Εντάξει με τις προσθέσεις και τους πολλαπλασιασμούς. Θα αρχίσουν, άραγε, οι αφαιρέσεις κάποια στιγμή;

Παρασκευή 10 Απρίλη. Τα κοντέρ του θανάτου δουλεύουν· αλλά τί μετράνε ακριβώς; Προφανώς είναι «διεθνής τάση» – δεν ξέρουμε, μόνο, πόσο «αυθόρμητη πρωτοβουλία» υπάρχει σ’ αυτήν ή πόσες οδηγίες. Πάντως ο άνθρωπος που λέει τα πιο κάτω δεν είναι … αναρχοαυτόνομος! (Ευχαριστούμε τους admachina.gr για το υλικό!)

Τίτλος: Κων. Γουργουλιάνης: Στον κορωνοϊό «χρεώνονται» θάνατοι και άλλων παθήσεων!

Ρεπορτάζ (αποσπάσματα): Το γεγονός ότι στον κορωνοϊό «χρεώνονται» θάνατοι και από άλλες παθήσεις και πρέπει να ηρεμήσουμε μένοντας μακριά από τα τηλεοπτικά κανάλια και ορισμένα μμε που καλλιεργούν κλίμα τρομολαγνείας, τόνισε μέσω του ράδιο ΕΝΑ 102,5 ο Κώστας Γουργουλιάνης, καθηγητής πνευμολογίας του τμήματος ιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Θεσσαλίας….

… Όπως ανέφερε ο κ. Γουρουγουλιάνης, η εμπειρία των προηγούμενων πανδημιών είναι πολύτιμη. Τον καιρό της γρίπης του 2018 χρεώνονταν στη γρίπη και θάνατοι που δεν οφείλονταν σ’ αυτή. Το ξαναζούμε και τώρα. Ο άτυχος συμπολίτης που ήρθε από τη Σύρο, είχε καρκίνο και διαγνώστηκε με κορωνοϊό, χρεώθηκε ως θύμα του ιού, ενώ είχε καρκίνο. Ο ασθενής που πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο 55 χρονών, έγινε ο έλεγχος αν θα γίνει δωρητής οργάνων και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, χρεώθηκε στον covid-19.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, στον καιρό της φυματίωσης, ένα βιβλίο πνευμολογίας είχε 450 σελίδες για τη φυματίωση και 50 σελίδες για όλα τα άλλα νοσήματα. “Δηλαδή ο πρωταγωνιστής σε κάποιες μέρες και αν αυτό είναι ένα λοιμώδες νόσημα που τρομάζει, συμπαρασύρει και τα άλλα νοσήματα μαζί….”

Δηλαδή αυτό το «κλέψιμο στη ζύγι» υπέρ της υγιεινιστικής τρομοκρατίας είναι συνηθισμένο στο «ιατρικό σώμα»;

Και πού να οφείλεται άραγε τώρα;;;; Είναι θέμα, απλά, επαγγελματικής συνήθειας στις απάτες;

Comments are closed.