Χάρη στον covid-19 κάποιοι θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους!

Τετάρτη 17 Ιούνη. Τέρμα τ’ αστεία, τέρμα τα παχιά λόγια και οι θεωρίες, τέρμα τα εύκολα στα αντιsocial media. Καιρός να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του! Η ένωση φίλων της καραντίνας, πρωτοπόρα όπως την περασμένη άνοιξη, πρέπει να ξαναδώσει το καλό, σωστό και υγιεινό παράδειγμα, στο πιο λεπτό (και γι’ αυτό στο πιο επικίνδυνο) ζήτημα: αυτό των ερωτικών σχέσεων. Διότι, λαμπροί καραντινιέροι και καραντινιέρες, αν δεν ακολουθήσετε πιστά την κοινωνική αποξένωση (social distancing) εκεί, στο κρεβάτι, τότε θα καταστραφούν όλα!

Ευτυχώς που υπάρχουν ειδικοί (με σοβαρές έρευνες και δημοσιεύσεις) που φροντίζουν για όλα αυτά, και έχουν τις κατάλληλες οδηγίες. Πάμε λοιπόν:

Ζήτω η σεξουαλική αυτοαπασχόληση! Η απενεχοποίησή της, παμπάλαιο αίτημα φανατικών του αυνανισμού, γίνεται τώρα πραγματικότητα! Ζήτω ο «αυτο-περιορισμός» των σωμάτων, ζήτω ο «αυτο-ερωτισμός»: ο εαυτός σου είναι ο ασφαλέστερος ερωτικός σύντροφος λένε οι ειδικοί! Και πάλι όμως: η μαλακία δεν διασπείρει μεν τον covid – 19 (σίγουρα;;;;;) αλλά ένα καλό πλύσιμο των χεριών πριν και μετά επί 20 δευτερόλεπτα κάθε φορά χρειάζεται καλού κακού. (Για να μην μεταδοθεί ο ιός απ’ το ένα χέρι στο άλλο κύριε;;;)

Οπωσδήποτε μάσκες, εντάξει; Τέρμα τα φιλιά, τέρμα και τα υπόλοιπα που θα έκαναν τον εξομολογητή σας να κοκκινίσει! Για σοβαρευτείτε λιγάκι!!!

Τα βογγητά και τα λοιπά α-πα-γο-ρεύ-ο-νται! Κι όχι επειδή ενοχλούν τον γείτονα… Δεν θα γίνετε εσείς υγιειονομική βόμβα, ανεύθυνα υποκείμενα!!! Επιπλέον δείτε το θέμα πιο παιχνιδιάρικα!!! Βάλτε και χωρίσματα ανάμεσά σας… Όχι συρματοπλέγματα. Γυψοσανίδες το λιγότερο!! Ή μπορεί να ανοίξετε τίποτα τρύπες στον τοίχο – γούστο δεν θα έχει;

(Υπάρχουν κάτι παλιά ανέκδοτα με τρύπες σε βαρέλια και μοναστήρια… Νομίζαμε ότι ήταν shocking, αλλά τελικά ήταν a little kinky…)

Τρεις είναι πλήθος!!! Είναι ο ορισμός του πλήθους!!! Απαγορεύονται δια ροπάλου οι συγκεντρώσεις άνω των δύο· απαγορεύονται και οι φαντασιώσεις… Κι αυτές μολυσματικές και επικίνδυνες είναι!

Και, επιτέλους: η τεχνολογία γιατί υπάρχει; Ε; Για να βοηθάει! Άντε λοιπόν: παράλληλη σεξουαλική αυτοαπασχόληση!!! (Στον κυβερνοχώρο δεν απαγορεύονται τα … πλήθη!! Ενδείκνυνται ίσως…).

Θα εξυπηρετηθούν και οι ανάγκες της επιτήρησής σας βέβαια…. Αλλά μπρος στις ψηφιακές κάβλες τι πρόβλημα είναι η καταγραφή τους; Θα σας στέλνει αναμνηστικά πλάνα η google κάθε χρόνο!…

Περιμένουμε (και όχι μόνο η ασταμάτητη μηχανή) όλο αγωνία την ολοκλήρωση των πραξικοπημάτων, της υγιεινιστικής τρομοκρατίας, της οργανωμένης αλλαγής των συμπεριφορών – στα κρεβάτια. Πάντα με την εθελοντική συμβολή των “κοινωνικά υπεύθυνων”… Είναι η μόνη ολοκλήρωση που επιτρέπεται απο ‘δω και στο εξής!

Κι αν δεν καταλαβαίνετε ω μέλη της ένωσης φίλων της καραντίνας από λόγια, να και μερικές εικόνες / οδηγίες:

(φωτογραφίες: Επάνω, ερωτική σκηνή με ολόσωμα προφυλακτικά, απ’ την ταινία του 1988 The Naked Gun – στα ελληνικά «τρελές σφαίρες».

Κάτω, ολόσωμο αντρικό προφυλακτικό μιας χρήσης, χωρίς την περικεφαλαία. A little kinky θα είναι η χρήση full face κράνους…)

Comments are closed.