Η Αποκάλυψη είναι εδώ! Μην την χάσετε!

Παρασκευή 17 Απρίλη. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα που παραθέτουμε αυτό το απόσπασμα· μπορεί να γινόμαστε μονότονοι… (Δεν είναι από συνήθεια… Είναι από κακοήθεια!) Να, για παράδειγμα, ο τίτλος των καθεστωτικών New York Times πριν 3 ημέρες, που έρχεται στα λόγια του Caffentzis:

… Κάθε περίοδος καπιταλιστικής ανάπτυξης έχει τα αποκαλυψιακά της οράματα… Αναφέρομαι στις λειτουργικές Αποκαλύψεις που σημαδεύουν κάθε περίοδο σημαντικών αλλαγών στην καπιταλιστική ανάπτυξη και σκέψη. Γιατί η Αποκάλυψη εμφανιζόταν και σε άλλες περιόδους της καπιταλιστικής ιστορίας όταν … ο ταξικός ανταγωνισμός έφτανε ένα επίπεδο έντασης που αμφισβητούσε τον έλεγχο του κεφάλαιου… Η Αποκάλυψη δεν είναι ατύχημα. Οποτεδήποτε το τρέχον μοντέλο εκμετάλλευσης γίνεται μη βιώσιμο, το κεφάλαιο αρχίζει τους υπαινιγμούς περί θανάτου με την μορφή του τέλους του κόσμου…

Κι όχι μόνο υπαινιγμούς! Διάφοροι (πολλοί, σχεδόν οι πάντες…) έχουν καλομάθει στην “ειρήνη” του δυτικού καπιταλισμού, και απωθούν τα βασικά: πρόκειται για μεγαμηχανή καταστροφής!!! Αν είναι ανιστόρητοι… ας πρόσεχαν!

Κάποιος (“κοινωνικά ανεύθυνος” προφανώς!!!), δεν έχει σημασία ποιος, ειρωνευόταν τις προάλλες την τρομοεκστρατεία· κι έτσι κάπως την ρεζιλεύει:

… Τα βρετανικά ταμπλόιντ δημοσιεύουν ιστορίες τρόμου για “γιατρούς” που στέκονται παράμερα αδύναμοι, παρακολουθώντας ασθενείς να πεθαίνουν από ασφυξία. Σύμφωνα μ’ αυτές τις ιστορίες, όχι μόνο αυτοί οι “γιατροί” είναι ανίκανοι να φροντίσουν 400 ασθενείς όλους κι όλους με οποιονδήποτε απ’ τους πάνω από 8.000 αναπνευστήρες που διαθέτει το ενωμένο βασίλειο αλλά, επιπλέον, ασθενείς που έχει σταματήσει η καρδιά τους (και, κατά συνέπεια, έχουν χάσει τις αισθήσεις τους) και μπορούν πια να “πεθάνουν μέσα στην αγωνία” με “τον τρόμο στα μάτια τους”.

Σύμφωνα με τους New York Times, η Κορονοαποκάλυψη άρχισε στο Elmhurst, όπου οι αρχές κάλεσαν φορτηγά ψυγεία για να απομακρύνουν τα βουνά από πτώματα όταν 13 άνθρωποι που «ήταν θετικοί» πέθαναν (για κάποιο λόγο) στη σειρά μέσα σε μια μέρα.

Τα υπόλοιπα απ’ τα επιχειρηματικά μήντια κάνουν διαρκείς επικαιροποιήσεις στα θανατόμετρα, αποκαλυπτικές προγνώσεις για τα εκατομμύρια ή τα δισεκατομύρια που πιθανότατα οδεύουν προς τον θάνατο, και φυσικά έχουν τα τελευταία νέα για το ποιές celebrities έχουν κολλήσει και μπορεί να κινδυνέψει η ζωή τους, ή έχουν ήπια συμπτώματα σαν του κρυώματος, ή δεν έχουν κανένα σύμπτωμα. Η Greta υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει μολυνθεί! Ο πρίγκηπας Κάρολος! Ο Colton Underwood (όποιος κι αν είναι αυτός), ο Tom Hanks, ακόμα και ο Ibris Elba! Τις προάλλες ο διάσημος σεναριογράφος Terrence McNally (που ήταν 81 χρονών, και είχε ιστορία καρκίνου στα πνευμόνια και χρόνιας πνευμονοπάθειας) πέθανε, στο άνθος της ηλικίας του!

Με δυο λόγια οι αρχές έχουν σπρώξει τις μάζες σ’ ένα όργιο ουρλιαχτών, με τα μάτια τεντωμένα απ’ τον τρόμο γι’ αυτόν τον «αόρατο εχθρό» που έρχεται να σκοτώσει τον καθένα και την οικογένειά του. Εκατομμύρια άνθρωποι (κρατούμενοι στα σπίτια τους) βουτάνε στο internet για να αντλήσουν υστερία, να μοιραστούν καθημερινά άγνωστης προέλευσης προσωπικές εξομολογήσεις για τον τρόμο που οι θεραπευτές / λογιστές / γιατροί τους έζησαν στις «πρώτες γραμμές» του πολέμου, και ύστερα να κυνηγήσουν οποιονδήποτε έχει κολλήσει, ή μπορεί να έχει κολλήσει (ή απλά δεν είναι υπάκουος) και βγήκε έξω να πάρει αέρα χωρίς άδεια.

Ναι…Κάνουμε πόλεμο… Πόλεμο στον Θάνατο!

Λοιπόν, είπαμε: η Αποκάλυψη ξεκίνησε! Ο ΕξΑποΔώ καλπάζει! Εισιτήρια στο www.deathnow.com…

 

Comments are closed.