Μάθημα ανοσολογίας για αρχαρίους 2

Κυριακή 14 Ιούνη. Ένα ακόμα συμπέρασμα που ενισχύεται απ’ την ελβετική έρευνα (κάνοντας κουρέλια την τρομοκρατία περί «φονιά» covid 19) είναι σχετικό με το «μυστήριο» του γιατί, τελικά, μεταξύ 80% και 90% όσων «κολλάνε» τον covid είτε δεν εμφανίζουν κανένα σύμπτωμα είτε εμφανίζουν ελαφριά τέτοια. Αν η «πρώτη γραμμή» πετυχημένης αντιμετώπισης του covid-19 είναι η μύτη και το στόμα (ο φάρυγγας) τότε ο μέσος οργανισμός ακολουθεί την ίδια τακτική που ακολουθεί και απέναντι στον ρινοιό, έναν κορονοϊό που ευθύνεται για το κοινό κρυολόγημα: έναν συνδυασμό IgA (πριν μπει σε κύτταρα) και T-λεμφοκύτταρων, ειδικών αμυντικών κυττάρων, που «ξεπαστρεύουν» έγκαιρα τα ανθρώπινα κύτταρα αν αυτά μολυνθούν.

Άλλες έρευνες έχουν διατυπώσει την ισχυρή υπόθεση πως άτομα που είχαν κρυολογήσει για κάποιες εβδομάδες πριν «κολλήσουν» covid-19 είχαν στον οργανισμό τους ήδη σε επαρκή ετοιμότητα και ποσότητα ανοσοσφαιρίνες IgA – ας πούμε απ’ την «προηγούμενη μικρή μάχη» κατά του ρινοϊού. Παρότι η ελβετική έρευνα δεν ασχολείται ειδικά μ’ αυτό, βάζει ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο της τρομοεκστρατείας δίνοντας μια απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα: γιατί τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν απ’ τον covid 19; Επειδή τα παιδιά κρυολογούν πιο τακτικά απ’ τους μεγάλους πιθανότατα έχουν μόνιμα τις προστατευτικές IgA ανοσοσφαιρίνες στις βλενογόνους τους γράφουν στα συμπεράσματά τους…

Στο βαθμό που αποκαλύπτεται η πετυχημένη άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού στον covid-19, αποδεικνύονται δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι επέκτασή του στον γενικό πληθυσμό, ακόμα και παρά τις γενικευμένες απαγορεύσεις, τα πραξικοπήματα και την τρομοκρατία, είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο προμετριέται μέσω των τεστ αίματος. Και, δεύτερον, το γεγονός ότι οι 8 ή οι 9 στους 10 που μολύνονται απ΄τον covid-19 είτε δεν εμφανίζουν κανένα σύμπτωμα είτε εμφανίζουν συμπτώματα μεταξύ κρυολογήματος και συνηθισμένης εποχιακής γρίπης, δεν είναι ζήτημα «τύχης». Οφείλεται στην υπαρκτή (και αποτελεσματική) ανοσολογική γενική άμυνα του οργανισμού του ανθρώπινου είδους.

Οι ειδικοί φερέφωνα της τρομοκρατίας (και της αξιοποίησής της), μετά απ’ τα αλλεπάλληλα ευρήματα ερευνών που ΔΕΝ έχουν παραγγελθεί απ’ τις φαρμακοβιομηχανίες (ώστε να ρίχνουν λάδι στη φωτιά του τρόμου…), προσπαθούν τώρα να οχυρωθούν πίσω απ’ την δικαιολογία «στην αρχή δεν ξέραμε, ο ιός ήταν καινούργιος». Είναι η μισή αλήθεια, και σαν τέτοια είναι ψέμα. Ο ιός ήταν καινούργιος όταν πρωτοεντοπίστηκε στη Wuhan. Στα τέλη Δεκέμβρη. Μετά από 2 μήνες δεν ήταν και τόσο «καινούργιος». Στην πράξη τα δυτικά συστήματα υγείας και οι μεγαλοπρεπείς «ειδικοί» τους σνόμπαραν την εμπειρία και τις γνώσεις που είχαν αποκτήσει ήδη οι κινέζοι γιατροί – προφανώς πιστεύουν ακόμα πως η δυτική ιατρική είναι η μοναδική αξιόπιστη στον γαλαξία….

Η ασταμάτητη μηχανή βέβαια, που έχει αυτό το ασυγχώρητο ελάττωμα να διαβάζει πολύ και συστηματικά, ήξερε απ’ τις αρχές Φλεβάρη εκείνο που ανακοίνωναν ξανά και ξανά οι ειδικοί του Πεκίνου – σε διεθνή γλώσσα, στα αγγλικά, προς γνώση των πάντων. Το ότι, δηλαδή, το 80% όσων «κολλούσαν» είτε δεν είχαν συμπτώματα είτε είχαν ελαφρά· το 15% εμφάνιζαν μεν σοβαρά συμπτώματα, χρειάζονταν φροντίδα σε νοσοκομείο, αλλά όχι εντατική· και απ’ το υπόλοιπο 5% (ηλικιωμένοι με βεβαρυμένο ιστορικό) που έμπαινε στις εντατικές πάνω απ’ τους μισούς γίνονταν καλά. Επίσης ήταν δηλωμένο απ’ την Wuhan ότι τα παιδιά και οι έφηβοι δεν αρρωσταίνουν· και ότι υπάρχει μια ετεροβαρής κατάσταση στους θανάτους, με μεγαλύτερο ποσοστό ανδρών παρά γυναικών. Εν τέλει, ότι κιαν κατηγορήσει κανείς είτε τον κινέζικο είτε άλλους ασιατικούς καπιταλισμούς, υπάρχουν δύο πράγματα που ΔΕΝ τα έκαναν (ενώ τα έκαναν οι δυτικοί και όχι μόνο). Πρώτον, ΔΕΝ έφτιαξαν μια “κοινή δεξαμενή” για να φουσκώνουν απεριόριστα και πλαστά τα θύματα του covid-19. Και, δεύτερον, ΔΕΝ σπεκουλάρησαν πάνω σ’ αυτό το θέμα…

Σε κάθε περίπτωση η αληθινή «βασική ταυτότητα φονικότητας» του covid-19 ήταν γνωστή έγκαιρα!!! Απ’ αυτήν την άποψη όταν ο covid-19 εντοπίστηκε στην ευρώπη είχε αρχίσει ήδη να “παλιώνει”. (Οι αρκετά μεταγενέστερες δυτικές έρευνες που δεν γλύφουν τις φαρμακοβιομηχανίες επιβεβαίωσαν ότι τα λεγόμενα των κινέζων ήταν ακριβέστατα!) Εκείνα που δεν ήταν γνωστά – ή δεν ήταν γνωστά τότε – είναι αυτά που βρίσκονται τώρα· είτε στην ελβετική έρευνα είτε σε αρκετές άλλες, σε διάφορα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Με δυο λόγια: όταν τα δυτικά κράτη αποφάσισαν να αντιγράψουν τα κατασταλτικά μέτρα του Πεκίνου (και όχι τα υπόλοιπα, τα αμιγώς ιατρικά…) δεν έπασχαν από άγνοια. Έπασχαν απ’ τις συνέπειες της υπαγωγής τους και στο βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα!!! Πήραν τις αποφάσεις τους και οργάνωσαν την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία τους με ένα κράμα δόλιων υπολογισμών (και συγκεκριμένων καπιταλιστικών συμφερόντων) που ήταν γνωστά (σε όσους είναι στα σοβαρά εχθροί των κρατών / αφεντικών…) πριν τον covid-19!

Άρπαξαν την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά – δηλαδή….

(Εδώ τελειώνει το «αυστηρά ακατάλληλο» της ανάγνωσης για τους φίλους της καραντίνας…)

Comments are closed.