Ο κυνισμός της εξουσίας

Κυριακή 19 – Δευτέρα 20 Ιούλη. Αυτές οι δύο παράγραφοι επάνω είναι η “απάντηση” του αγγλικού υγιεινιστικού κράτους στις αποκαλύψεις για το μέτρημα στο σωρό των ανθρώπων που υποτίθεται ότι σκότωσε ο covid-19 στην αγγλία. Τις μεταφράζουμε για να τις απολαύσετε:

Αν και μπορεί να φαίνεται ωμό, δεν υπάρχει κάποια μέθοδος εγκεκριμένη απ’ τον Π.Ο.Υ. στο μέτρημα των νεκρών απ’ τον covid-19. Στην Αγγλία μετράμε όλους όσους πεθαίνουν και είχαν βρεθεί θετικοί στον covid-19 οποιαδήποτε στιγμή, για να σιγουρέψουμε ότι τα data μας είναι όσο πιο πλήρη γίνεται.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτή είναι μια καινούργια και αναπτυσσόμενη μόλυνση και υπάρχουν αυξανόμενα στοιχεία για μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας σε κάποιους απ’ αυτούς που μολύνθηκαν. Μολονότι αυτές οι γνώσεις μεγαλώνουν, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξαναδούμε πως υπολογίζονται οι νεκροί.

Στις ηπα ένας 20χρονος που σκοτώθηκε στην Φλόριντα την προηγούμενη εβδομάδα σε τροχαίο με μηχανή δηλώθηκε “covid-19”. Ο νεαρός δεν ήταν καν “positive”!!! Απλά κάποιος κατάλληλα δασκαλεμένος υπάλληλος σκέφτηκε: κι αν είχε covid; Σίγουρα γι’ αυτό οδηγούσε απρόσεκτα… Απλό – όχι;

Η ωμότητα είναι δομική σ’ όλη την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία! Δεν ξέρουν άραγε ούτε στην αγγλία ούτε στα υπόλοιπα πρωτοκοσμικά κράτη να «μετρούν τους νεκρούς απ’ τις επιπλοκές του covid-19»; Ο τρόπος είναι πασίγνωστος: νεκροψίες!!! Αλλά οι νεκροψίες ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ εξ αρχής, ακριβώς για να μην αποδειχθεί ότι ακόμα και απ’ αυτούς που πέθαναν στις εντατικές μικρό ποσοστό μόνο πέθαινε λόγω επιπλοκών του covid-19!!!

Μ’ άλλα λόγια, οι πάγιοι τρόποι και τα πάγια πρωτόκολλα για οποιαδήποτε θανατηφόρα αρρώστια, τρόποι και πρωτόκολλα που έχουν υιοθετηθεί εδώ και δεκαετίες παγκόσμια, έγιναν κουρέλια όταν εμφανίστηκε ο covid-19 – μεθοδικά, συστηματικά, οργανωμένα!… Άλλαξαν επι τούτου οι κανονισμοί, ενώ η επιδημία είχε ξεκινήσει… Δόθηκε «δικαίωμα» σε οποιονδήποτε γιατρό, ακόμα κι αν δεν είχε δει ποτέ έναν ασθενή, να υπογράψει πιστοποιητικό θανάτου από covid-19, επειδή «έτσι του φάνηκε» ή «έτσι άκουσε» ή “έτσι έμαθε απ’ το τηλέφωνο”… Δόθηκε αυτό το δικαίωμα «διάγνωσης θανάτου» ακόμα και στα γραφεία τελετών (στην αγγλία, ίσως και αλλού…)… Κι όχι μόνον αυτά. Έγιναν «πειράματα με φάρμακα» που οδήγησαν ΑΥΤΑ (και όχι ο covid-19…) σε άγνωστο αριθμό θανάτων στα νοσοκομεία… Χρησιμοποιήθηκαν λαθεμένα ή ενώ δεν χρειαζόταν οι μηχανές τεχνητήςς αναπνοής, οδηγώντας επίσης σε άγνωστο αριθμό θανάτων στα νοσοκομεία…

Όταν όλα αποδεικνύουν πως η μόνη πραγματική μέριμνα όλων των πρωτοκοσμικών κρατών ήταν Η ΧΟΝΤΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ακόμα και λογιστικά, το «ε, αφού δεν υπήρχε διεθνώς ενιαίος τρόπος μετρήματος είπαμε κι εμείς να….» θυμίζει τον έλληνα αρχι-ιερέα: την ίδια «αθωώτητα» προσπάθησε να πουλήσει κι αυτός.

Υπάρχουν πολλές αρρώστιες που έχουν πράγματι μεσομακροπρόθεσμες συνέπειες θανάτου. Οι καρκίνοι ή τα καρδιακά νοσήματα – για παράδειγμα. Εφαρμόζεται μια τέτοια δημιουργική λογιστική θανάτου σ’ αυτές; Μπορεί κάποιος που πέθανε από τροχαίο να χρεωθεί στον καρκίνο επειδή ήταν καρκινοπαθής; Όχι βέβαια!!!

Υποψιαζόμαστε λοιπόν ότι μέσα σ’ όσους είχαν όφελος απ’ αυτήν την δημιουργική λογιστική γύρω απ’ τον covid-19 θα πρέπει να ήταν και οι (ιδιωτικές) ασφαλιστικές. Με τον covid-19 σαν «καινούργια μόλυνση», γιατί να μην επικαλούνται ότι «αααα, ο θάνατος απ’ αυτόν δεν καλύπτεται απ’ το συμβόλαιο ασφάλισης υγείας»;

Εν τέλει το ξεβράκωμα του θανατόμετρου (στην αγγλική του εκδοχή μεν, αλλά γιατί αυτές οι «ωραίες ιδέες» να μην εφαρμόστηκαν και αλλού; θέμα ηθικών ενδοιασμών σίγουρα δεν υπήρξε!) ήταν τέτοιο ώστε ο PHE αποφάσισε ότι ένα μόνο του μένει. Να τρέξει να κρυφτεί! Ανακοίνωσε χτες ότι θα σταματήσει να ανακοινώνει τις «απώλειες» καθημερινά…

Θα κάνει ένα σούμα – μπας και γίνει ακόμα πιο σκοτεινή η απαγόρευση του να πεθάνεις από κάτι άλλο εκτός από covid-19…

Comments are closed.