Απαρτχάιντ εναντίον απαρχάιντ!

Τρίτη 16 Μάρτη.Η θεραπεία [το εμβόλιο COVID] είναι γνωστό ότι προκάλεσε το θάνατο πολλών ανθρώπων, και υπήρξαν σοβαρές βλάβες (μεταξύ των οποίων πρόκληση αναπηρίας και παράλυσης) μετά τη χορήγηση του εμβολίου. Παρά το γεγονός αυτό, η κυβέρνηση δεν διέταξε έρευνα για το θέμα. Είναι ενδιαφέρον ότι το Υπουργείο Υγείας παραδέχτηκε ανοιχτά ότι το 41% ​​των αστυνομικών, στρατιωτικών, εκπαιδευτικών και ιατρικών υπαλλήλων που είχαν εμβολιαστεί υπέστη σοβαρές παρενέργειες και τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή τους….

…Έχει ήδη αποδειχθεί ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από αυτή τη θεραπεία, έχουν υποστεί βλάβη, έχουν καταστεί ανάπηροι και παρέλυσαν….

Ποιοί ψεκασμένοι λένε τέτοια πράγματα; Και που τα λένε; Ψυχραιμία: pfizerοι όλου του κόσμου ανασυνταχτείτε!!! Αυτά, και άλλα πολλά, περιλαμβάνονται στη μήνυση που έκαναν ισραηλινοί υπήκοοι, εναντίον του ισραηλινού κράτους; Πού; Κατ’ αρχήν στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης!!! (Ευχαριστούμε τον Τ. που μας υπέδειξε σχετικό δημοσίευμα).

Ναι, ναι, ναι! Πρόκειται για έναν ad hoc σύλλογο με όνομα Anshei Emet («λαός της αλήθειας») που έχει δημιουργηθεί στο Τελ Αβίβ για να σταματήσει τον υποχρεωτικό πλατφορμιασμό των ισραηλινών υπηκόων, με τις πλατφόρμες της pfizer! Συγκροτημένη αυτή η οργάνωση από δικηγόρους, γιατρούς και ακτιβιστές, δηλώνει ότι θα πάει πολύ μακριά. Θα καταθέσει την μήνυσή της και στο Δικαστήριο της Νυρεμβέργης (τον θεματοφύλακα των αντιναζιστικών δικών και καταδικών μετά το τέλος του β παγκόσμιου πολέμου), κατηγορώντας το κράτος της ότι παραβιάζει εκείνες τις αποφάσεις που απαγορεύουν τα «ιατρικά πειράματα» ερήμην των πειραματοζώων και την άσκηση εκβιασμών σε βάρος τους (πράγμα που κάνουν ήδη όλα τα πρωτοκοσμικά κράτη). Με δυο λόγια τα μέλη του Αnshei Emet είναι ένα χιλιοστό πριν κατηγορήσουν το ισραηλινό κράτος για ναζισμό! O tempora o mores!!

Μπορεί να έχει εγκαταστήσει εδώ και δεκαετίες το πιο φονικό απαρτχάιντ που θα ήταν δυνατόν· μπορεί να καταστρέφει τις ζωές και τα απαραίτητα της ζωής για εκατομύρια παλαιστίνους αιχμάλωτους· μπορεί να τους σκοτώνει δέκα δέκα και πενήντα πενήντα μαζί· μπορεί να τους στερεί το ρεύμα, το νερό, τα φάρμακα· μπορεί να καταστρέφει τις καλλιέργειες τους και να γκρεμίζει τα σπίτια τους· μπορεί να τους φυλακίζει επ’ αόριστο σε διάφορα κάτεργα, χωρίς καν δίκες· όμως όλα κι όλα: η βαρβαρότητα αυτού του κράτους (του ισραηλινού) ανακαλύπτεται μόλις έχει γίνει κοινότοπη, «μια απ’ τα ίδια» των υπόλοιπων πρωτοκοσμικών κρατών! Μόλις αντί για τανκς και βόμβες αρχίσει να ανεμίζει σύριγγες… Κοίτα κάτι πράγματα…

Απ’ την άλλη μεριά πόσο αξιολύπητοι είναι τα ελληνικά αφεντικά, οι πολιτικές βιτρίνες τους αλλά και ο τρομοκρατημένος και πρόθυμος να πλατφορμιαστεί λαός, που όλοι έχουν κάνει το ρατσιστικό ισραηλινό καθεστώς υγιειονομικό εικόνισμα και παράδειγμα προς μίμηση; Τι θα πάθει ο λαός και οι ταγοί του αν μάθουν (η ασταμάτητη μηχανή έχει υπόψη της τις σχετικές μετρήσεις από ανεξάρτητες έρευνες…) ότι η πλατφόρμα γενετικής τροποποίησης των pfizer/biontech έχει σκοτώσει πολλούς εκεί, στο «παράδειγμα προς μίμηση», και έχει σακατέψει ακόμα περισσότερους;

Όλα καταρρέουν πια!!! Αstrazeneca με DNA πλατφόρμα απ’ την μια, mRNA πλατφόρμες απ’ την άλλη, και στη μέση η “εθνική επιτροπή εμβολιασμών” που υπερασπίζεται (στα οχυρά του Ρούπελ) όλο και περισσότερο μόνη (καθώς το ένα μετά το άλλο τα ευρωπαϊκά κράτη αποσύρουν προσωρινά έστω την εμπιστοσύνη τους στην πρώτη…) το δίκιο και τις μπίζνες της αυτού μεγαλειότητας της βασίλισσας, του Βorduk, του νυσταλέου Jo, και του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος (που είναι “μεγάλος χορηγός” στα μέρη μας….). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΤΦΟΡΜΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΤΦΟΡΜΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!! Ουάου!!!

Αδέλφια! Θα μας πεθάνουν που θα μας πεθάνουν, ας πιάσουμε τις παραλίες κι ας πάμε για ψάρεμα!!! Πάρτε τα smartphones σας, πάρτε ό,τι παλιοκασσετόφωνα με μπαταρίες έχουν απομείνει, πάρτε και ό,τι κουρντιστό πικάπ για δίσκους βακελίτη βρείτε σε κανά υπόγειο, κι αφού για το σφαγείο μας προορίζουν (κι όσο δεν σηκώνουμε κεφάλι), ας πηδήξουμε στο κενό τουλάχιστον χορεύοντας…

(Όχι, δεν είναι η προτασή ΜΑΣ! Είναι η προτασή ΣΑΣ! Είναι η εθνική αγάπη στα μελοδράματα! Ζάλογγο γουστάρετε ω caradinieri, ω pfizerοι; Ζάλογγο θα έχετε – επί τη εθνική επετείω!!…)

(φωτογραφία επάνω: Τίτλος: Αγωγή κατατέθηκε στο δικαστήριο της Χάγης για να σταματήσουν τα καταναγκαστικά εμβόλια στο Ισραήλ. Υπότιτλος: Υποβλήθηκε μήνυση στο Δικαστήριο της Χάγης από τους δικηγόρους Ruth Makhachovsky και Arie Suchowolski με θέμα: Παραβίαση του κώδικα της Νυρεμβέργης από την κυβέρνηση του Ισραήλ και άλλους).

 

Comments are closed.