Σχεδιασμός

Παρασκευή 12 Φλεβάρη. Ξέρουμε πως καθόλου δεν εξαντλείται σ’ αυτά τα σημεία ο σχεδιασμός της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας! Απ’ την χρήση των (απόλυτα ακατάλληλων) PCR ως την απαγόρευση κάθε αντίθετης επιστημονικής άποψης και το συστηματικό προβοκάρισμα απόψεων και ανθρώπων· απ’ την μαζική χρήση της κατηγορίας «ψεκασμένοι» μέχρι την εξίσου συστηματική και εξ αρχής διαφήμιση της γενετικής μηχανικής σαν «σωτηρίας», με απόλυτη απόκρυψη του τι είδος βιοτεχνολογίας είναι, το μενού της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας είναι πολύ μεγάλο.

Ωστόσο το γεγονός ότι έχει βρεθεί, σαν κρατικό έγγραφο, έστω ένα μέρος του σχεδιασμού είναι πολύτιμο τεκμήριο. Η τεκμηριωμένη κριτική (δική μας όπως και άλλων) μπορεί να συμπληρωθεί τώρα με αυτού του είδους την inside info.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όλους αυτούς τους μήνες, το καίριο πολιτικό ζήτημα δεν ήταν η έλλειψη στοιχείων που να δείχνουν / αποδεικνύουν τι (και γιατί) είναι η υγιεινιστική τρομοεκστρατεία. Το ζήτημα ήταν (και παραμένει) ότι τα αφεντικά αξιοποίησαν (με μια κάποια επιτυχία) ανθρώπινες καταστάσεις που ήταν έξω και πέρα απ’ την λογική, τον ανταγωνισμό ή και τις εμπειρίες. Αξιοποίησαν κυρίως το γεγονός πώς όλα αυτά ήταν ήδη κούφια, ποζεράδικα, χωρίς ιδιαίτερο περιεχόμενο και βάθος, μετά από 20 – 30 χρόνια μαζικού ατομικού ναρκισσισμού αλλά και φοβιών (κυρίως: φόβων απόρριψης…). Οποιαδήποτε τεκμήρια και αποδείξεις κι αν παρουσιάσει κάποιος σε ανθρώπους που πάσχουν απ’ τον συνδυασμό “σούπερ-Εγώ” και διάφορων συμπλεγμάτων, θα τα απορρίψουν με βρυχηθμούς! Επειδή ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι ότι δεν είναι καθόλου “σπουδαίοι” ή “σημαντικοί” όπως νομίζουν (απέναντι στον καπιταλισμό κανένας μας δεν είναι τέτοιος!) και ότι, κατά συνέπεια, έφαγαν τις φόλες “κανονικά και σύμφωνα με το νόμο”.

Η συνειδητοποίηση αυτής της καθηλωτικής κατάστασης δεν “έρχεται απ’ έξω”· για καλό και για κακό… Είναι δουλειά του καθενός να συνεχίσει να αγαπάει τα σκουπίδια του Εγώ του· ή να τα ξεφορτωθεί μια για πάντα.

Comments are closed.