Βασικά στοιχεία νεκροπολιτικής 1 (ύλη Α εξαμήνου)

Σάββατο 20 – Κυριακή 21 Ιούνη. Όταν το δημαγωγικό carpet bombing προβάλει διαρκώς δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες νεκρούς (από έναν ιό…) είναι πιθανό ότι τα μυαλά – στόχοι θα υιοθετήσουν τις υποδείξεις περί θανάτου. Λέμε «είναι πιθανό» αν και, για τους ψυχο-κοινωνιολόγους του συστήματος «είναι βέβαιο». Ακόμα κι αν αποδειχθεί – όπως συμβαίνει ήδη και όχι μόνο στο ελλαδιστάν – ότι η «λογιστική του θανάτου» ήταν εξαιρετικά «δημιουργική» για πολλά μέρη του κόσμου, και ότι φτιάχτηκαν «κοινές δεξαμενές» στις οποίες οι αρμόδιοι (ξεκινώντας απ’ τις κορυφές των υπουργείων, και φτάνοντας ως την βάση, στα πιστοποιητικά θανάτου των νοσοκομείων) πετούσαν όλους τους νεκρούς τους χρεώνοντάς τους (κατά παράβαση όρκων, ηθικής, λογικής) στον covid-19, ακόμα και τότε λοιπόν, η ιδέα ότι ο covid-19 σκοτώνει μαζικά παραμένει σφηνωμένη στα μυαλά. Αυτό λέγεται ιδεολογική επιτυχία μεγάλου μεγέθους. Και, για όσους έχουν «πεθάνει διανοητικά» απ’ το δημαγωγικό / μηντιακό carpet bombing, ενώ είναι απλά μια «μεγάλη ιδεολογική επιτυχία του συστήματος», θεωρείται πια αναμφισβήτητο γεγονός. Θέλει μεγάλη προσπάθεια, απ’ τους ίδιους, για να ξεριζώσουν, να απομυθοποιήσουν αυτό το πλαστογραφημένο «γεγονός» απ’ το μυαλό τους.

Και να τώρα τμήματα της πραγματικότητας που απορρίπτεται σαν ανύπαρκτη. Υπάρχει ένα νησί που λέγεται Bali. Ανήκει στην ινδονησία, ένα κράτος που δεν περιλαμβάνεται στην «πρώτη γραμμή» ως προς τις υπηρεσίες και την αποτελεσματικότητα του δημόσιου συστήματος υγείας. Όλο το ινδονησιακό κράτος / κοινωνία (πληθυσμός 268.000.000…) έχει δείξει μια “αριθμητική covid-19” εντελώς άβολη για την δυτική νεκροπολιτική, χωρίς να έχει να επιδείξει οποιοδήποτε προσόν, εκτός απ’ το ότι πρόκειται για ένα κράτος / κοινωνία νησιωτικό. Ωστόσο το ότι έχει ως τώρα “μόνο” 2.373 νεκρούς (με 43.803 διαπιστωμένα κρούσματα) χαλάει πάρα πολύ την κυρίως δυτική “δημιουργική λογιστική” θανάτου.

Το Bali, γνωστός παγκόσμια τουριστικός προορισμός, κάνει αυτή τη δημιουργική λογιστική να σκυλιάζει κυριολεκτικά. “Κανονικά”, με πληθυσμό 4,3 εκατομμύρια και με τόσους τουρίστες μακράς παραμονής να πηγαινοέρχονται διακρώς (πριν επιβληθούν απαγορεύσεις στις μετακινήσεις), το Bali θα έπρεπε να είναι ο ορισμός της πύλης προς την κόλαση!!! Κι όμως, ως χτες είχε μόνο 6 (ολογράφως: έξι) νεκρούς!…. Και 895 διαπιστωμένα κρούσματα.

Το πρώτο μάθημα της νεκροπολιτικής (ύλη Α εξαμήνου) είναι, υπό τις οδηγίες του διανοητικού / δημαγωγικού carpet bombing, ότι αυτές οι “περιπτώσεις” (η κόστα ρίκα, η βενεζουέλα, η ουρουγουάη, η κούβα, το μπαλί…) πρέπει να αγνοούνται. Να αποσιωπούνται. Να μην αναφέρονται ποτέ και πουθενά, γιατί μπορεί να δημιουργήσουν ριζικές αμφιβολίες και ερωτηματικά…

Το δεύτερο μάθημα, αν παρ’ ελπίδι αυτές οι περιπτώσεις “ακουστούν”, είναι να θεωρηθούν εξαίρεση… “Περίεργες”…. “Ανεξήγητες”…. Ο “κανόνας”, έτσι όπως μαστορεύτηκε κυρίως στα δυτικά εργαστήρια μαζικής πειθάρχησης, πρέπει να διατηρηθεί ισχυρός πάσει θυσία!!! Οι “εξαιρέσεις” είναι …. εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

Γιατί, όμως, να μην είναι ο “κανόνας” η εξαίρεση;;;; Γιατί ο “κανόνας” σχετικά με τον covid-19 και την φονικότητά του πρέπει να είναι δυτικής κατασκευής;

(φωτογραφία: Οι αμερικάνοι “ειδικοί”, του σκοινιού και του παλουκιού, σκοπεύουν να ερευνήσουν την “μυστηριώδη επιτυχία” του Bali κατά του covid-19….)

Comments are closed.