Οι ψεύτες “ειδικοί” 1

Κυριακή 8 Νοέμβρη. Οι τερατολόγοι ανά τον κόσμο έχουν κατηγορηθεί (και σωστά) για τις λίγο πολύ παλαβές ιδέες τους περί covid. Η πιο διάσημη απ’ αυτές είναι η συσχέτιση του covid με … τις κεραίες 5G – και μάλιστα σε πάμπολλα μέρη στα οποία τέτοιες κεραίες ΔΕΝ έχουν εγκατασταθεί ακόμα, ΔΕΝ υπάρχουν! Διακινούνται και άλλες λιγότερο διάσημες αλλά εξίσου πυροβολημένες ιδέες, όπως ότι «υπάρχει σχέδιο για την εξόντωση των ηλικιωμένων σ’ όλον τον πλανήτη» (αλλά η ασία και η αφρική εξαιρούνται;)· ή ότι ο ιός είναι «εξωγήινος» (!!! – η γη δεν έχει ιούς;)· ή ότι είναι ένα σχέδιο του Πεκίνου να εξοντώσει (ή να κατακτήσει…) τους δυτικούς (!!!). Ακόμα ακόμα ότι ο covid δεν υπάρχει – ως να μην υπάρχουν ιοί που έχουν πραγματική θνησιμότητα (χωρίς φαρμακευτικά «πειράματα» και «κοινές δεξαμενές!…) της τάξης μεγέθους της πραγματικής θνησιμότητας που προκαλεί ένας ιός γρίπης σε άτομα με ήδη επιβαρυμένη υγεία.

Αυτές οι τερατολογίες έχουν αποδειχθεί χρήσιμες· και έτσι συμβαίνει συχνά. Δημιούργησαν μια γενική σύγχιση που αξιοποιείται απ’ τους δημαγωγούς: έχουν φτιάξει μια ακόμα «κοινή δεξαμενή» όπου πετάνε σαν «συνωμοσιολογία» οποιαδήποτε κριτική αμφισβήτηση της τρομοεκστρατείας και, κυρίως, εκείνων που την μεθοδεύουν ολοφάνερα.

Σε κάθε περίπτωση οι τερατολόγοι «της βάσης» είναι ο εύκολος στόχος. Κανείς δεν κατηγόρησε τους ειδικούς για τις δικές τους tera τερατολογίες, τα δικά τους «επιστημονικά» ψέμματα, που έχουν συμβάλει τα μέγιστα τόσο στη διασπορά όσο και στο «πότισμα» του φόβου σε βάρος εκατοντάδων εκατομυρίων υποτελών. Πράγμα που σημαίνει ότι οι «κύριοι» και οι λακέδες τους, αυτοί που επικαλούνται έναν επιστημονικό τίτλο, μπορούν να κάνουν και να λένε ό,τι θέλουν, για όποιον λόγο θέλουν – ακόμα κι αν είναι πολύ χειρότεροι (και πολύ πιο επικίνδυνοι!) απ’ τον τελευταίο τερατολόγο της γειτονιάς…. Είναι η «επιστημονικη κοινότητα» διάολε – που σημαίνει ότι είναι «ιερή».

Μερικά απ’ αυτά τα «επιστημονικά» ψέμματα που κουκουλώθηκαν μια χαρά μέσα στο 2020 θυμίζουμε στη συνέχεια.

Ο covid είναι γενετικά κατασκευασμένος ιός… Στις 2 Φλεβάρη του 2020 (όταν ακόμα ο covid ήταν «κινεζικό πρόβλημα»…) εννέα ινδοί ειδικοί δημοσίευσαν μια έρευνα όπου υποστηρίζαν ότι βρήκαν στο RNA του ιού μεγάλα τμήματα απ’ τον ιό HIV. Πράγμα που σήμαινε (κατά την άποψή τους) ότι ο covid ήταν αποτέλεσμα γενετικού «πειράματος» για βιολογικό πόλεμο από τους κινέζους βιοτεχνολόγους του εργαστηρίου της Wuhan!

Αυτή η έρευνα στον επόμενο μήνα έφτασε σε αστρονομικά ύψη ανάγνωσης παγκόσμια… Εν τω μεταξύ οι ινδοί ερευνητές αναγκάστηκαν να την αποσύρουν, αφού κατηγορήθηκαν τεκμηριωμένα από άλλους (διεθνείς) συναδέλφους τους για κάτι ανάμεσα σε τραγικά ανεπαρκή τεκμηρίωση και παραχάραξη! Τα κίνητρά τους (κατά την δική μας γνώμη) ήταν ξεκάθαρα: σαν «ινδοί πατριώτες» στράφηκαν κατά του «εθνικού εχθρού» τους, του κινεζικού κράτους / κεφάλαιου, προσπαθώντας να δείξουν «επιστημονικά» αυτό που αργότερα ειπώθηκε πολλές φορές απ’ το ψόφιο κουνάβι, ότι δηλαδή το Πεκίνο σκοτώνει τον πλανήτη!

Η έρευνα αποσύρθηκε, αλλά το δηλητήριο του φόβου έμεινε…

Χιλιάδες νεκροί στην Wuhan που κρύβονται απ’ το καθεστώς… Η διάσημη και υποτίθεται αυστηρή επιστημονική επιθεώρηση Lancet δημοσίευσε στις 24 Φλεβάρη τις «απο πρώτο χέρι αποκαλύψεις» δύο κινέζων νοσοκόμων για τις λαθροχειρίες του κινεζικού κράτους και για την τρομακτική θνησιμότητα του covid…. Σύντομα οι συγγραφείς αναγκάστηκαν να αποσύρουν το άρθρο τους όταν αποδείχθηκε ότι σ’ αυτό δεν υπήρχε τίποτα «από πρώτο χέρι», αλλά μόνο ανακύκλωση φημών.

Το άρθρο αποσύρθηκε, αλλά το δηλητήριο του φόβου (και του αντισινισμού) έμεινε…

Οι ασυμπτωματικοί μεταδίδουν… Ακόμα και ο όρος «ασυμπτωματικός» είναι πολύ πρόσφατη και πολύ δόλια εφεύρεση! Στις 30 Γενάρη η σοβαρή και προσεκτική υποτίθεται από επιστημονική άποψη αγγλική επιθεώρηση New England Journal of Medicine δημοσίευσε μια έκθεση που τεκμηρίωνε (υποτίθεται) την πρώτη ανίχνευση μετάδοσης του ιού από άτομο που δεν είχε συμπτώματα. Αποδείχθηκε τελικά ότι εκείνο το άτομο (μια γυναίκα κινεζικής καταγωγής στη γερμανία) ΕΙΧΕ συμπτώματα, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε να την ρωτήσει γι’ αυτά!..

Η «αποκάλυψη» ήταν ψεύτικη, αλλά άνοιξε το κεφάλαιο που χρειάζονταν οι τρομοκράτες για να «θανατοποιήσουν» όσους / όσες έχουν απλά κολλήσει (… αν έχουν κολλήσει). Το δηλητήριο του φόβου έμεινε…

Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της γης θα μολυνθεί… Στις 16 Φλεβάρη μια δημοσιογράφος ονόματι Jo Craven McGinty δημοσίευσε στην καθεστωτική Wall Street Journal την άποψη ότι από το 40% ως το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού θα μολυνθεί από τον covid. Αυτή η εκτίμησή της στηριζόταν στην ίδια άποψη 3 «ειδικών» ότι ο ρυθμός μεταδοτικότητας (το γνωστό R…) για τον covid κυμαίνεται μεταξύ 1,3 και 6,5· ένα εύρος εξαιρετικά τρομοκρατικό (αν συνοδευόταν με μεγάλη θνησιμότητα όσων «κολλούσαν»). Στις 3 Μάρτη οι ίδιοι ερευνητές τιτίβισαν μια αναθεωρημένη εκτίμησή τους, για το 20% έως το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αργότερα παραδέχτηκαν ότι οι προβλέψεις τους είχαν στηριχτεί σε λάθος (ηλεκτρονικό) μοντέλο.

Η «πρόβλεψη» λειτούργησε σαν κλασσική psyop, που εν τω μεταξύ έγινε viral…Το δηλητήριο του φόβου έμεινε…

Μια σκοτώστρα μοτοσυκλέτα με οδηγό τον covid… Στις 2 Ιούλη η υποτιθέμενα πάντα σοβαρή και επιστημονικά αυστηρή επιθέωρηση Lancet δημοσίευσε την έρευνα 18 «ειδικών» που συνέδεε την (παιδική) αρρώστια kawasaki με τον τσαχπίνη. Η έρευνα είχε γίνει σ’ ένα νοσοκομείο παίδων στο Παρίσι, του οποίου τα στοιχεία μιας 15ετίας ξαναζυγίστηκαν και ξαναταξινομήθηκαν.

Η kawasaki (το όνομα προέρχεται απ’ τον ιάπωνα Tomisaku Kawasaki που την περιέγραψε σαν διακριτή αρρώστια το 1967…) είναι μια πολύ σπάνια παιδική (μέχρι 5 χρονών) αρρώστια άγνωστης αιτιολογίας. Έχει (αναλογικά) περισσότερα κρούσματα στην ιαπωνία από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Τι έκαναν λοιπόν οι καπάτσοι επιστήμονες / ερευνητές για να κερδίσουν την δημοσιότητα που επεδίωκαν (μια δημοσιότητα που ήταν εξαιρετικά έντονη); Ισχυρίστηκαν ότι μπορεί να υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στην kawasaki και στον covid-19 επειδή αυτός ο τελευταίος ήταν που κυκλοφορούσε έντονα στην πιάτσα την περασμένη Άνοιξη!!! Έτσι, χύμα!!! Καμμία οργανική συσχέτιση μιας αρρώστιας – με – άγνωστη – αιτία με τον covid! Απλά μια στατιστική πιθανολόγηση, τραβηγμένη απ’ τα μαλιά!

Παρά την αρχικά έντονη δημοσιότητα, η έρευνα και τα τρομακτικά «συμπεράσματά» της ξεχάστηκαν λίγο καιρό μετά, για προφανείς λόγους: με τέτοιον «επιστημονικό» τρόπο μπορεί να συσχετιστεί με τον kawasaki ακόμα και μια καλή χρονιά της Paris Saint Germain!…

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε εκείνη την “έρευνα” να ταιριάζει στις ανάγκες της τρομοεκστρατείας δίνοντας στους “ερευνητές επιστήμονες” τα 5 λεπτά δημοσιότητας που επεδίωκαν; Ως εκείνη την στιγμή (τέλη Ιούνη) ήταν γενικά παραδεκτό ότι τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν απ’ τον covid (τον κρατάνε σαν γόμωση για να γίνουν «υγιειονομικές βόμβες» και να σκοτώσουν τους παπούδες τους…) Μια «επιστημονική αποκάλυψη» που θα υποστηρίζε πως όχι μόνο μπορεί να αρρωστήσουν αλλά μπορεί να πάθουν αυτήν την φρικτή και εξωτική kawasaki εξαιτίας του covid ήταν ό,τι χρειαζόταν! Ποιός φόβος είναι πιο διαβρωτικός και κατασταλτικός απ’ το φόβο ότι μπορεί να αρρωστήσει σοβαρά το παιδί σου;

Η kawasaki σαν εκδίκηση του covid στα πρωτοκοσμικά παιδάκια αποσύρθηκε γρήγορα απ’ την δημοσιότητα… Το δηλητήριο του φόβου έμεινε…

(φωτογραφία επάνω: Αρχές Απρίλη 2020, στη γερμανία…)

Comments are closed.