Η επόμενη επίθεση αρχίζει 1

Τρίτη 10 Νοέμβρη. Αρχίζει η κυρίως επίθεση! Αφού μέχρι και “οι αγορές κάνουν πάρτυ”: μια μεγάλη, μαζική διασκέδαση που δεν απαγορεύεται, αφού τα χρηματιστήρια είναι ναοί της αντισηψίας και της αθανασίας! Πλησιάζουμε σταθερά το κεντρικό πεδίο της αναμέτρησης (σ’ αυτήν την ιστορική φάση και σε σχέση με την βιομηχανία της υγείας…), το πεδίο για λογαριασμό του οποίου οργανώθηκε όλη η υγιεινιστική τρομοεκστρατεία απ’ τον περασμένο Φλεβάρη. Την γενίκευση και την μαζική επιβολή του γενετικού αναπρογραμματισμού με το άλλοθι της θεραπείας!

Για να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται, με το δικαίωμα του ότι το είχαμε προβλέψει έγκαιρα: όλα όσα έχουμε υποστεί και θα υποστούμε εκατοντάδες εκατομμύρια πληβείοι· όλα τα καθεστωτικά ψέμματα, οι καθεστωτικές tera τερατολογίες, η μαζική ψυχοσυναισθηματική, ηθική και διανοητική βία και οι συνεχιζόμενες psyops· τα μαζικά θανατηφόρα πειράματα με τα τοξικά κοκτέιλ φαρμάκων στα νοσοκομεία· τα υγιεινιστικά βασανιστήρια κατά των ανηλίκων, η δημιουργική καταστροφή και η αναδιάρθρωση εντός του καπιταλιστικού “μίγματος” στη δύση· αυτά και άλλα πολλά έναν στόχο είχαν μόνο. Να περάσουμε «γυμνοί» στη δικαιοδοσία, στις αρμοδιότητες και στον έλεγχο του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος. Τα high tech εμβόλια γενετικής μηχανικής / τροποποίησης είναι βασικό (αλλά όχι το μοναδικό!) όπλο αυτής της βίαιης «μετάβασης». Όχι επειδή, απλά, οι φαρμακοβιομηχανίες «θα βγάλουν πολλά λεφτά». Αυτό είναι δεδομένο αλλά, επίσης, “παλιό” στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή. Κυρίως επειδή θα μας δέσουν πισθάγκωνα στο «βιο-πληροφορικό μοντέλο υγείας» που αντιστοιχεί στην 4η βιομηχανική επανάσταση – φυσικά ερήμην μας και εναντίον της ανθρωπινότητάς μας!

Παρότι αυτή η κεντρική μάχη θα κρατήσει πολύ, και παρότι θα είναι μία μόνο απ’ τις περισσότερες που θα πρέπει να δώσουμε, οφείλουμε (και οφείλετε!) να αρχίσουμε από τώρα μεθοδικά τις προετοιμασίες μας – όσο μπορέσουμε φυσικά, αφού εδώ περιμένουμε να παίξει πέρα απ’ τα υπόλοιπα (τις κλασσικές βρωμιές και προβοκάτσιες εναντίον μας στις οποίες έχουν επιδοθεί οι caradinieri κάθε είδους εδώ και μήνες) άγρια λογοκρισία, πιθανόν και άλλα…

Ας ξαναδούμε πρόχειρα τα βασικά δεδομένα, πράγματα που έχουμε ήδη παρουσιάσει και θα πρέπει να παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά καθώς θα πρέπει να σηκώσουμε μπόι απέναντι σ’ αυτόν τον βομβαρδισμό.

Α) Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία pfizer είναι απ’ τους μεγαλύτερους μαφιόζους στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος που λέγεται «φαρμακοβιομηχανίες»! Παραπέμπουμε σε προηγούμενες αναφορές της ασταμάτητης μηχανής: Τρίτη 3 Νοέμβρη είναι ο καπιταλισμός stupid 1, Κυριακή 1 Νοέμβρη η μαφία των φαρμακοβιομηχανιών 1-2-3, Παρασκευή 17 Ιούλη εταιρείες, φάρμακα, κι εγκλήματα.

Και για τις ανάγκες αυτής εδώ της αναφοράς αντιγράφουμε από εκείνην πριν μια βδομάδα:

… Ένας πρώην γενικός αντιπρόεδρος της Pfizer [σ.σ.: ο Peter Rost] ο οποίος έγινε whistleblower όταν η εταιρεία αγνόησε τις διαμαρτυρίες του για το παράνομο μάρκετινγκ, έχει πει:

Είναι τρομακτικό πόσες ομοιότητες υπάρχουν μεταξύ αυτής της βιομηχανίας και της μαφίας. Η μαφία βγάζει τεράστια χρηματικά ποσά, όπως και αυτή η βιομηχανία. Οι παράπλευρες απώλειες του οργανωμένου εγκλήματος είναι οι φόνοι και οι θάνατοι, και οι παρενέργειες αυτής της βιομηχανίας οδηγούν στο θάνατο. Η μαφία δωροδοκεί πολιτικούς και άλλους, το ίδιο και η φαρμακοβιομηχανία… Η διαφορά είναι ότι όσοι δραστηριοποιούνται στη φαρμακοβιομηχανία θεωρούν τους εαυτούς τους – αν όχι όλοι, το 99% – νομοταγείς πολίτες, όχι πολίτες που θα λήστευαν μια τράπεζα…

Μια ακόμα μικρή γεύση για το ποιόν της pfizer, από το βιβλίο του Peter Gotzsche (που εκδόθηκε το 2013 και, κατά συνέπεια, έχει στοιχεία ως το 2012…), σελ. 43 – 44 (ο τονισμός δικός μας):

Η Pfizer συμφώνησε να καταβάλει 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2009: Πρόκειται για το μεγαλύτερο διακανονισμό στην μέχρι τότε ιστορία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ που αφορά απάτη στον τομέα της υγείας. Μια θυγατρική εταιρεία της Pfizer δήλωσε ένοχη για κυκλοφορία φαρμάκων με ψευδή ταυτότητα (misbranding) «με στόχο την εξαπάτηση ή την παραπλάνηση» και αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία προωθούσε παράνομα τέσσερα φάρμακα: Bextra (βαλντεκοξίμπη, ένα φάρμακο για την αρθρίτιδα, το οποίο αποσύρθηκε από την αγορά το 2005), Geodon (ζιπραζιδόνη, ένα αντιψυχωτικό φάρμακο), Zyvox (λινεζολίδη, ένα αντιβιοτικό) και Lyrica (πρεγκαμπαλίνη, ένα φάρμακο για την επιληψία).

Εισπράχτηκαν 1 δισεκατομμύριο δολάρια για τις κατηγορίες ότι η Pfizer δωροδοκούσε και πρόσφερε πολυτελή φιλοξενία σε παρόχους υπηρεσιών υγείας ώστε να τους δίνει κίνητρα να συνταγογραφούν τα τέσσερα φάρμακα ενώ έξι πληροφοριοδότες αμείφθηκαν με 102 εκατομμύρια δολάρια. Η Phizer υπέγραψε συμφωνία εταιρικής ακεραιότητας, τη λεγόμενη corporate integrity agreement, με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, που σημαίνει ότι έπρεπε να επιδείξει καλή συμπεριφορά για τα επόμενα 5 χρόνια. Η Pfizer είχε προηγουμένως υπογράψει άλλες τρεις παρόμοιες συμφωνίες και, όταν το 2004 η Pfizer έδινε ξανά την υπόσχεση στους ομοσπονδιακούς εισαγελλείς ότι θα πάψει να εμπορεύεται παράνομα φάρμακα, εξακολουθoύσε να προβαίνει στις ίδιες παράνομες πράξεις ενώ υπέγραφε τη συμφωνία.

Το αντιβιοτικό της Pfizer, το Zyvox, κόστιζε οκτώ φορές περισσότερο από τη βανκομυκίνη, την οποία ακόμη και η Pfizer στο δικό της βιβλίο στοιχείων (fact book) παραδέχεται ως καλύτερο φάρμακο, αλλά η Pfizer παραπλάνησε τους γιατρούς λέγοντας ότι το Zyvox ήταν καλύτερο. Ακόμη και όταν ο FDA ζήτησε από την Pfizer να σταματήσει τους αβάσιμους ισχυρισμούς της επειδή έθεταν σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια, καθώς η βανκομυκίνη χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση περιστατικών που απειλούν τη ζωή των ασθενών, η Pfizer συνέχισε να λέει στα νοσοκομεία και στους γιατρούς ότι το Zyvox θα έσωζε περισσότερες ζωές απο τη βανκομυκίνη…

Comments are closed.