Ο Johnny Bananas φούρναρης!

Κυριακή 14 Φλεβάρη. Είναι “πολιτικός της υγείας”… Θα υπέθετε κάποιος ότι πρόκειται για μια ειδικότητα οργανικού διανοούμενου που έχει πέραση. Που καλοπληρώνεται… Τι είναι λοιπόν αυτό που αναγκάζει κοτζάμ Johnny Bananas να καταφεύγει σε «επιχειρήματα» της κατηγορίας με τα δυο χεράκια πλάθω κουλουράκια; Είναι απλό: όπως όλοι οι οργανικοί διανοούμενοι (οι διανοούμενοι του κράτους και του κεφάλαιου δηλαδή) έτσι κι αυτός υποτιμάει συστηματικά τη νοημοσύνη εκείνων στους οποίους απευθύνεται. Αν μπορούσε να εκφραστεί δημόσια έστω και για μια στιγμή με ειλικρίνεια (κάτι αδύνατο για τα μεγαλοστελέχη της εξουσίας!) θα έλεγε: είσαστε ζώα και σαν ζώα σας σαλαγάω!

Ιδού, λοιπόν, το χθεσινό πόνημα του ανδρός, σαν έκθεση δημοτικού με θέμα «πως πέρασα χτες»:

“Κάποια στιγμή ένας φίλος που βρισκόταν στο Λονδίνο για ταξίδι κι έμενε σε ξενοδοχείο, μας ζήτησε να χρησιμοποιησει την κουζίνα μας για να φτιάξει κάτι κουλουράκια. Είχε περιγράψει στους συναδέρφους στο γραφείο του Λονδίνου τη συνταγή, και τον έπεισαν να τους τα φτιάξει.

Ήρθε λοιπόν στο σπίτι, έλεγξε αν είχαμε τα υλικά και χάθηκε μέσα στην κουζίνα μόνος του – μέσα στο αλεύρι και τα ταψιά – για αρκετές ώρες για να τα φτιάξει. Εξαιρετικά αποδείχθηκαν τα κουλουράκια πρέπει να παραδεχτώ.

Χρησιμοποίησε υλικά που είχαμε ήδη στα ντουλάπια μας και βέβαια άφησε και σε εμάς πολλά κουλουράκια τα οποία τιμήσαμε δεόντως και τελείωσαν.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, αλλά πολλές φορές έχει τύχει να θυμηθώ το συγεκριμενο άρωμα περνώντας μπροστά από φούρνους που μόλις ξεφουρνίζουν κουλούρια.

Αλλά δεν μας άφησε τη συνταγή· οπότε δεν είναι μαζί με τις υπόλοιπες συνταγές για τα ‘κουλούρια της γιαγιάς’ που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε κουλούρια στο σπίτι.

Γιατί θυμήθηκα την ιστορία όμως; Είναι ένας καλός τρόπος να εξηγηθούν τα mRNA εμβόλια. Το τετράδιο με τις ´συνταγες της γιαγιάς’ μπορεί να παραλληλιστεί με το DNA μας και η συνταγή για τα κουλούρια του φίλου είναι το mRNA εμβόλιο.

Ο φίλος φτιάχνει τα κουλούρια και φεύγει χωρίς να αφήσει τη συνταγή. Όπως και το εμβόλιο εγείρει αντισώματα μετά τον εμβολιασμό. Εμείς δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε στο μέλλον μια συνταγή που δεν έχουμε στο τετράδιο, όπως και τα εμβόλια mRNA δεν μπορούν να επηρεάσουν το DNA μας.

Αλλά έχουμε και τα κύτταρα μνήμης του ανοσοποιητικού μετά τον εμβολιασμό, ακριβώς όπως τη μνήμη των φρέσκο-ξεφουρνισμένων κουλουριών, που αφυπνίζεται κάθε φορά που χρειάζεται”.

Να πούμε ότι αυτή η βουκολική απόδειξη του τι είναι οι mRNA πλατφόρμες («Δεν είναι πλατφόρμες περιθωριακά και γελοία υποκείμενα τύπου Sarajevo! Κουλουράκια είναι!!!) έγινε δεκτή με ενθουσιασμό απ’ τους δημαγωγούς και έχει αναπαραχθεί αρκετά; Το φαντάζεσθε…

Πώς αποδεικνύεται ότι ο Johnny Bananas (και όλοι οι όμοιοί του, δεν κάνουμε διακρίσεις!) θεωρεί ότι έχει να κάνει με “ζώα”, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα; Να, για παράδειγμα, μερικές ερωτησούλες που δεν φαντάστηκε ότι θα χρειαζόταν να απαντήσει, αφού είναι σίγουρος ότι τα “ζώα” δεν πρόκειται να του τις κάνουν:

– Καλέ κύριε Banana στα υλικά που είναι στο ντουλάπι σας έχετε και την αζαθειοπρίνη, το ανοσοκατασταλτικό χημικό που χρησιμοποιείται στην «πλατφόρμα», μια ουσία με (δυστυχώς…) σοβαρές παρενέργειες;

– Καλέ κύριε Banana στην κουζίνα σας έχετε και «εκτυπωτές RNA»;

– Καλέ κύριε Banana οι φαρμακο-μαφίες είναι φίλες σας;

– Καλέ κύριε Banana οι βιοτεχνολογίες, η γενετική μηχανική, η συνθετική βιολογία, είναι συνταγές για κουλούρια; Ή πρόκειται να μας πουληθούν προσεχώς ακόμα και τέτοια «υγιεινά τρόφιμα» απ’ τις ανάλογες εταιρείες του κλάδου;

Εννοείται ότι τέτοιες ερωτήσεις είναι ανίερες! Όχι μόνο για κάθε Johnny Bananas αλλά και για τους φανατικούς οπαδούς τους. Συνεπώς, συντετριμένη η ασταμάτητη μηχανή απ’ την μοσχομυριστή επιχειρηματολογία του «ειδικού πολιτικού υγείας», σκύβει ταπεινά το κεφάλι και υπόσχεται πως: απο ‘δω και στο εξής, όπου μπορεί, δεν θα ξανα-ισχυριστεί ότι δεν είναι εμβόλια, είναι πλατφόρμες γενετικής τροποποίησης των κυττάρων. Θα λέει είναι ταψιά με κουλουράκια (απ’ το σπίτι του Bananas…) γενετικής τροποποίησης των κυττάρων.

Θα στεναχωρούμε βέβαια τα «αρρωστάκια», αλλά δυστυχώς δεν μπορεί κανένας να αγνοεί ούτε την (καπιταλιστική) επιστήμη ούτε την (καπιταλιστική) τεχνολογία (δεν υπάρχουν άλλες!) – έτσι δεν είναι;

Να, για παράδειγμα, τι σερβίρουν οι φίλοι του Bananas-φούρναρη. Όχι παπαρίτσες· μεγαλεία!

Comments are closed.