Πραξικοπήματα 1

Κυριακή 15 Νοέμβρη. Ένα απ’ αυτά που απασχολούν τώρα τα αφεντικά του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος είναι να ξεφορτωθούν τα τελευταία απομεινάρια, τα “κουρέλια”, ρυθμιστικών οργανισμών, που θα μπορούσαν να βάλουν εμπόδια στη νομιμοποίηση και στην επιβολή των high tech εμβολίων «γενετικού αναπρογραμματισμού». Στην περίπτωση των ηπα τέτοιοι οργανισμοί είναι ο FDA («υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων») και τα CDC («κέντρα για τον έλεγχο των ασθενειών»).

Σε δύο συνεντεύξεις του την περασμένη εβδομάδα ο κυρ Βασίλης κατηγόρησε αυτούς τους οργανισμούς ότι «έχουν γίνει πολιτικοποιημένοι υπηρέτες της κυβέρνησης Trump». Και κάλεσε τους αμερικάνους «να εμπιστευτούν τις (ιδιωτικές) φαρμακοβιομηχανίες γιατί αυτές θα σώσουν τον κόσμο με τα εμβόλιά τους».

Δεν του κάνει του κυρ Βασίλη και όσων εκπροσωπεί το απερχόμενο ψόφιο κουνάβι; Μα ο αμερικάνος πρόεδρος ήταν που «πίεζε» την pfizer να ανακοινώσει το mRNA εμβόλιό της πριν τις εκλογές της 3ης Νοέμβρη ώστε να καρπωθεί κι αυτός πολιτικό όφελος απ’ την «σωτηρία»!! Όμως έχασε· και το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα συνέβαλε ιδιαίτερα σ’ αυτό, αφού ποντάρει πολύ περισσότερα στον επερχόμενο νυσταλέο Jo.

Γιατί και πώς σκοπεύει το σύμπλεγμα να ξεφορτωθεί αυτά τα τελευταία «ρυθμιστικά εμπόδια» τα οποία είναι έτσι κι αλλιώς διαβρωμένα εδώ και πολλά χρόνια; Τέτοιου είδους οργανισμοί, δημιουργήματα του καπιταλιστικού 20ου αιώνα, δεσμεύονται ακόμα κατά κάποιον τρόπο απ’ την ιστορία και τα πρωτόκολλα της λειτουργίας τους. Πράγμα που σημαίνει ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να δεχτούν ούτε συζήτηση για την έγκριση και νομιμοποίηση τέτοιων high tech εμβολίων (που δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ στην πράξη) πριν περάσουν αρκετά χρόνια ώστε να φανούν οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειές τους.

Οι ενέργειες, πάνω και κάτω απ’ το τραπέζι, του βιο-πληφορορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος συγκλίνουν στο να εξαφανιστεί αυτό το «κανονικά»… Πώς; Με ψυχο-προπαγανδιστικά μέσα· εξού και η γενναιοδωρία στην εξαγορά μήντια και συνειδήσεων. Απ’ την μια μεριά ενισχύοντας (μέσω των δυτικών κυβερνήσεων και των «ιερών συνόδων υγείας») τα τυραννικά πραξικοπήματα και τις απαγορεύσεις, που (δεν κρύβεται πια) έχουν καταστροφικά αποτελέσματα ακόμα και στη δημόσια υγεία. Απ’ την άλλη, χρησιμοποιώντας τους ελεγχόμενους δημαγωγούς για να διαφημίζουν τα (επικίνδυνα) εμβόλια, καλλιεργώντας έτσι στα εκατομμύρια των φυλακισμένων «προσδοκίες απελευθέρωσης». (Δεν είδατε τι εξαιρετική διαφημιστική δουλειά έγινε στα μέρη μας απ’ τους πληρωμένους δημαγωγούς υπέρ της pfizer;) Αυτές οι «προσδοκίες» είναι οπλοποιημένες απ’ την κατασκευή τους την ίδια: σημαδεύουν και έχουν σκοπό να καταστρέψουν / υπερκεράσουν οποιοδήποτε εμποδίο στην επέλαση της πανούκλας της «βιομηχανίας της υγείας»· και μάλιστα όχι μόνο τα εμπόδια απ’ τα κάτω αλλά και εκείνα που ίσως προκύψουν απ’ τα πάνω.

Comments are closed.