Όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν!!!

Τετάρτη 5 Αυγούστου. Δύο καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, είτε η μία είτε η άλλη. Διαζευκτικά. Είτε υπάρχει πραγματικότητα, κοινή για όλους, που είναι εμπειρικά και διανοητικά προσιτή. Είτε δεν υπάρχει πραγματικότητα, όλα είναι σχετικά· άρα δεν υπάρχει ούτε αλήθεια ούτε ψέμα. Αν υπάρχει πραγματικότητα τότε υπάρχουν και ψεύτες: είναι αυτοί που την διαστρέφουν. Αν δεν υπάρχει πραγματικότητα τότε δεν υπάρχουν ούτε ψεύτες: ο καθένας υποστηρίζει ό,τι κατέβει στην γκλάβα του…

Επειδή ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία, υποστηρίζουμε δηλαδή πως και πραγματικότητα υπάρχει και ψεύτες, ιδού μια ερώτηση που κανένας ψεύτης δεν θέλει καν να αναγνωρίσει ότι … αφορά τον ίδιο και την πραγματικότητα. Την έχουμε ξανακάνει, αλλά όσο περνάει ο καιρός (και όσο αφηνιάζουν οι εκπρόσωποι του συμπλέγματος) γίνεται ακόμα πιο επίκαιρη.

Στις 25 Μάη, όταν άνοιξαν τα «καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος» και, σταδιακά, καταργήθηκαν οι περισσότερες απ’ τις απαγορεύσεις του πραξικοπήματος, είχαν καταχωρηθεί στην ελλάδα σαν «νεκροί λόγω covid-19» (η γνωστή «κοινή δεξαμενή»…) 172 άνδρες και γυναίκες. Καθώς ο αρχι-ιερέας της σωτηρίας μας αποχωρούσε απ’ τις οθόνες θεώρησε σωστό (ευγενικό εκ μέρους του!) να μας ενημερώσει ότι μας γλύτωσε από 150 νεκρούς την ημέρα τους προηγούμενους μήνες, χάρη στα πραξικοπήματα, στις γενικευμένες απαγορεύσεις, στο όργιο ψυχοσυναισθηματικής καταστολής… Άξιζε τον κόπο, αφού επιζήσαμε…

Απ’ τις 25 Μάη και τους 172 νεκρούς ως τις 4 Αυγούστου και τους 209 νεκρούς, χωρίς απαγορεύσεις, πραξικοπήματα αλλά ΜΕ τον covid-19 (που φυσικά είναι υπαρκτός!) η διαφορά είναι: 72 ημέρες και νύχτες· και 37 νεκροί.

Αν οι ιερείς και οι λοιποί ντόπιοι τρόφιμοι των φαρμακοβιομηχανιών και του κράτους έλεγαν την αλήθεια στις 25 Μάη του 2020, τότε ΜΕ τον ιό και ΧΩΡΙΣ απαγορεύσεις, πραξικοπήματα (και χωρίς μάσκες ουσιαστικά…) από τότε και ως χτες θα έπρεπε να υπάρχουν 72 Χ 150 = 10.800 νεκροί… Θέλετε να πούμε ότι οι σωτήρες μας τα φούσκωσαν λίγο, και ότι χωρίς τις σωτήριες μεθόδους τους τον Μάρτη, τον Απρίλη και τον Μάη θα πέθαιναν 100 την ημέρα; Μήπως 50;

Τότε θα έπρεπε απ’ τις 25 Μάη και μετά να έχουν πεθάνει 7.200 άτομα· ή, στην καλύτερη, 3.600… Πόσοι έχουν πεθάνει; 37. Δηλαδή – κατά μέσο όρο – ένας (1) κάθε δύο (2) ημέρες. Με δεδομένο ότι ο τσαχπίνης covid 19 είναι υπαρκτότατος και κυκλοφορεί, η διαφορά είναι κτηνώδης. Υπάρχει κάποια ειδική εξήγηση, του είδους «απ’ τις 25 Μάη ως τις 4 Αυγούστου ο covid-19 είναι σε άδεια και cool ενώ τον Μάρτη, τον Απρίλη και Μάη τα είχε πάρει στο κρανίο» – τολμάει κάποιος να δώσει έστω μια τέτοια εξήγηση;

Αν όχι δύο τινά συμβαίνουν. Είτε η πραγματική, υπαρκτή φονικότητα του covid-19 είναι αυτή (ή περίπου αυτή) που έχει συμβεί απ’ τις 25 Μάη και μετά (χωρίς ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης, χωρίς μυστηριώδη εμβόλια και, σίγουρα, με πάμπολλες κοινωνικές συναναστροφές) οπότε οποιοσδήποτε υποστηρίζει, υποστήριξε, υπονοεί ή υπονόησε ότι ο «κορώνας» θα σκότωνε 150 ή 100 ή 50 την ημέρα είναι κοινός ΨΕΥΤΗΣ! Και διαδίδει / επιβάλλει – επειδή έχει εξουσία – ψευδείς ειδήσεις!

Είτε υπάρχει μεν covid-19 αλλά ΔΕΝ υπάρχει πραγματικότητα! Οπότε ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι γουστάρει! Μπορεί να λέει ότι ο covid-19 σκοτώνει χιλιάδες αλλά μας το κρύβουν· ή ότι δεν υπάρχει καν και καν· ή μπορεί να λέει ότι οι έλληνες κατάγονται απ’ τους el και γι’ αυτό αντέχουν· ή ότι ο θεούλης έχει ενεργοποιήσει την «αυτόματη ανάσταση» οπότε όσοι έλληνες πεθαίνουν απ’ τον covid-19 ανασταίνονται αμέσως· ή ό,τι άλλο κατεβάσει η γκλάβα του. Ελλείψει πραγματικότητας ωστόσο κανείς δεν μπορεί να κατηγορηθεί σαν ψεύτης, «συνωμοσιολόγος» ή οτιδήποτε άλλο!

Ας το επαναλάβουμε λοιπόν ανοικτά, ενώπιον των αστυνομικών και δικαστικών αρχών και οποιοσδήποτε άλλης εξουσίας: Υπάρχει στα μέρη μας απτή, αντιληπτή πραγματικότητα ναι ή όχι; Αν υπάρχει, τότε εδώ και 2,5 μήνες η μέση φονικότητα του covid-19 είναι 1 νεκρός ανά 2 ημέρες· ελάχιστη δηλαδή… Και οποιοσδήποτε υπονοεί ή υποστηρίζει οτιδήποτε διαφορετικό είναι ψεύτης, διαδίδει ψευδείς ειδήσεις, και είναι υπόλογος γι’ αυτό. Αν δεν υπάρχει (πραγματικότητα), τότε όλοι έχουμε παραισθήσεις, συμπεριλαμβανομένων των φίλων της καραντίνας και των φαρμακοβιομηχανιών – αλλά χωρίς πραγματικότητα δεν μπορεί να υπάρχει ούτε αλήθεια ούτε ψέμα… Καμμία ηθική, λογική ή νομική παράβαση λοιπόν.

Ναι ή όχι; Μια μονολεκτική, χωρίς φιοριτούρες απάντηση please…

(φωτογραφία: Άτυχος, πολύ άτυχος ο υπουργός αστυνομίας. Μέσα στη φούρια του να συμβάλει κι αυτός στη «σωτηρία» δεν πρόσεξε τις ημερομηνίες και τον συμβολισμό τους. Βγήκε χτες να παρακινήσει τον εισαγγελικό βραχίονα του κράτους να μαζέψει τις «θεωρίες συνωμοσίας» – θα ήταν ενδιαφέρον να υπάρξει ένας επίσημος ελληνικός ορισμός του τι είναι και τι δεν είναι «θεωρία συνωμοσίας»!… Γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος τέτοιος, κρατικός… Αλλά πολλά κράτη τον χρειάζονται.

Στις 4 Αυγούστου το έκανε το βήμα… Χτες. Do you remember κύριε αρχιπολιτσία; 4 Αυγούστου; 1936; Ε;;; Θυμήθηκες; Τέλεια!!! “Έγραψες”!!! Η Ιστορία θα σε ειρωνεύται για πάντα!! Ακόμα κι όταν εμείς δεν θα υπάρχουμε η Ιστορία θα στο έχει σημειώσει: στην επέτειο της δικτατορίας του Μεταξά, στη γιορτή των ντόπιων φασιστών, ο αρχιπολιτσμάνος του 2020 αποφάσισε ότι “Αρκετά με την ελευθερία! Ασυδοσία έγινε!!! Υποσκάπτονται τα θεμέλια του έθνους!!!”. Στο διαδίκτυο – και όχι μόνο!!!

Πιο καλά δεν θα μπορούσες κύριε…)

Comments are closed.