Κυβερνητική πανούκλα

Κυριακή 13 Δεκέμβρη. Ξεκινάει τόσο η «εθνική» όσο και η ευρωπαϊκή εκστρατεία «πειθούς» υπέρ των πλατφορμών γενετικού αναπρογραμματισμού και οποιουδήποτε άλλου κατασκευάσματος της γενετικής μηχανικής που σερβίρεται σαν «εμβόλιο»! Πρόκειται για ένα σκληρό carpet bombing, που θα έχει πολλούς (πουλημένους) «ειδικούς», θα έχει συγκινησιακές επιθέσεις και εκβιασμούς, θα έχει «ενσωματωμένες» περσόνες και influencers, θα έχει απειλές, θα έχει υποσχέσεις, θα έχει άφθονο κρατικό και τεχνοκρατικό πατερναλισμό, θα έχει επικά στραμπουλίγματα της λογικής, θα έχει αξιοποίηση και διεύρυνση της άγνοιας του πλήθους, θα έχει προβοκάτσιες και εκστατείες διαστρέβλωσης / δυσφήμισης… Με δυο λόγια θα έχει αναβαθμισμένο στο έπακρο όλο το διαθέσιμο οπλοστάσιο των στρατιωτικών / πολεμικών «ψυχολογικών επιχειρήσεων» που οι μπηχεβιοριστές του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος έχουν δοκιμάσει ως τώρα τόσο στους πολέμους στην «περιφέρεια» όσο και στον «πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας» στις μητροπόλεις. Θα παίξουν πολλά φράγκα, θα συνεργαστούν πολλοί και διάφοροι κρατικοί, παρακρατικοί και επιχειρηματικοί μηχανισμοί και κυκλώματα· θα δούμε, θα ακούσουμε και πιθανόν να υποστούμε «πράματα και θάματα»!

Οι πρώτες δοκιμαστικές (;), τροχιοδεικτικές (;) βολές που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας είναι βέβαια θλιβερές έως κωμικοτραγικές. Όταν είναι υποχρεωμένοι να απαντούν σε απλές έως κοινότοπες ερωτήσεις για τα mRNA κατασκευάσματα, αυτοί οι «ειδικοί» (π.χ. κάτι γενετιστές καριέρας που ψοφάνε για μερικά λεπτά δημοσιότητας…) τραυλίζουν… Αλλά θα οργανωθούν καλύτερα· και, κυρίως, ακόμα πιο επιθετικά. Όποιος κριτικάρει τις γενετικές τεχνολογίες θα αναγορεύεται από «παράσιτο» μέχρι «τρομοκράτης»!!!

Ξέρουμε ότι θα είναι ένας εξαιρετικά άνισος πόλεμος! Η εργατική κριτική και αντι-πληροφόρηση είναι αντιεξουσιαστική· συνεπώς είναι πολλαπλά εκτεθειμένη στη βία των κάθε είδους τυρράνων της ζωής μας. Απ’ την άλλη μεριά έχουμε 110% δίκιο, και πέρα απ’ τα τεκμήρια και τις αποδείξεις που οφείλουμε να προσκομίζουμε στη δημόσια γνώση, έχουμε και κάτι ακόμα: κανένα μα κανένα συμφέρον! Οι τερατολόγοι έχουν σαν συμφέρον την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας τους· και οι καθεστωτικοί σφετεριστές έχουν όλα τα συμφέροντα που μπορεί να φανταστεί κανείς: οικονομικά, φήμης, κύρους, καριερών, σεξουαλικά… Το μόνο που υπερασπιζόμαστε σαν συμφέρον με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, είναι η ανατίμηση (ηθική, διανοητική, συναισθηματική, πολεμική) της τάξης μας.

Καθόλου δεν μας αρέσουν οι «ηρωϊσμοί»! Αλλά σ’ αυτό το σύνθετο πεδίο μάχης που μας πέταξε η Ιστορία θα πολεμήσουμε! Εναντίον αυτού του διπλού εχθρού. Απ’ την μια μεριά εναντίον της τερατολογίας, της ύπουλης μεταφυσικής, των τσατσορούφιανων που διαβρώνουν την κοινωνική / εργατική γνώση και συνείδηση! Και απ’ την άλλη μεριά εναντίον της καθεστωτικής βίας σε όλες τις μορφές της, της πειθάρχησης, της αλγοριθμικής φυλάκισης!

Όσοι / όσες βρίσκονται στην αποδώ μεριά του μετώπου ας τιμήσουν την θέση τους!

Comments are closed.