov-2. Πέρα απ’ αυτό η χρήση πειραματικών προϊόντων πρέπει επίσης να ανασταλεί στους πιο ηλικιωμένους μέχρις ότου υπάρξει μια έντιμη αξιολόγηση της σχέσης ανάμεσα σε οφέλη και κινδύνους. Σε κάθε περίπτωση η ταυτότητα των εμβολίων θα πρέπει να αναθεωρηθεί ώστε να αντανακλά τις ως τώρα σοβαρές παρενέργειες που επισημαίνονται εδώ.

Θυμίζουμε στον ΕΜΑ ότι οι παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης συνιστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σύμφωνα με την Συνθήκη της Γενεύης. Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας θεωρούνται σαν «οι χειρότερες θηριωδίες που είναι δυνατόν να συμβούν σε βάρος του ανθρώπινου είδους» και ασκούνται διώξεις εναντίον όσων τα διαπράττουν, με βάση την Σύμβαση της Ρώμης, στο Διεθνές Δικαστήριο. https://www.un.org/en/chronicle/article/role-international-criminal-court-ending-impunity-and-establishing-rule-law

Με δεδομένο ότι οι άνθρωποι που εξαναγκάζονται να δεχτούν αυτά τα προϊόντα είναι εκατοντάδες εκατομμύρια, ο ΕΜΑ, που συστηματικά αποφεύγει τον ανοικτό διάλογο και την αλήθεια, θα θεωρηθεί απ’ τους ιστορικούς και τους νομικούς σαν ένας οργανισμός που ενεργητικά συμμετέχει σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με όλο το βάρος των συνεπειών για όλους όσους εμπλέκονται. Απαιτούμε να συνεργαστείτε μαζί μας ανοικτά για να εξασφαλίσουμε ότι ο κόσμος θα έχει αντικειμενική κατανόηση των κλινικών κινδύνων που σχετίζονται μ’ αυτές τις παρεμβάσεις γενετικής μηχανικής…

… Αν συνεχίσετε να κρύβετε την αλήθεια, θα γίνει κάθε προσπάθεια να την φέρουμε στο φως και εσάς ενώπιον της δικαιοσύνης. Στο όνομα των τραυματισμένων και των νεκρών, και για να προστατευτούν οι ζωές από παρόμοια μοίρα.

Θα αναρωτηθείτε: θα ιδρώσει το αυτί τους με όλες αυτές τις υπενθυμίσεις; Αν αυτά γίνονταν την περασμένη άνοιξη μπορεί να μην ίδρωνε. Αλλά καθώς τώρα οξύνονται οι διαφωνίες έως και οι αντιθέσεις ακόμα και στο εσωτερικό των caradinieri και pfizerοι «υψηλού επιπέδου»· καθώς το βιο-πληροφορικο-ασφαλιτίκο σύμπλεγμα έχει απομείνει με μόνο όπλο του την ανοικτή βία, τις απειλές και τα υπόλοιπα· και καθώς όλο και περισσότεροι ειδικοί βγαίνουν απ’ τις κρυψώνες τους για να καταγγείλουν πλευρές της τρομοεκστρατείας, ίσως κάποιοι (και στον ΕΜΑ και αλλού) το ξανασκεφτούν.

Εκείνο πάντως που έχει σημασία είναι να καταλάβουν όσο καλύτερα και βαθύτερα γίνεται όλοι εκείνοι που αντιδρούν ενστικτώδικα και ως εκ τούτου εκτονωτικά. Να ξεφορτωθούν τις παγίδες των τερατολογιών που έγιναν μόδα πέρυσι, να ξεφορτωθούν τις αυταπάτες «α, καλοκαίρασε, την γλυτώσαμε», και να συγκεντρώσουν την προσοχή (και την οργή) τους στο δίπολο φαρμακο-μαφίες / κρατικοί πολιτικοί λακέδες και δημαγωγικά τσιράκια.

Η κατανόηση του τι συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο στον δυτικό καπιταλιστικό κόσμο προηγείται από κάθε τι άλλο· διαφορετικά, με «πυροτεχνήματα» και ντουφεκιές στον γάμο του καραγκιόζη δεν αντιμετωπίζονται οι μεθοδεύσεις… Και οι εχθροί δεν είναι χθεσινοί, ούτε θα φοβηθούν και θα εξαφανιστούν αύριο…

Comments are closed.