Spanish σημαίνει: εις πανικό…

Δευτέρα 26 Οκτώβρη. Τι ζόρια τραβάει το ισπανικό κράτος με τον covid και κήρυξε πανισπανικό lockdown ψευτοlight; Όπως συνέβει με το πρώτο κύμα υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας έτσι και με το δεύτερο, οι σοσιαλδημοκράτες plus podemos κυβερνήτες της Μαδρίτης αναμετριούνται με τους δαίμονές τους: τους ανταγωνισμούς ανάμεσα στις αυτο-διοίκητες περιφέρειες. Αναμετριούνται επίσης με την παράνοια του υγιεινισμού που τραβάει τις πρωτοκοσμικές κοινωνίες όλο και πιο βαθιά στη διανοητική και ηθική παράλυση.

Οι πιο κάτω πίνακες δείχνουν την πραγματική κατάσταση.

Με όλο και περισσότερες εξετάσεις (με τα εξαιρετικά αμφισβητούμενα τεστ) και περισσότερες positive περιπτώσεις αλλά με ελάχιστους νεκρούς, δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα. Ειδικά όταν έχει εξαφανιστεί κάθε απώλεια ζωής από γρίπη, κι όταν σαν μεγάλη φιλόξενη αγκαλιά η «κοινή δεξαμενή» α λα ισπανικά καραδοκεί για να καταπιεί οτιδήποτε μπορεί.

Αλλά υπάρχει! ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει! Προσπαθώντας να πειθαρχήσουν τους υποτελείς τους με μέτρο τον «κινέζικο τρόπο», έτσι ώστε να τους κάνουν πολύ πιο παραγωγικούς και ελεγχόμενους ακόμα και στην κατανάλωσή τους, τα ευρωπαϊκά κράτη προχωρούν στον μονόδρομο που χάραξαν, υπό την ανοικτή διεύθυνση του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος.

Η βία είναι η μαμή της ιστορίας είπε κάποτε ο κυρ Κάρολος· και δεν εννοούσε ότι τα κράτη και τα αφεντικά είναι φιλάνθρωπα…

Comments are closed.