Poor Britons!

Πέμπτη 3 Δεκέμβρη. Το γκουβέρνο (και οι αρμόδιοι γραφειοκρατικοί «ελεγκτές») κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι υπήκοοι της αυτού μεγαλειότητας πρέπει να αρχίσουν να τρυπιούνται με δόσεις γενετικής μηχανικής απ’ την ερχόμενη Δευτέρα. Ο θρυλικός «πόλεμος κατά του αόρατου εχθρού» πετάει τα προσχήματα και γίνεται blitz war κατά των αιχμάλωτων πληθυσμών· και η κυβέρνηση του Borduk βιάζεται να είναι η πρώτη που αποκαλύπτεται. Μεγάλα νέα για τις αμερικανικές φαρμακο-μαφίες, αφού τα mRNA σανεμβόλια είναι το βασικό όπλο!!!

Ένα μήνα πριν ωστόσο, το ίδιο γκουβέρνο δεν ένοιωσε καμμία ανάγκη να κρύψει τις προετοιμασίες του όχι για τον σανεμβολιασμό, αλλά για τις «παράπλευρες» (καθόλου τέτοιες!) απώλειες αυτής της «υγιειονομικής επίθεσης αστραπή»! Να, ενδεικτικά (και με αξία χρήσης!) ένα ρεπορτάζ των καθεστωτικών financial times την 1η του περασμένου Νοέμβρη. Χωρίς δικό μας τονισμό· δεν χρειάζεται….

Τίτλος: To H.B. σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει Τεχνητή Νοημοσύνη για να επεξεργαστεί τις ανεπιθύμητες συνέπειες των εμβολίων covid.

Κείμενο: Ο ρυθμιστικός οργανισμός του Η.Β. για τα φάρμακα σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τεχνητή νοημοσύνη για να διαχειριστεί τον «μεγάλο όγκο» των αναφορών για ανεπιθύμητες συνέπειες τον εμβολίων covid-19 τους ερχόμενους μήνες, καθώς προετοιμάζεται για ένα εμβολιαστικό πρόγραμμα πρωτοφανούς κλίμακας.

Ένα κυβερνητικό συμβόλαιο δείχνει ότι η Medicines and Health Regulatory Authority έχει πληρώσει μια εταιρεία software ονόματι Genpact UK με 1,5 εκατομμύρια λίρες για να αναπτύξει ένα εργαλείο Τ.Ν. για «την επεξεργασία του αναμενόμενου μεγάλου όγκου των ανεπιθύμητων φαρμακολογικών αντιδράσεων στα εμβόλια covid-19 και να εξασφαλίσει ότι δεν θα χαθούν στοιχεία».

Η ανάγκη για ένα γερό εργαλείο για να τακτοποιηθεί αυτό που προβλέπεται να είναι ένας τεράστιος αριθμός ανεπιθύμητων συνεπειών δείχνει την κλίμακα του προγράμματος εμβολιασμού τους ερχόμενους μήνες.

Τα είδη των εμβολίων που έχουν αναπτυχθεί από πολλές φαρμακευτικές εταιρείες είναι επίσης σχετικά καινούργια, όπως το mRNA και ο αδενοϊός χιμπατζή σαν φορέας, κάνοντας δύσκολο να προβλεφτεί το πως θα αλληλεπιδράσουν με τα ανοσοποιητικά συστήματα εκατομμυρίων ανθρώπων, όταν τελειώσουν οι κλινικές δοκιμές.

Έχουμε κι άλλα στοιχεία σχετικά, αλλά υποθέτουμε ότι δεν χρειάζονται σ’ αυτή τη φάση. «Μεγάλος όγκος», «τεράστιος αριθμός» (και άγνωστο είδος, αυτό υπονοείται) «ανεπιθύμητων παρενεργειών» απ’ τα σωτήρια σανεμβόλια…. Χμμμμ…. Αυτά τα λένε φόρα μόστρα οι καθεστωτικοί· όχι οι περιθωριακοί σαν ελόγου μας… Τι να λένε, άραγε, οι «κοινωνικά υπεύθυνοι» των antisocial media, και διάφορα επώνυμοι πρωτοπόροι που έχουν δηλώσει ήδη ότι θα τρέξουν τα εμβολιαστούν πρώτοι, διαφημίζοντας την ασφάλεια και την ακινδυνότητα της γενετικής μηχανικής;

Δεν ξέρουμε τι λένε. (Ή ξέρουμε…). Μας βρίζουν και θα μας βρίζουν, σαν «παράσιτα» που θέλουμε, τάχα, να επωφεληθούμε απ’ την εμβολιακή δηλητηρίαση των άλλων μένοντας «στην απ’ έξω» (ενώ, βέβαια, θέλουμε το ακριβώς αντίθετο: να μην δηλητηριαστεί κανένας!) και ό,τι άλλο σκεφτούν οι αρμόδιοι…

Όχι με χαρά, καθόλου, ανταπαντάμε: εσείς είσαστε ήδη αναγγελμένες «παράπλευρες απώλειες» – σας κάνει; Κι ούτε καν θα μάθετε ποτέ τίνος πολέμου ακριβώς θα γίνετε οι «πεσόντες»…

Comments are closed.