Τα εμβόλια και το ψόφιο κουνάβι

Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη. … Ο Stephen Hahn, ο επικεφαλής της FDA, είπε στους financial times σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Κυριακή ότι είναι έτοιμος να εκδόσει άδεια επείγουσας ανάγκης για ένα εμβόλιο για τον covid-19 πριν το τέλος των ανθρώπινων δοκιμών της φάσης -3, στην οποία το φάρμακο ελέγχεται αυστηρά για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

Είπε ότι το στάνταρ που θα χρησιμοποιήσει για μια τέτοια απόφαση θα είναι «ότι το όφελος ξεπερνάει τους κινδύνους σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την δημόσια υγείς». Ο Hahn είπε στην εφημερίδα ότι η απόφασή του δεν προκύπτει από πολιτική πίεση, παρά την πυρετώδη ατμόσφαιρα την επερχόμενων εκλογών των ΗΠΑ. «Θα είναι μια επιστημονική, ιατρική απόφαση, στηριγμένη σε data. Δεν θα είναι πολιτική απόφαση» είπε…

Την ώρα που οι άχρηστες υγιειονομικά μάσκες επιβάλλονται στις μάζες σαν απόδειξη της πειθαρχίας τους ενόψει του εμβολιασμού τους, οι άλλες μάσκες, οι χοντρές, πέφτουν! Τα πιο πάνω είναι από απόσπασμα ρεπορτάζ του καθεστωτικού guardian (στις 30/8) – που καταλήγει στο γνωστό. Ότι το ψόφιο κουνάβι πιέζει για την εμφάνιση ενός σωτήριου εμβόλιου πριν τις εκλογές της 3 Νοέμβρη.

Είναι αναμενόμενο ότι το ψόφιο κουνάβι θέλει να καρπωθεί εκλογικά την «σωτηρία» της εμφάνισης ενός εμβολίου… Είναι, όμως, μόνον ή κυρίως αυτός ο λόγος που κοτζάμ fda, η υποτιθέμενη ασπίδα της υγείας των αμερικάνων, ετοιμάζεται να τους δηλητηριάσει; Όχι δα! Γιατί αν η αιτία της επιτάχυνσης ήταν το ψόφιο κουνάβι, τότε δεν θα έβγαινε ο εγκάθετος αρχι-ιερέας να πει τα ίδια στην Αθήνα προχτές! Εδώ δεν ψηφίζει κανείς στις αμερικανικές εκλογές!

Η ουσιαστικότερη αιτία είναι ο ανταγωνισμός των δυτικών φαρμακοβιομηχανιών, και ο φόβος τους ότι ως το Νοέμβρη τα κινεζικά εμβόλια θα έχουν απλωθεί σε μεγάλο μέρος του πλανήτη! Πράγμα που είναι αληθινό. Συνεπώς, απ’ την Ουάσιγκτον ως την Αθήνα και απ’ το Λονδίνο μέχρι δεν ξέρουμε που, συμβαίνει το ίδιο, που αποκαλύπτει όλη την σπονδυλική στήλη της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας: υπάρχουν δύο τρόποι για να ζει και να πεθαίνει ο καθένας στην 4η βιομηχανική επανάσταση. Ο ένας είναι εν μέρει ανώφελα για την καπιταλιστική συσσώρευση. Είναι ο «παλιός». Ο άλλος είναι με τρόπο που να αποφέρει κέρδη κάθε στιγμή.

Ο «παράγοντας Trump» είναι συμπληρωματικός. Δείχνει όμως αυτό που όλοι οι λακέδες των φαρμακοβιομηχανιών ξορκίζουν: η «πανδημία» ήταν και παραμένει κυρίως μια πολιτική διαδικασία, μια διαδικασία εξουσίας, και πολύ λιγότερο ένας σοβαρός υγιεινομικός κίνδυνος. Το ψόφιο κουνάβι είναι γνωστός καραγκιόζης· αλλά η Merkel, σοβαρή υποτίθεται, που απ’ την αρχή αυτής της ιστορίας σεγοντάρει τα πιο ακραία σενάρια θανατοπολιτικής στη γερμανία, παίζει ακριβώς στο ίδιο ταμπλώ.

Στα μέρη μας … τα ξέρετε…

Comments are closed.