Θανατόμετρο 1

Παρασκευή 30 Οκτώβρη. Ξέραμε ότι χρεώνονται σαν νεκροί από covid όσοι έτυχε να έχουν βρεθεί θετικοί, άσχετα με το αν ο τσαχπίνης ήταν που προκάλεσε τις θανατηφόρες επιπλοκές… Ξέραμε ότι χρεώνονται στην «κοινή δεξαμενή» και όσοι μοιάζουν να έχουν κολλήσει, χωρίς καν τεστ… Ξέραμε ότι χρεώνονται στην «κοινή δεξαμενή» ακόμα και θάνατοι από τροχαία ή αυτοκτονίες, αρκεί να γίνονταν μέσα σε 3 μήνες (μετά έγινε έκπτωση: μέσα σε 1 μήνα) απ’ την πλήρη αποθεραπεία και έξοδο απ’ το νοσοκομείο: οτιδήποτε τέτοιο κατατάσσεται στις «εκ των υστέρων παρενέργειες του ιού»…. Ξέραμε ότι η γρίπη εξαφανίστηκε από προσώπου γης (επειδή, απλά, τα δικά της θύματα πέρασαν στην «κοινή δεξαμενή»)… Ξέραμε, τέλος, ότι υπάρχει άγνωστος αριθμός νεκρών από ιατρικά λάθη στην αντιμετώπιση του covid στη διάρκεια νοσηλειών σε νοσοκομεία…

Η αλήθεια είναι ότι η ασταμάτητη μηχανή είχε βρει αξιόπιστες λεπτομέρειες γι’ αυτήν την τελευταία μορφή κουρντίσματος του θανατομέτρου και ανεβάσματος του αριθμού των νεκρών. Αλλά είχε επιλέξει να μην θίξει το θέμα, για να μην κουράσει με τις σοβαρές μεν αλλά «τεχνικές» εν τέλει φαρμακευτικές διαστάσεις αυτών των «ιατρικών λαθών».

Όμως χτες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας ακόμα μετα-έρευνας του Stanford, με την συμμετοχή και του Ιωαννίδη. Η μετα-έρευνα ασχολήθηκε με την χορήγηση υδροξυχλωροκίνης και διάφορων άλλων κοκτέιλ φαρμάκων σε ασθενείς covid (μεγάλης ηλικίας, συνήθως με άλλα προβλήματα υγείας) νοσηλευόμενους σε νοσοκομεία σε διάφορα μέρη του κόσμου, σε δύο μεγάλα «ιατρικά πειράματα» υπό την αιγίδα του Π.Ο.Υ., το recovery και το solidarity…

Μαύρη, φονική ειρωνεία αυτή η ονοματοδοσία. Σύμφωνα με τα ευρήματα αυτής της μετα-έρευνας (κατά τον Ιωαννίδη): …. Μάλλον 50.000 με 100.000 θάνατοι ως σήμερα προήλθαν από την χρήση υδροξυχλωροκίνης. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι, όταν δεν έχεις κάτι αποτελεσματικό, το να χρησιμοποιήσεις ένα φάρμακο ή κάποια άλλη παρέμβαση απλώς για να λες ότι «έκανα κάτι», είναι η συνταγή για την καταστροφή. Σε αυτήν την πανδημία το βλέπουμε αυτό το φαινόμενο ξανά και ξανά από ανθρώπους που δεν μπορούν να διατηρήσουν μια στοιχειώδη ψυχραιμία. Κλινικός πανικός!

Κατά την ταπεινή μας άποψη δεν πρόκειται απλά για έλλειψη ψυχραιμίας. Πρόκειται για κάτι πολύ χειρότερο. Και ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν εξαιτίας «λάθος φαρμάκων» είναι πιθανότατα πολύ μεγαλύτερος απ’ τις εκτιμήσεις της μετα-έρευνας του Stanford, η οποία εξάλλου επανεξέτασε πολύ συγκεκριμένες εκθέσεις / αναφορές.

(φωτογραφία: Πληρωμένη διαφήμιση που πλασάρεται σαν ρεπορτάζ; Γιατί όχι; Business as usual…)

Comments are closed.