Η απογείωση της τρομοεκστρατείας (αυστηρά ακατάλληλο για ανοσο-idiots!)

Τετάρτη 14 Οκτώβρη. Συναγερμός στην ολλανδία!!! Το “δεύτερο κύμα” (του γνωστού Άρχοντα του Σκότους) σπάει τα φράγματα και ετοιμάζεται να πλημμυρίσει την χώρα!!! Κατόπιν αυτού:

Ο πρωθυπουργός της ολλανδίας Mark Rutte ανακοίνωσε ότι η χώρα επιστρέφει σ’ ένα «μερικό λοκντάουν» απ’ την Παρασκευή. Θα κλείσουν (εντελώς) τα μπαρ και τα εστιατόρια, θα απαγορευτεί η πώληση αλκοόλ, θα περιοριστούν οι ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, και θα απαγορευτούν οι συγκεντρώσεις άνω των 4 ατόμων.

Οι υφασμάτινες μάσκες θα γίνουν υποχρεωτικές για πάνω από 13 χρονών σε εσωτερικούς χώρους, και το μέγιστο συγκέντρωσης ανθρώπων σε εσωτερικούς χώρους θα περιοριστεί στα 30 άτομα. Τα σχολεία και οι δημόσιες συγκοινωνίες θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν. Ο Rutte δήλωσε ότι θα περάσει νομοθεσία έκτακτης ανάγκης που θα κάνει τις μάσκες υποχρεωτικές.

Ο υπουργός υγείας Hugo de Jonge είπε ότι το μερικό λοκντάουν αναμένεται να κρατήσει τουλάχιστον 4 εβδομάδες, με έναν επανέλεγχο της κατάστασης μετά από 2 εβδομάδες. Είπε επίσης ότι θα επιβληθούν ακόμα πιο αυστηρές απαγορεύσεις αν το λοκντάουν αποδειχθεί αναποτελεσματικό….

Κάτι τρομακτικό πρέπει να συμβαίνει σ’ αυτή τη χώρα (που αυτοχαρακτηριζόταν σαν “δημοκρατική”…). Κάτι που σπρώχνει την πολιτική εξουσία της να γίνει πιο «αντικαπιταλιστική» απ’ όσο θα περίμενε ο κάθε τυχάρπαστος «εξτρεμιστής»! Κάτι που είναι μουσική στα αυτιά κάθε πειθαρχημένου στρατιώτη στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού. Με vocals τις αστυνομικές διαταγές, τις απαγορεύσεις, το εξουσιαστικό ουρλιαχτό που στα μέρη μας λέγεται «ιδιόμορφο Δίκαιο της Ανάγκης» – και σημαίνει πολλά. Πολύ περισσότερα απ’ αυτά που φαίνονται από πρώτη ματιά. Ας δούμε λοιπόν όσο πιο ψυχρά γίνεται τι τρομακτικό συμβαίνει στην ολλανδία, τέτοιο που να απαιτεί απ’ τους υπήκοους (πάντα για το δικό τους καλό και μόνο…) να στέκονται όρθιοι, στο ένα πόδι, με το κεφάλι να κοιτάει τον τοίχο…

Στην επίσημη, καθεστωτική δημαγωγία το πράγμα έχει ως εξής (ακριβής μετάφραση απ’ την γερμανική dw): Τα αυστηρά μέτρα λαμβάνονται σε μια στιγμή που ο κορονοιός έχει κυριεύσει την χώρα. (Παναία μου!!!) Η Ολλανδία έχει ένα απ’ τα υψηλότερα ανά κεφαλήν ποσοστά κρουσμάτων παγκόσμια.

Ιδού λοιπόν. Οι πιο κάτω πίνακες είναι απ’ το διεθνές, αξιόπιστο και καθημερινά ενημερωνόμενο site covid 19 worldmeter, με στοιχεία ως χτες. Ο πρώτος πίνακας δείχνει την εξέλιξη των διαπιστωμένων κρουσμάτων:

Και ο δεύτερος δείχνει την εξέλιξη των θανάτων:

Και τώρα πείτε (οι caradinieri εξαιρούνται!) την γνώμη σας: τι δείχνουν αυτοί οι δυο πίνακες, αυτά τα μεγέθη, μόνα τους και στον συνδυασμό τους; Τα «κρούσματα» (του τέστ PCR, έχουμε γράψει ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη παγκόσμια απάτη ever, αλλά ας το ξεχάσουμε προς στιγμήν) έχουν πράγματι αυξηθεί κατά πολύ – επειδή έχουν πολλαπλασιαστεί ακόμα περισσότερο-από-πολύ τα τεστ! Ταυτόχρονα όμως, σ’ αυτά τα πολύ περισσότερα (απ’ ότι την περασμένη άνοιξη) «κρούσματα» αναλογούν εντυπωσιακά λιγότεροι θάνατοι! Πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το «δεύτερο κύμα» που απειλεί να πνίξει την ολλανδία είναι μόνο, ΜΟΝΟ, το κύμα της αποκάλυψης της ελάχιστης θνησιμότητας που προκαλεί ο covid 19!!!

Θα έπρεπε να είναι χαρμόσυνο νέο!!

Χμμμμ…. Καθόλου!!! Απαγορεύεται! Σε μια ιστορικά μοναδική ένταση και ιδιάζουσα θρασύτητα με την οποία αντιστρέφεται η πραγματικότητα, η τρομοεκστρατεία και οι λακέδες τους α) ξεκόβουν τα «κρούσματα» απ’ τους νεκρούς που χρεώνονται στον covid-19 (θα έχει και στο Άμστερνταμ μια κοινή δεξαμενή, όσο νάναι – αλλά ας το αφήσουμε κι αυτό) και β) παρουσιάζουν την αύξηση των χωρίς συνέπειες «κρουσμάτων» σαν κίνδυνο, σαν μισο-θάνατο!

Έχουμε μπροστά μας εικονογραφημένο πεντακάθαρα, χωρίς περιστροφές, χωρίς ομίχλη, αυτό που ζούμε: την εκστρατεία για μια «Χιροσίμα» της ανθρώπινης σκέψης και κατανόησης της πραγματικότητας!!! Έχουμε μπροστά μας πεντακάθαρα, χωρίς περιστροφές, χωρίς ομίχλη, την βία του να «μπούμε» σε ένα είδος «μετα-πραγματικότητας», που κατασκευάζεται κατά τα συμφέροντα των πιο «δυναμικών» αφεντικών!!! Η λέξη “ψέμματα” χάνει την σημασία της· και ο Γκέμπελς πανηγυρίζει στον τάφο του…

Ναι, δεν το περίμενε κανείς (αν και οι πιο προσεκτικοί έβλεπαν το τι ερχόταν). Ναι, κανείς δεν ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο οδυνηρό gigaΘέαμα με τέτοιες gigaαπαιτήσεις πειθάρχησης, υπακοής και γενικής παράλυσης (αν και κάποιοι διέκριναν την καπιταλιστική τάση). Ναι, εδώ χρειάζονται όλα τα διανοητικά, συναισθηματικά και ηθικά αποθέματα του καθενός και της καθεμιάς μας, κι ακόμα περισσότερα. Χρειάζεται ακόμα (κυρίως) η ένωσή τους!!!

Αυτοί εκεί πάνω είναι αδιάλλακτοι και χωρίς οίκτο… Τέτοιοι, πολύ περισσότερες φορές, πρέπει να γίνουμε κι εμείς. Σαν σύγχρονη εργατική τάξη, σαν πληβείοι, σαν «αιχμάλωτοι», σαν «κατεχόμενοι», πείτε το όπως θέλετε. Ναι, χρειάζεται να εφεύρουμε διανοητικές και συναισθηματικές δυνατότητες που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα χρειαστούν.

Και πρέπει να το κάνουμε γρήγορα!

Comments are closed.