Η σύγχιση Η είναι απόδειξη

Τετάρτη 15 Απρίλη. Η ως τώρα έρευνα της ασταμάτητης μηχανής τείνει στην απόδειξη μιας αρχικής γενικής «υπόθεσής» της: η «επιδημιολογία / λοιμωξιολογία» είναι μία απ’ τις ιατρικές ειδικότητες που έχουν υπερφαλαγγιστεί σχεδόν εντελώς απ’ την αλγοριθμοποίηση. Απ’ το διάσημο (στην παρακμή του λέμε!) «imperial college» μέχρι οποιονδήποτε άλλον mainstream τρομοκράτη του υγιεινισμού, όλοι στηρίζονται στους προγραμματιστές· είναι, απλά, «γραφεία τύπου» των «πληροφορικάριων». (Το ίδιο έγιναν κάποτε και οι θρυλικοί χρηματιστές…)

Δεν θα έπρεπε να ξενίζει αυτή η εξέλιξη (στην οποία θα αναφερθούμε διεξοδικότερα στο μέλλον). Έχουμε προειδοποιήσει κάμποσες φορές για την επέλαση του κυρίου Watson: οι αλγόριθμοι της ibm είναι σε θέση να εξαφανίσουν πάμπολλες ιατρικές ειδικότητες, κατ’ αρχήν σε ότι αφορά το διαγνωστικό έργο τους.

To (πολιτικά) ενδιαφέρον είναι τι συμβαίνει όταν οι εκπρόσωποι χρεωκοπημένων (εξαιτίας της καπιταλιστικής αναδιάρθρωσης) «επιστημονικών κλάδων και ειδικοτήτων» βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. Δεν είναι οι άχρωμοι και άοσμοι συγγραφείς αδιάφορων papers, αλλά «σύμβουλοι του κράτους»: εκείνοι που δίνουν την τεχνογραφειοκρατική νομιμοποίηση στη «φυσική δράση και ισχύ» του…

Προκύπτουν λοιπόν ιστορικές στιγμές μεγάλου βεληνεκούς! Ο έλληνας αρχι-ιερέας της «προσευχής των 6.00» Σ. Τσιόρδας δήλωσε χτες το εξής:

…Υπάρχουν επιστημονικές εκτιμήσεις ότι υποεκτιμάται η πορεία της νόσου από δέκα ως εκατό φορές, ίσως και παραπάνω. Αξιόπιστες μελέτες αντισωμάτων θα δείξουν πού ακριβώς είμαστε. Μπορεί να εκπλαγούμε ευχάριστα και να είναι τα περιστατικά αρκετά περισσότερα από αυτά που νομίζουμε. Δεν φαίνεται αυτή την στιγμή, με τις στρατηγικές που υιοθετούνται από τις περισσότερες χώρες και οι οποίες αφορούν στην προστασία της ζωής των πολιτών και των συστημάτων υγείας, ότι θα έχουμε μεγάλη ανοσία…

Τα έχουμε εξηγήσει αυτά που λέει κάπως κρυπτογραφικά ο σε πλήρη σύγχιση ευρισκόμενος αρχι-ιερέας (ενδεικτικά: ο σπασμένος καθρέφτης 1, Πέμπτη 26 Μάρτη). Αλλά πρέπει τώρα να τα κάνουμε ακόμα πιο επαίσχυντα, «αποκωδικοποιώντας» τα φράση – φράση:

1η φράση: …Υπάρχουν επιστημονικές εκτιμήσεις ότι υποεκτιμάται η πορεία της νόσου από δέκα ως εκατό φορές, ίσως και παραπάνω… «Βαριά κανόνια» της «στατιστικής της υγείας» όπως ο Γ. Ιωαννίδης αλλά και πολλοί άλλοι αιρετικοί της ιατρικής το λένε αυτό εδώ και 1,5 τουλάχιστον μήνα: ότι, δηλαδή, τα πραγματικά κρούσματα (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν έχουν συμπτώματα ή έχουν πολύ ελαφρά) είναι πολλές φορές περισσότερα απ’ αυτά που εξακριβώνονται και ανακοινώνονται με ευλαβικό σαδισμό, καθημερινά, από κάθε κράτος που σέβεται τον τρομοκρατικό εαυτό του…. Κι αυτό επειδή οι εξακριβώσεις γίνονται μέσω test, τα οποία όμως είναι παντού ελάχιστα (έως σπάνια…). Όμως αυτό το μέγεθος, άγνωστο μεν αλλά πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτό που ανακοινώνεται, είναι βασικό στην εκτίμηση (και στην «αναπαράσταση») της θνησιμότητας. Έτσι, αν τα πραγματικά κρούσματα είναι δέκα έως εκατό φορές περισσότερα, τότε τα ποσοστά θνησιμότητας είναι από 10 έως 100 φορές μικρότερα! Χαμηλότερα ακόμα και απ’ τις έρμες τις ετήσιες, εποχιακές γρίπες!!!

2η φράση: Αξιόπιστες μελέτες αντισωμάτων θα δείξουν πού ακριβώς είμαστε… Εδώ κι αν έχουν ξελαρυγγιαστεί οι αιρετικοί της ιατρικής: κάντε δειγματοληπτικές έρευνες! – κάντε δειγματοληπτικές έρευνες γιατί χωρίς τέτοιες δεν ξέρετε καν την τύφλα σας!!!! Μπαααα… Καλύτερη η τύφλα: εδώ και βδομάδες την αγιάζει ΚΑΙ ο αρχι-ιερέας ΚΑΙ όλο το φασιστότσουρμο των «ειδικών της υγιεινιστικής αστυνομίας»…

3η φράση: Μπορεί να εκπλαγούμε ευχάριστα και να είναι τα περιστατικά αρκετά περισσότερα από αυτά που νομίζουμε… ΤΙ ΠΙΝΕΙ;;;;; ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙ;;;!!!! Ο αρχι-ιερέας δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο!!! Δηλώνει ότι θα «εκπλαγεί ευχάριστα», δηλαδή ΘΑ ΧΑΡΕΙ αν τα πραγματικά κρούσματα είναι «αρκετά περισσότερα απ’ όσα νομίζει» (δηλαδή απ’ τα ελάχιστα διαπιστωμένα μέσω τεστ…). Όμως η «χαρά» του αρχι-ιερέα του υγιεινιστικού τρόμου αν ο covid19 έχει επεκταθεί πολύ περισσότερο (που είναι η ίδια με την χαρά του Moses Elisaf, όταν μίλησε σαν γιατρός και όχι σαν δεξιότατος δήμαρχος Ιωαννίνων – δες: γενική ανοσία πληθυσμού, Δευτέρα 6 Απρίλη…) μία βάση και μόνο μία βάση έχει: την επίτευξη γενικής ανοσίας πληθυσμού – με φυσικό τρόπο!!! Με δυο λόγια ο τύπος δηλώνει χτες, 13 Απριλίου, την ώρα που το γκουβέρνο που ακολουθεί τις συμβουλές του ετοιμάζεται να ρίχνει αλεξιπτωτιστές στις ταράτσες και στις αυλές των σπιτιών για να δένουν όσους τους υποδεικνύουν οι ρουφιάνοι σαν “παραβάτες των ιερών εντολών” (υπερβολή: θα το παλέψει με drones…), αυτός ο τύπος λοιπόν δηλώνει ότι ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!! Και αμέσως μετά λέει:

4η φράση: Δεν φαίνεται αυτή την στιγμή, με τις στρατηγικές που υιοθετούνται από τις περισσότερες χώρες και οι οποίες αφορούν στην προστασία της ζωής των πολιτών και των συστημάτων υγείας, ότι θα έχουμε μεγάλη ανοσία… ΤΙ ΠΙΝΕΙ;;;; ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΙ ΠΙΝΕΙ!!!! Με το πιο cool ύφος του κόσμου, αφού έχει πετάξει κωδικοποιημένα με τι θα χαιρόταν, λέει «αλλά μπαααα… με τις αλυσίδες που σας έχουμε φορέσει, για το καλό σας φυσικά, δεν πρόκειται να υπάρξει γενική ανοσία πληθυσμού»! Που σημαίνει σε απλά ελληνικά: «σας αρρωσταίνουμε με τον ρυθμό και τον τρόπο που θέλουμε μαλάκες»!!!

Προσέξτε! Δεν είναι κουβέντες του καφενείου… Δεν είναι καν κουβέντες ηλιθιών στο γυαλί… Είναι η «κεντρική υγιεινιστική καθοδήγηση» που μιλάει!!! Είναι η «θεωρία» που κάνει μαύρη την ζωή μας / σας!!!! Δεν προσπερνιέται…

Θα μπορούσε να είναι υψηλό ταλέντο πολιτικής (ως τεχνικής της εξουσίας και της εξαπάτησης) το να λέει κανείς δύο πράγματα απόλυτα αντίθετα μεταξύ τους, στην μια πρόταση μετά την άλλη, και να τις τρίβει και τις δύο στα μούτρα του κοινού του! Ως τώρα είχαμε γνωρίσει ένα τέτοιο μεγάλο ταλέντο: τον Γιάνη… Εκείνος ήταν / είναι ένας (μέτριος…) «ειδικός» μιας άλλης χρεωκοπημένης «επιστήμης», της οικονομο-λογίας… Ο αρχι-ιερέας ανήκει σε άλλο κλαμπ. Θα ακολουθήσει προφανώς κι αυτός τον δρόμο της «πολιτικής» – τον σηκώνει στις πλάτες του ένας ολόκληρος λαός!

Τρία ζήτω λοιπόν!!!

Comments are closed.