Διαφημιστική εκστρατεία

Παρασκευή 4 Δεκέμβρη. Να πως το ελλαδιστάν συνεχίζει να προσφέρει τα φώτα του στον κόσμο. Πρώτα δήλωσε ο ρημαδοΚούλης ότι “θα κάνω το εμβόλιο τρέχοντας” και, λίγες μέρες μετά, όχι ένας, όχι δύο αλλά τρεις ολόκληροι αμερικάνοι πρόεδροι (Μπους, Κλίντον, Ομπάμα) δήλωσαν το ίδιο!

Το ότι (λένε ότι) θα κάνουν τα mRNA εμβόλια αμερικανικών φαρμακο-μαφιών και όχι, ας πούμε, κάποιο απ’ τα κινέζικα (που είναι του παλιού, κλασσικού τύπου και πολύ φτηνότερα) είναι, υποθέτουμε, όχι συμπτωματικό…. Το ότι γίνονται, λοιπόν, κοινοί διαφημιστές όχι «της προστασίας της υγείας του λαού» γενικά και αόριστα αλλά ειδικά των αμερικάνων «εθνικών πρωταθλητών» της φαρμακο-μαφίας, αυτό αξίζει κάποια προσοχή.

Θα περίμενε κανείς ότι η «εκστατεία πειθούς για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» της γενετικής μηχανικής θα εξηγούσε όσο πιο αναλυτικά τι είναι αυτά τα σανεμβόλια· θα εξαντλούσε κάθε δυνατό «διάλογο» μεταξύ «ειδικών» που έχουν αντίθετες απόψεις για δαύτα· και θα κατέληγε, με ειλικρίνεια, στην αναγνώριση όσων τα προωθούν ότι «δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει με αυτά»… Αυτό είναι η μόνη αλήθεια. Εκτός απ’ την εκτρωματική «επιτάχυνση» των δοκιμών, εκτός απ’ το γεγονός ότι τα «αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών» ανακοινώνονται στα μήντια πριν καλά καλά στεγνώσει το μπαμπάκι που χρησιμοποιείται (και χωρίς να έχουν δοθεί για ανεξάρτητο έλεγχο), εκτός απ’ την ταχύτητα του φωτός με την οποία δίνονται οι κρατικές εγκρίσεις «ασφάλειας» (κατά παράβαση όλων των κανόνων), δεν υπάρχει κάτι άλλο που να είναι σίγουρο με τα σανεμβόλια.

Μπορεί, λοιπόν, να πείσει μια εμπορική / διαφημιστική τακτική που θα ταίριαζε να δοκιμαστεί στα παπούτσια της nike ή απ’ την coca cola; Τι ακριβώς ιδέα έχουν οι φαρμακο-μαφίες και οι κάθε είδους κρατικοί και παρακρατικοί λακέδες τους για τους πρωτοκοσμικούς υπηκόους;

Αν μια τέτοια promotion αποδειχθεί αποτελεσματική, τότε ιδού οι απάντηση στο ερώτημα «μα γιατί οι υπήκοοι ψηφίζουν ψόφια κουνάβια;»: επειδή αντιλαμβάνονται την δημόσια ζωή, την εξουσία (ακόμα και την υγεία τους) σαν κάτι σε ράφι μεγάλου σούπερ μάρκετ. Αν, πάλι, αποτύχει, πόσο ρεζίλι θα έχουν γίνει οι πρώην αμερικάνοι πρόεδροι; Μήπως θα αναλάβουν στις βίλες τους την περίθαλψη των «ανεπιθύμητων παρενεργειών» για να εξιλεωθούν;

(φωτογραφία: Έχουν σκοτώσει πολύ κόσμο· δεκάδες χιλιάδες… Αν τους υπολογίσει κανείς σαν τριάδα, έχουν γεμίσει τάφους το 1/5 του πλανήτη.

Πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι φρόνιμο το “θα κάνω ό,τι κάνεις”…)

 

Comments are closed.