Κατά λάθος μαθαίνεις την αλήθεια!

Παρασκευή 23 Οκτώβρη. Γράφαμε χτες ότι οι caradinieri, που δεν σταματούν να ζητούν καθολικές απαγορεύσεις εδώ και τώρα, κρύβουν την αλήθεια των προσανατολισμών τους. Δεν υπάρχει σκέτο το «καραντίνα παντού». Ολόκληρη η φράση είναι καραντίνα παντού μέχρι να έρθουν τα σωτήρια εμβόλια! Στο θέαμα της καθεστωτικής θανατοπολιτικής οι απαγορεύσεις (σ’ αυτή τη φάση) δεν είναι αυτοσκοπός· ούτε είναι κανείς τόσο ηλίθιος ώστε να πιστεύει ότι η διάδοση των ιών αντιμετωπίζεται έτσι (ή μήπως υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι ηλίθιοι;).

Οι απαγορεύσεις, οι καραντίνες, τα πραξικοπήματα είναι το μέσο. Που θα οδηγήσει στη μαζική επιβολή των high tech (και ιδιαίτερα επικίνδυνων εμβολίων). Θα οδηγήσει επίσης στην αλγοριθμική φυλακή «για λόγους δημόσιας υγείας» – εξού και η λυσσασμένη συνεργασία των big pharma και των big insurance με τις big tech και τους ασφαλίτικους / κρατικούς μηχανισμούς.

Να τα λέει αυτά η ασταμάτητη μηχανή δεν είναι δα και κάτι σπουδαίο· χυδαιολογείς εναντίον της και την ξεφορτώνεσαι… Να τα λέει όμως κοτζάμ πρωθυπουργός; Κοτζάμ τιμονιέρης της σωτηρίας του λαού και του τόπου; Τι είπε χτες ο ρημαδοΚούλης; Μετά την μνημειώδη φράση του ξεχάστε ότι είστε υγιείς, θα συμπεριφέρεσθε σαν άρρωστοι που ξεστόμισε στην αρχή του εαρινού πραξικοπήματος, χτες, με όλη την γλύκα του κρατικού πατερναλισμού του, απευθυνόμενος ειδικά στους άμυαλους νέους, είπε: η μάσκα είναι το εμβόλιο πριν το εμβόλιο! (Ναι βρε χαζούλια! Τι δεν καταλαβαίνετε;)

Μόνος του τα σκέφτεται ή πληρώνει συμβούλους; Δεν ξέρουμε. Αλλά αυτό το «η μάσκα είναι το εμβόλιο πριν το εμβόλιο» έχει πυκνό νόημα. Οι μάσκες είναι άχρηστες – έχουν αναγκαστεί να το παραδεχτούν ακόμα και οι φανατικοί υποστηρικτές τους, που το έχουν ρίξει στην κλάψα «ντάξει μωρέ, αλλά μειώνουν το ιικό φορτίο»… (Έμαθαν και το «ιικό φορτίο» … μην πούμε καμμιά χοντρή κουβέντα…).

Οι μάσκες είναι πειθαρχικό μέτρο. Όχι υγιεινομικό. Είναι αυτό το πειθαρχικό μέτρο που επιδιώκει να εξασφαλίσει μια ωμή και χυδαία «συναλλαγή απελευθέρωσης» μόλις εμφανιστούν τα εμβόλια: για να βγάλεις τη μάσκα και να δει το φως της ημέρας ξανά όλη την φάτσα σου θα κάνεις το εμβόλιο.

Δεν είναι μόνο οι μάσκες πειθαρχικό μέτρο… Και δεν είναι οι μάσκες – σαν – μέτρο – πειθάρχησης τα μοναδικά «εμβόλια πριν το εμβόλιο»! Όλα τα μέτρα, όλες οι απαγορεύσεις είναι «εμβόλια πριν το εμβόλιο»!!! Άθελά του (ή επειδή απευθύνεται σε αλαλιασμένα μυαλά) ο ρημαδοΚούλης αποκάλυψε το «πραγματικό νόημα» των απαγορεύσεων, τον πραγματικό τους σκοπό, την οργανική τους σύνδεση με το colpo grosso του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος!

Η επιβολή γενικής, καθολικής μασκοφορίας και στα μέρη μας ήταν (για την ασταμάτητη μηχανή) προβλέψιμη κίνηση ήδη απ’ τα τέλη Αυγούστου. Και επειδή αυτό το βήμα είναι συστατικό μέρος του μεθοδικού εκβιασμού (υπέρ των εμβολίων) ήταν αναμενόμενο ότι τα «κρούσματα θα αυξάνονται» – για να το «δικαιολογήσουν»!!!

Μάθαμε, πράγματι, όσα χρειάζονταν γι’ αυτόν τον τσαχπίνη κορονοϊό. Δεν χρειάζονται πια γνώσεις ούτε ιατρικής ούτε επιδημιολογίας! Το πράγμα εξελίσσεται απλά και μόνο (καθόλου απλά…) σαν η «πολιτική οικονομία της μετάβασης» – όπως ακριβώς ξεκίνησε.

Comments are closed.