Θρόμβοι και εμβολές λογικής και ηθικής

Παρασκευή 19 Μάρτη. Αν ανατρέξετε στην αναφορά της ασταμάτητης μηχανής στις 10 Μάρτη (όλα πάνε καλά…) και στη βρετανική επίσημη έκθεση για τις «παράπλευρες απώλειες» επιβεβαιωμένα εξ αιτίας των πλατφορμών (για την οποία υπάρχει εκεί σύνδεσμος), θα δείτε ότι στο διάστημα 9 Δεκέμβρη έως 21 Φλεβάρη (2,5 μήνες περίπου) που αφορούσε η έκθεση, μεταξύ των άλλων είχαν καταγραφεί και αυτά:

Πλατφόρμα mRNA (pfizer/biontech)

2.033 Αιματολογικές διαταραχές – συμπεριλαμβανομένου 1 θανάτου

1.032 Καρδιακές διαταραχές – συμπεριλαμβανομένων 25 θανάτων

992 Αγγειακές διαταραχές συμπεριλαμβανομένου 1 θανάτου

 

Πλατφόρμα DNA (astrazeneca, 27% παραπάνω πλατφορμιασμοί)

1.516 Καρδιακές διαταραχές – συμπεριλαμβανομένων 30 θανάτων

1.274 Αγγειακές διαταραχές – συμπεριλαμβανομένου 1 θανάτου

Στο διάστημα αυτών των 2,5 μηνών, επίσημα είχαν αποδοθεί 27 θάνατοι στην pfizer και 31 θάνατοι στην astrazeneca, εξαιτίας “καρδιακών, αιματολογικών και αγγειακών διαταραχών”. Δεν έχουμε αναλυτικότερη γνώση ώστε να ξέρουμε αν αυτοί οι θάνατοι οφείλονταν σε θρομβώσεις και εμβολές· όμως είναι ιδιαίτερα πιθανό.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ως τις 21 Φλεβάρη είχε πεθάνει στην επικράτεια της αυτού μεγαλειότητας ένας όχι αμελητέος αριθμός πλατφορμιασμένων ανθρώπων (58) ειδικά για έναν απ’ τους λόγους που προειδοποίησαν / κατήγγειλαν την ΕΜΑ οι 12 «αιρετικοί» (Παρασκευή 12 Μάρτη, Σφυρίζοντας αδιάφορα (αυστηρά ακατάλληλο για pfizerους!).

Συνολικά, ας το θυμίσουμε, είχαν καταγραφεί εκεί 212 θάνατοι και 85.179 βλάβες διαφόρων ειδών και έντασης εξαιτίας της πλατφόρμας της pfizer, και 244 θάνατοι συν 157.637 βλάβες εξαιτίας της πλατφόρμας της astrazeneca. Υπήρχε, δηλαδή, στις 21 Φλεβάρη κάθε fucking reason στον κόσμο για να σταματήσει κάθε πλατφορμιασμός (κι όχι μόνο στην επικράτεια της αυτού μεγαλειότητας) μέχρις ότου αποδειχθεί πραγματικά και πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η γενετική μηχανική δεν σκοτώνει άμεσα… (γιατί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα;… ας το αφήσουμε προς το παρόν…).

Δεν έγινε όμως αυτό… Έγινε το αντίθετο: οι πλατφορμιασμοί συνεχίστηκαν κανονικά, η «φάση 3» του πειράματος συνεχίστηκε κανονικά… (Μηπώς θυμάστε τον θόρυβο που είχε προκύψει όταν είχε ανακοινωθεί ο πρώτος, και μετά ένας ακόμα θάνατος, στην «φάση 2»; Ε, καμμία σχέση!!)

Κάποια ντόπια τσακάλια (είτε πληρωμένα είτε δωρεάν) έσπευσαν να σχολιάσουν την πρόσφατη αναστολή στη χρήση της DNA πλατφόρμας της astrazeneca ως …. πφφφ…. οικονομικά και πολιτικά παιχνίδια παίζονται από πίσω, μια χαρά είναι η astrazeneca… Δεν βρήκαν, όμως, τα τσακάλια «οικονομικά και πολιτικά παιχνίδια» στο «δεν τρέχει τίποτα» για τόσες εκατοντάδες θανάτους και τόσες χιλιάδες «τραυματίες» μόνο στην αγγλία και μόνο για 2,5 μήνες!… Εκεί, όπως και στο ότι μετριούνται συνολικά ήδη 3.000 νεκροί σε ηπα και αγγλία απ’ τις πλατφόρμες, δεν υπάρχουν «παιχνίδια». Είναι νορμάλ…

Νικάει ως τώρα η θανατοπολιτική του συμψηφισμού: από τον (όποιο) ιό χίλιοι νεκροί, από τις πλατφόρμες “σωτηρίας” πεντακόσιοι· οπότε οι εφαρμογές της γενετικής μηχανικής είναι μια χαρά (και τα κέρδη των μαφιών εξασφαλισμένα… γιατί απ’ έναν ιό μπορεί κάποιος να πεθάνει τσάμπα· αλλά για να πεθάνει απ’ το φάρμακο θα πληρώσει άμεσα ή έμμεσα!). Ποιοί, πότε, έβαλαν στις συνειδήσεις των υποτελών τέτοιες «εξισώσεις»; Ποιοί θα δεχτούν για πάρτη τους σαν «ιατρική» το δόγμα θεραπεία είναι ό,τι σκοτώνει λιγότερο από… και το χαίρε γενετική, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν;

Αφού, λοιπόν, τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί τόσο, γιατί πιστεύετε ότι θα γίνονται μελλοντικά δοκιμές αποτελεσματικότητας και ασφάλειας σε φάρμακα; Δεν θα γίνονται, δεν χρειάζονται, ούτε προσχηματικά!! Αρκεί να πεθαίνουν πολλοί απ’ την χ ή την ψ αιτία, και θα είναι ανοικτός ο δρόμος για να πέσει στην αγορά κάθε «σωτηρία», που θα πρέπει να γίνει αποδεκτή σαν τέτοια αν την υπογράφει κάποια φαρμακομαφία – αρκεί να σκοτώνει λιγότερους απ’ την αιτία. Για να διευκολυνθεί μάλιστα αυτή η εκβιαστική «πειστικότητα» θα είναι αρκετό οι λογιστές θανάτου να φουσκώνουν και να ξαναφουσκώνουν τα νούμερα των μεν θανάτων· και να υποεκτιμούν τα νούμερα των δε… Ποιός θα διαψεύσει τα λογιστήρια;

Είναι να τρελλαίνεται κανείς για το πόσο έχουν σαπίσει τα μυαλά τόσων πολλών πρωτοκοσμικών ακόμα και σε ζητήματα υγείας μετά από μόνο 3 δεκαετίες νεο-φιλελευθερισμού και ναρκισσιστικών Εγώ· και για το πόσο εύκολα αλέθεται αυτή η σαπίλα και σερβίρεται σαν «κανονικότητα» και σαν «φροντίδα» απ’ τα αφεντικά της δυτικής βιομηχανίας της υγείας.

(φωτογραφία: Σε αντίθεση με την «σοφία» της ΕΜΑ, μια ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου του Όσλο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η DNA πλατφόρμα της astrazeneca ΟΝΤΩΣ προκαλεί τις θρομβώσεις. Η ομάδα εξέτασε 3 νοσοκομειακούς που πλατφορμιάστηκαν και γρήγορα κατέληξαν στο νοσοκομείο· ο ένας πέθανε. Κατά τον επικεφαλής της ομάδας Pal Andre Holme οι θρομβώσεις προκαλούνται από μια ισχυρή ανοσολογική αντίδραση, που παράγει ειδικά αντιγόνα τα οποία, με τη σειρά τους, «πουσάρουν» τα αιμοπετάλια, και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό το «πουσάρισμα» οδηγεί σε θρομβώσεις. Ο Holme στις δηλώσεις του ήταν κατηγορηματικός, αφού όπως προσέθεσε, αυτά τα «ειδικά αντιγόνα» ανιχνεύστηκαν στο αίμα και των τριών· χωρίς να υπάρχει τίποτα άλλο κοινό στις περιπτώσεις τους. Θεωρεί, ωστόσο, ότι τέτοιου είδους ισχυρή ανοσολογική αντίδραση είναι σπάνια…

Η σπανιότητα και το εύρος της θα αποδειχθεί, δυστυχώς, με κηδείες. Ωστόσο η προσέγγιση του συγκεκριμένου ερευνητικού team είναι πιο τίμια: αν όχι κάτι άλλο φρόντισαν να κάνουν την δουλειά για την οποία πληρώνονται απ’ το νορβηγικό δημόσιο…)

Comments are closed.