Fast track

Τετάρτη 29 Απρίλη. Ενώ οι αιχμάλωτοι εδώ ή εκεί προσπαθούν να σκεπάσουν τις πληγές τους με λίγη σκόνη «κανονικότητας 2.0» (ή «κανονικότητας γέφυρα» – η λεκτική επινοητικότητα των δεσμοφυλάκων κρατάει καλά) οι «σωτήρες» τους ακονίζουν τα μεγάλα μαχαίρια.

Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (που, είμαστε σίγουροι, δουλεύει σαν βιτρίνα plus «πολλαπλασιαστής κύρους» για κάποια φαρμακοβιομηχανία) ανακοίνωσε χτες ότι ως τον Σεπτέμβρη θα έχει εκατομμύρια δόσεις του Εμβολίου! Με κεφαλαίο το «ε»!!! V for Vaccine!!!

Μέχρι προχτές ξέραμε ότι για να αδειοδοτηθεί ένα εμβόλιο χρειάζονται πολλοί μήνες δοκιμών (σε ανθρώπους…), για να ερευνηθούν οι πιθανές παρενέργειές του. Τώρα πρόκειται για μια χημική εκστρατεία εναντίον ενός ιού για τον οποίον οι ίδιοι οι γενναίοι που θα τον κατατροπώσουν ξέρουν από τίποτα έως ελάχιστα. Κι ωστόσο είναι ικανοί – με διάφορα θεσμικά θαύματα, δηλαδή με νομικές γαργάρες που θα τους επιτρέπουν να «συντομεύουν» τις δοκιμές και να δίνουν στους θυρωρούς τους να υπογράφουν την επιτυχία των πειραμάτων… – να σερβίρουν την σωτηρία πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις… Για να προλάβουν την φυσική γενική ανοσία των πληθυσμών…

Τα λεφτά είναι πάρα πολλά! Τα λεφτά είναι άπειρα!! Ένα ολόκληρος πλανήτης διψάει για το αντίδοτο στον covid-19! (Ακόμα κι ο ίδιος έχει αρχίσει να βαριέται τις κατηγορίες… Θα βγει στο βουνό…) Και ο συναγωνισμός (για το ποιός θα προλάβει να μας σώσει πρώτος) άγριος. Ερευνητικά ινστιτούτα / βιτρίνες, βαρβάτες φαρμακοβιομηχανίες, από δύση και ανατολή, σε συνεργασία με big tech που «προσομοιώνουν» ιούς και παραγιούς, κορμιά και πληθυσμούς, ακόμα και το αγγλικό Βατικανό της απάτης και της τρομοκρατίας (το γνωστό imperial college) μασάνε εκατομμύρια σε χρηματοδοτήσεις κάθε προέλευσης, και χέζουν κλινικές δοκιμές που αποδεικνύονται πετυχημένες σε χρόνους dt. Έχουν ξεφύγει!!!

Ο αέρας του βιοπολιτικού άλματος βρωμάει νέους καταναγκασμούς. Κάτι μας λέει (τι νάναι; τι νάναι;) πως το πρώτο και το δεύτερο εμβόλιο που θα ανέβουν στο βάθρο θα ξεπουλήσουν επειδή ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός. Πώς; Μ’ έναν απλό τρόπο: αν δεν έχεις “πιστοποιητικό εμβολιασμού” θα σου απαγορεύονται πολλά: αλιτήριε, ανεύθυνε, παρακμιακέ, δεν θα μας χαλάς την μανέστρα!

Ευχηθείτε να κάνουμε λάθος…

Comments are closed.